Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

Pozvan sam na neki ručak u restoran SOKOJ , imate neke preporuke šta tamo naručiti?

• Replies 1.8k
  • Views 168.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

Bio u Kolubari u Gastro šoru. Pre je Gistro šor jer pored njih, Italijanskog i hamburgera nisam primetio hrane za ovo pretenciozno ime. Hrana korektna i to je to. Začudilo me kako smo dobili frižiderski hladan hleb i mlaku kiselu na 30 stepeni. Slabo da ću ponovo tamo

Jeste li jeli negde skoro lepo u BG i gde?

Nisam.

Ja zadovoljan u onom restoranu SOKOJ.

Ali nisam video račun niti me interesovalo...

Lepa bašta...

24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja zadovoljan u onom restoranu SOKOJ.

Ali nisam video račun niti me interesovalo...

Lepa bašta...

Šta je bilo u tanjiru? )

Nekoć su imali vrlo dobar Sote Stroganov, znam da sada nema. Gde uopšte ima dobar/odličan?

1 hour ago, Boksi said:

Šta je bilo u tanjiru? )

Nekoć su imali vrlo dobar Sote Stroganov, znam da sada nema. Gde uopšte ima dobar/odličan?

Kao da je Sote Stroganov izasao iz mode. Odlicno jelo.

A Sokoj sam ranije cesce posecivala. Kad sam bila poslednji put, doduse ne u basti, malo mi je sterilno. Lepo je sve u svemu.

Cene povisoke

Sokoj ne podnosim zbog jebenog Niksona, novinara sa Sportkluba zbog koga bi svako trebalo da pređe ulicu kad se nađe na istoj strani ) Neki je kurac tamo kako sam shvatio.

Edited by Milošica

Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.

2 minutes ago, Sokrat said:

Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.

Ja ne idem u restorane u BG. Idem relativno cesto na Zlatibor i tamo jedem rostilj, ovog proleca sav rostilj svuda je odvratan, cak i na mestima koja su bila perfektna zimus. Izgleda da je neko poceo da diluje neko bas upitno meso nema drugog razloga.

=vidi ako mozes neke skore preporuke da nadjes.

Edited by Mel

savčić, deki ćevap oba u strahinjića bana

proleće, samo zbog lokacije

stara hercegovina tu nisam bio 100 godina, ne bi trebalo da se žale

Dajte neku preporuku gde odvesti porodicu (žena i dve ćerke) da se obeleži kraj školske godine (with flying colors). Klinke nisu gurmanke baš, a i gospođa je pre za klasiku. Orašac je večiti porodični favorit zbog bašte, old school usluge i solidnog menija, ali nisam bio par godina, nznm kakav je sad. A i otvoren sam za nova iskustva. Traži se prijatan opušten ambijent (uključujući i uslugu i klijentelu, ćaci/okg stop, fenseraj stop, rupčage stop) i dobra klasična klopa (roštilj, šnicle, pečenje, klasična jela). Bašta je bonus.

Edit: i da je pet friendly. Nikako da se naviknem da i kucov ide s nama )

Edited by jezovuk
Zaboravio pseto

@jezovuk )

Етно Ресторан Бојчинска Kолеба
No image preview

Ethno restaurant Bojčinska Koleba - Тraditional style - Т...

Ethno restaurant Bojčinska Koleba with traditional food in ethnic style. Large garden under the canopy of trees. Products made from mangulica