May 21May 21 restoran savic. gugl ce ti izbaciti 3, originalni na kordunu, baniju lux na galenici i ovaj novi u radnickoj.
May 21May 21 35 minutes ago, Milošica said:Još malo pa ova tema može da se zatvori.Preimenujemo samo - najbolji restorani Mladenovca i Donjeg Pomoravlja, opusteno
May 23May 23 On 21. 5. 2026. at 16:21, Paul Gompitz said:Vrhunska lokacija za pecenje mesa na otvorenom pored sest traka obrenovackog puta.jooooooj.... ovo kao kod gojka u jablanici na putu za more. najsladja janjetina ikad.
May 23May 23 On 21. 5. 2026. at 17:21, Paul Gompitz said:Vrhunska lokacija za pecenje mesa na otvorenom pored sest traka obrenovackog puta.zaista, ko je jos video pecenjaru pored prometnog puta.@Milošica :cmok:
May 23May 23 5 hours ago, adam said:jooooooj.... ovo kao kod gojka u jablanici na putu za more. najsladja janjetina ikad.Konačno pre 20 dana prolazio kroz Jablanicu. I dugo dumali gde da idemo, ima krdo kafana, svi ih vrte. I odlučimo se za Gojka. I bilo dobro, nego primetimo mi da su malo veći janjci, da vuče na šilježe. I nabasali posle na lokalnu ekipu u nekom kafiću. I kažu nam sledeće: da oko Jablanice ima 20+ kafana koje vrte, da u udarnim danima ode i po 1000 janjaca. Da nema toliko stoke, a pogotovo janjaca, da je iz uvoza, da ima i iz Makedonije, odavde, odande, i da nisu janjci, već malo krupnije, starije.... S tim u vezi, nije uporediv sač i ražanj, no Javor Džoko meni lično pobedio. Kod njega vazda mlado bilo & najslađe. Materijal mu iz okoline Strumice, ima hladnjače svoje. I da zaključim, ukusi su različiti. Fotke su Gojkovo meso.
May 23May 23 nikad nisam razumeo odusevljavanje janjetinom kod dzoka, jeste to odlicno, ali nije ni blizu random gostione na kordunu ili u lici/dalmaciji.
May 23May 23 5 minutes ago, kblo konza said:Konačno pre 20 dana prolazio kroz Jablanicu. I dugo dumali gde da idemo, ima krdo kafana, svi ih vrte. I odlučimo se za Gojka. I bilo dobro, nego primetimo mi da su malo veći janjci, da vuče na šilježe. I nabasali posle na lokalnu ekipu u nekom kafiću. I kažu nam sledeće: da oko Jablanice ima 20+ kafana koje vrte, da u udarnim danima ode i po 1000 janjaca. Da nema toliko stoke, a pogotovo janjaca, da je iz uvoza, da ima i iz Makedonije, odavde, odande, i da nisu janjci, već malo krupnije, starije.... S tim u vezi, nije uporediv sač i ražanj, no Javor Džoko meni lično pobedio. Kod njega vazda mlado bilo & najslađe. Materijal mu iz okoline Strumice, ima hladnjače svoje. I da zaključim, ukusi su različiti. Fotke su Gojkovo meso.odavno gojko nije sto je bio. ima neki kovacevic malo nize uz drum ka mostaru, taj je bio najbolji u tom kraju godinama al kazu domicilni to se menja skoro pa sezonski. najbolja janjetina oko mostara ti je vec duze vreme kod udovica (restoran udovice), al to ti je na drugoj strani, ka citluku. rajska klopa, ne samo jaga. doduse ja uvek jagu jer sam zeljan. probao sam (capao iz rodbinskih tanjira) teletinu ispod saca, rostilj, povrce, zelenis, salate, sve odlicno. jedino ribu nisam probao, niko nikad nije narucio. a bio sam oho-ho puta. idem skoro pa svake godine zadnjih tries godina. domaci hleb perfektan. jes malo ustaski kraj i deo klijentele je dosta diskutabilan al klopa je dovoljno dobra da narod to ignorise. uvek guzva, uvek puno, uvek sveze, uvek tek s raznja. e, sad, u javoru nisam nikad bio al svi koje znam da su bili kazu da bolju janjetinu nisu jeli. voleo bih probati al nikako da me put nanese na tu stranu. sto se tice jablanice, idem ja i kod kovacevica il ko god je popularan na jablanickoj strani jer mi familija i u mostaru i u sarajvu pa kad krenem u obilazak usput je. meni je i tu super janjetina jer sam zeljan pa su mi kriterijumi malo labavi al slazem se s domacima, udovice su dosta bolje. sad nesto mislim - mi smo uvek imali neku dojajnu janjetinu usput ka moru. pa kad smo isli na jadran, bio gojko. otkako je karavan ka grckoj dzoko. jab rekao da smo hronicno zeljni dobre janjetine. a opet, kad bolje razmislim, bila uberdobra janjetina negde nadomak sjenice pre jedno deceniju kad sam tuda nekim cudom zabasao. da me ubijes, ne znam tacno gde al ozbiljno, ozbiljno dobro bilo. al niko tuda ne ide na more.
May 23May 23 1 hour ago, nenad said:nikad nisam razumeo odusevljavanje janjetinom kod dzoka, jeste to odlicno, ali nije ni blizu random gostione na kordunu ili u lici/dalmaciji.ja sam jeo razne janjetine iz nasih krajeva i rekao bih sledece. najdraza janjetina oko mostara (ukus mladosti). najukusnija na cresu. kod dzoka nisam bio.e, da - uvek bih menjao najdrazu za najukusniju. Edited May 23May 23 by adam
May 23May 23 5 minutes ago, mire said:ipak mačkatuteftericu. a na rudniku je teletina ispod saca mrak.
Sunday at 18:163 days tata mata(na savi) još jednom potvrdio dominaciju među bg restoranima. klopa, usluga, non ćaci/krimi ambijent, parkingsve za 10treba da otvore, pošto je onaj u dalmatinskoj zatvoren, novi restoran u siminoj. konobar zna samo da je negde kod doma zdravlja(ja cenim tamo gde je bila galerija nede armerić)🐟
Sunday at 18:253 days Uhhh stvarno bih otišao da vidim taj Tatamata...Ali kad baš slabo jedem "vodena stvorenja"...