March 19Mar 19 @Klara verovatno najzanimljiviju hranu ćeš jesti u Koordinata Street.Po konceptu je to ulična hrana, pa se jede na 2 stola koji su smešteni napolju. Zemunska pijaca, proveri radno vreme i rezerviši, zbog ev guzve i minimalnog kapaciteta. Edited March 19Mar 19 by Ras
March 19Mar 19 @Klara Pored spomenutih, imaš odmah pored parkinga od pijace restoran Ćiribu Ćiriba koji je malo više etno ambijent, ali je sasvim fino. A uz pijacu je i Naja, tamo je meni uvek lepo i fina je klopa i usluga. Nijedan od spomenutih nije uz samu reku, ali su oba na par minuta peške od keja.
March 19Mar 19 Može da se došeta, nije problem. :)Taman i tokom leta da overim sve predloge, uz autan. :D
March 19Mar 19 Nekad je bilo fino u Galeriji na Gardošu, pristojne salate, grčka musaka, ćufte u paradajz sosu... ne znam kako je sad?
March 19Mar 19 12 minutes ago, aram said:Nekad je bilo fino u Galeriji na Gardošu, pristojne salate, grčka musaka, ćufte u paradajz sosu... ne znam kako je sad?Nisam svraćao, nekako je to mesto postalo isuviše nalickano na neprihvatljiv način, ali iz bašte je izvanredan pogled.Pogled vredi i iz Balkan ekspres restorana, koji je takođe gore, hrana nako...
March 19Mar 19 8 minutes ago, Ras said:Nisam svraćao, nekako je to mesto postalo isuviše nalickano na neprihvatljiv način, ali iz bašte je izvanredan pogled.Pogled vredi i iz Balkan ekspres restorana, koji je takođe gore, hrana nako...A cene jos gore!
March 19Mar 19 koordinata je hipsterski isfoliranamože da bude super, a može da bude i debaklja sam digao ruke od njih
March 19Mar 19 Just now, Ras said:U Galeriji ili u Balkan ekspresu?Balkan Ekspres. Nisam zagledao u Galeriji.
March 19Mar 19 ne preporučujem balkan ekspres za klopu. kad im se laska može se reći da je osrednja. a porcije su prostački velike. ni da pola ostaviš, a ni da tražiš da poneseš kući kad si već solidno platio. ako imaš kuče ili macu onda dogi beg ima smisla. jebeš fantastičan pogled. ima smisla doći na kafu pre podne. Edited March 19Mar 19 by mammy two shoes
March 19Mar 19 Od svega pomenutog možda ipak Radecki iako sam im upisao minus jer su me nešto drkali oko bajsa, morao sam da ga parkiram tipa 50 metara daleko iako nikome ne bi smetao da je bio bliže.
March 19Mar 19 6 minutes ago, Nikodije said:Od svega pomenutog možda ipak Radecki iako sam im upisao minus jer su me nešto drkali oko bajsa, morao sam da ga parkiram tipa 50 metara daleko iako nikome ne bi smetao da je bio bliže.Moraš da umarširaš, a ne tako na bicikli! Edited March 19Mar 19 by Ras
March 19Mar 19 9 hours ago, Klara said:Koji restoran u Zemunu, u blizini reke, preporučujete? Hvala. :)Za večeru nakon šetnje. Nešto opuštenije, ništa fensi i uštogljeno. :Dza comfort food sa kavkaskim tvistom, ima gruzijski restoran đorđija :D na samom keju.https://www.instagram.com/reel/CoNc85yLzEi/