ultra plasticni Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 ja sam kao nackli strupao u usta celu kesu onih zelenih grobljanskih bombona radi opklade. topilo se 4 sata 1
Sara Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 11 hours ago, Heaviside said: Sve to može i bez da jedeš čist šećer uz antioksidanse. Mislim, ako je cilj zasladiti se, onda OK, bolje med nego toblerona, ali priče da je zdravo da gruneš šećerčinu svako jutro su smešne. Kome je do zdravlja ima 101 drastično bolju varijantu od meda. Procitala sam u Storiju da Nole svako jutro pocne sa 2-3 kasike meda. Valjda on zna
Filozof manijak Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Med i puter na kriški integralnog hleba, doručak za šampione 1
Sara Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 3 minutes ago, ToniAdams said: ja sam jednom pojeo između kilo i kilo ipo baklave sa pistacijima dok sam gledao formulu To je skroz moguce. Jednom mi je pozlilo od kikirikija, a najgore je bilo kad sam gledala vampirsku seriju "Originali' ili tako nekako se zvala i rendala pete pa sastrugala do krvi. 3
precog Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 11 minutes ago, ToniAdams said: ček jel ona za med il za protiv? Najebaces, nisi pazio na casovima. Manuka, zlatna pasta i ivermektin, sveto trojstvo za dugovecnost.
precog Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Ako umres sutra, sam si kriv, imo si panaceu pred nosom sve vreme.
igoraki Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što je fruktoza problematična? ne znam, pitam jel problematičnija od ostalih šećera opterećuje jetru, organizam reaguje na fruktozu slično kao na alkohol, jetra prestaje da radi bilo šta drugo i posvećuje se tome da ga preradi, drugi šećer može da iskoristi direktno skoro svaka ćelija u organizmu, fruktoza mora da se prvo obradi u jetri. 2 1
Filozof manijak Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Mene sad zanima jel postoji neki halucinogeni/psihodelijski med? Ozbiljno pitam. Odbanujte zlog Brbaninog pčelara!
Svemir Zeka Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 hour ago, precog said: Jebace vas sve mustanz za med kad se vrati. Vec se cuje topot i besni rz u daljini. Onolike naucne traktate kacila za manuku i ostalo, a vi svi ko mulci, ne valja, pa ne valja. I treba da vam kaze. Već smo se bile džapale, osetila sam mustanžin bijes kad se polemiše oko meda
Filozof manijak Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Jbg, mustanž izgleda top a vi joj se podsmevajte
Svemir Zeka Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Jbg, mustanž izgleda top a vi joj se podsmevajte Izgleda top, ko to spori. Ne podsmevam se, konstatujem da smo to obradile
precog Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 43 minutes ago, Svemir Zeka said: Već smo se bile džapale, osetila sam mustanžin bijes kad se polemiše oko meda Sve, sve, ali u nauku joj ne diraj. 7
Recommended Posts