June 26Jun 26 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:samo da nije koncept bar kao u merkatoruKad cujem concept, fusion i slicne izraze odma mi ode apetit.
June 26Jun 26 16 minutes ago, Frank Pembleton said:A šta oni nude?Jel to restoran ili "uslužno pečenje"?Od ćevapa do T bone stejkova i tartar bifteka u koskiBarski sto sa šankerima i konobarima
June 26Jun 26 21 minutes ago, msv said:Od ćevapa do T bone stejkova i tartar bifteka u koskiBarski sto sa šankerima i konobarimaJeo stejkove dva puta u merkatoru, oba puta su bili ispod proseka
June 26Jun 26 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ćevapi su im za 10+Uvek biliAli jebiga, lično više cenim concept store kod Vlade u Leštanima kad krenem na pijacu u Boleč. Samo kod Vlade moraš da naručiš bar 2 sata ranije da ne bi blejao na vrelom suncu Leštana.
July 4Jul 4 Meze u maršala Tolbuhina - tikvice čips (ima neko drugo ime, ja to zovem ovako), patlidžan na starinski način, klasična Grčka salata, svinjski suvlaki, pita hlebići a i neki đevrek, i na kraju narandža puta sa kuglom sladoleda...sve bilo dobro. Prostor je dobar, bilo puno, a nismo jedno drugom na glavi, i usluga ok. Sve što želim od restorana kad sam gladna, a i ovi ostali bili baš zadovoljni.
July 4Jul 4 3 minutes ago, makondo said:Meze u maršala Tolbuhina - tikvice čips (ima neko drugo ime, ja to zovem ovako), patlidžan na starinski način, klasična Grčka salata, svinjski suvlaki, pita hlebići a i neki đevrek, i na kraju narandža puta sa kuglom sladoleda...sve bilo dobro. Prostor je dobar, bilo puno, a nismo jedno drugom na glavi, i usluga ok. Sve što želim od restorana kad sam gladna, a i ovi ostali bili baš zadovoljni.Meni je klopa bila ok, ali sam bas imao utisak da su stolovi nabijeni i ambijent mi je bio malo hektik, konobari samo zuje, kao industrija neka, tesko mi je bilo da se opustim.
July 4Jul 4 I meni je utisak nabijenost, al je sva hrana odlična. Danas išao u Bis, pečenjaru na pijaci u bloku 70a. Raj na Zemlji! Odlično pečenje, popularne cene, ambijent savršen - između tezgi, jedan kolač kao desert i glavno za mene - konačno negde da donesu ljuti ren. Po svim kafanama je blag i nervira me, a ovde je kao domaći.