April 7Apr 7 šta ga znamnisam bio u radeckom 100 godina, ako je klopa dobra prijatan enterijer može da bude samo plus. ovako po fotkama mi deluje da su posločili i u cenovnim rangu, a ako su ostali na staroj kuhinji onda su za izbegavanjetata mata je bog otac od tih splavova restoranaei žabar, al mislim da su oni blaženopočivši Edited April 7Apr 7 by kud u maglu Simoviću
April 7Apr 7 Radecki nikad nije imao "vau" klopu.Uvek je bila bitna atmosfera za "bleju" što reče neko.Bojim se da je ovim preuredjenjem to otišlo nepovratno...
April 7Apr 7 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:tata mata je bog otac od tih splavova restoranMeni Suvenir ubedljivo najbolji što se tiče hrane na takvim mestima.
April 8Apr 8 Kineski "restoran" Luna, na uglu Lomine i KamenickeDaleko je klopa od nekog ludila ali me je atmosfera kupila, kao da sam se vratio u Kinu. Jako skucen prostor, tri stola sa hoklicama, vlasnica je dosla iz nekog malog mesta severno od Pekinga, studira FPN prica kinesko/srpsko/engleski i dere se na kuvare koji su na spratuDvaput sam odlazio u tri dana, ponavljam ne zbog same klope vec zbog citave atmosfere i ugodjaja
April 24Apr 24 2 hours ago, napadaj said:Mogu vam reći da je živa pljeskavica u Srpskoj kafani vrhunska.Nisam to nikad jeo. I razlika od tartara je u cemu?
April 24Apr 24 10 minutes ago, Lancia said:Nisam to nikad jeo. I razlika od tartara je u cemu?Razlika je u tome što se koriste Vegeta i zejtin Sprdam se malo, ali tako je bilo kod Bore u VA, ne znam šta rade majstori u Srpskoj.
April 24Apr 24 45 minutes ago, Lancia said:Nisam to nikad jeo. I razlika od tartara je u cemu?Meso je krupnije mleveno, ima bibera i ulja i služi se bez putera. Meni je baš legla, dva tanjira smo pojeli, uz škembiće između. :DKod Bore sam jednom svratio, ali je bila gužva, a nije mi se ni dopao lokal, kao ni gosti koji su tada bili prisutni, pa smo produžili do Usput. E to je bilo sjajno mesto, ali mislim da ne radi otkako je kuvarica preminula.
April 24Apr 24 Malopre sam bio u staroj hercegovini. Meni je rostilj tamo do jaja... mozda je do mene
April 28Apr 28 On 24. 4. 2026. at 16:34, napadaj said:živa pljeskaOn 24. 4. 2026. at 19:51, napadaj said:škembiće
May 21May 21 mladji savic otvorio novu inkarnaciju kafane, kod ada mola. vrhunska janjetina, nema bolja u beogradu.