June 8Jun 8 Bio u Kolubari u Gastro šoru. Pre je Gistro šor jer pored njih, Italijanskog i hamburgera nisam primetio hrane za ovo pretenciozno ime. Hrana korektna i to je to. Začudilo me kako smo dobili frižiderski hladan hleb i mlaku kiselu na 30 stepeni. Slabo da ću ponovo tamo
June 10Jun 10 Ja zadovoljan u onom restoranu SOKOJ.Ali nisam video račun niti me interesovalo...Lepa bašta...
June 10Jun 10 24 minutes ago, Frank Pembleton said:Ja zadovoljan u onom restoranu SOKOJ.Ali nisam video račun niti me interesovalo...Lepa bašta...Šta je bilo u tanjiru? Nekoć su imali vrlo dobar Sote Stroganov, znam da sada nema. Gde uopšte ima dobar/odličan?
June 10Jun 10 1 hour ago, Boksi said:Šta je bilo u tanjiru? Nekoć su imali vrlo dobar Sote Stroganov, znam da sada nema. Gde uopšte ima dobar/odličan?Kao da je Sote Stroganov izasao iz mode. Odlicno jelo. A Sokoj sam ranije cesce posecivala. Kad sam bila poslednji put, doduse ne u basti, malo mi je sterilno. Lepo je sve u svemu.Cene povisoke
June 10Jun 10 Sokoj ne podnosim zbog jebenog Niksona, novinara sa Sportkluba zbog koga bi svako trebalo da pređe ulicu kad se nađe na istoj strani Neki je kurac tamo kako sam shvatio. Edited June 10Jun 10 by Milošica
June 10Jun 10 Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.
June 10Jun 10 2 minutes ago, Sokrat said:Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.Ja ne idem u restorane u BG. Idem relativno cesto na Zlatibor i tamo jedem rostilj, ovog proleca sav rostilj svuda je odvratan, cak i na mestima koja su bila perfektna zimus. Izgleda da je neko poceo da diluje neko bas upitno meso nema drugog razloga.=vidi ako mozes neke skore preporuke da nadjes. Edited June 10Jun 10 by Mel
June 10Jun 10 savčić, deki ćevap oba u strahinjića banaproleće, samo zbog lokacijestara hercegovina tu nisam bio 100 godina, ne bi trebalo da se žale
June 10Jun 10 Dajte neku preporuku gde odvesti porodicu (žena i dve ćerke) da se obeleži kraj školske godine (with flying colors). Klinke nisu gurmanke baš, a i gospođa je pre za klasiku. Orašac je večiti porodični favorit zbog bašte, old school usluge i solidnog menija, ali nisam bio par godina, nznm kakav je sad. A i otvoren sam za nova iskustva. Traži se prijatan opušten ambijent (uključujući i uslugu i klijentelu, ćaci/okg stop, fenseraj stop, rupčage stop) i dobra klasična klopa (roštilj, šnicle, pečenje, klasična jela). Bašta je bonus.Edit: i da je pet friendly. Nikako da se naviknem da i kucov ide s nama Edited June 10Jun 10 by jezovuk Zaboravio pseto
June 10Jun 10 @jezovuk Етно Ресторан Бојчинска KолебаEthno restaurant Bojčinska Koleba - Тraditional style - Т...Ethno restaurant Bojčinska Koleba with traditional food in ethnic style. Large garden under the canopy of trees. Products made from mangulica