June 12Jun 12 Ja s bio i kad konobari počeli da izigravaju "kustose" i počeli da smaraju...Bilo dobro, ali sam od par ljudi čuo da je odnos cena/kvalitet otišao na dole...E sad...
June 13Jun 13 HITNO potrebna pomoć:gde u blizini Slavije imaju dobre lepinje sa kajmakom?Gošće su iz daleka i tu su samo još sutra.
June 14Jun 14 Piatakia u Zemunu, kao da si u Grckoj. Ambijent, hrana, sve isto... cene standardne za restorane u BGu, izaslo nas troje da se fino naklopamo 8k.
June 14Jun 14 3 hours ago, Shan Jan said:Piatakia u Zemunu, kao da si u Grckoj. Ambijent, hrana, sve isto... cene standardne za restorane u BGu, izaslo nas troje da se fino naklopamo 8k.Simpaticno .Jos ako je hrana dobra, a cene zvuce pristojno. Verujem da imate apetit
Wednesday at 17:135 days Trebalo bi krajem meseca da se vidim sa nekom ekipom, većinu nisam videla 20+ godina.Predlog na grupi je neki splav Nivo, tamo negde u blokovima, na Savi.Znate li bilo šta o tom ugostiteljskom objektu? Ok, pogledala sam sajt, sve to lepo izgleda.Prvo što meni pada na pamet je klijentela, odnosno glupa fora "pucački lil nepucački deo".
Wednesday at 17:295 days Ne bas, ima svega, lepo sredjen, hrana ok. Nije nista spec, ali ako rezervisete sto odmah pored vode fin je ugodjaj
Thursday at 16:154 days To je tamo najnoviji splav od tih...nisam bio ali to iz nekih mojih "blokovskih" razloga...Bukvalno nisam ništa ċuo o njemu, mislim da je to "generički" novi splav....Čuo sam da za "restoranski" ugodjaj uglavnom idu u "Suvenir".Ja ako idem na klopu idem u "Stari Pingvin" ali to bukvalno što su sto godina tu i površno znam gazdu...Mislim meni je to ispred gajbe...
Thursday at 17:454 days On 15. 6. 2026. at 18:36, Frank Pembleton said:Nikako da odem tamo...Oni otvorili još jednu lokaciju?Ja znam samo za ovu u Zemunu.
Thursday at 18:174 days 1 hour ago, Frank Pembleton said:To je tamo najnoviji splav od tih...nisam bio ali to iz nekih mojih "blokovskih" razloga...Bukvalno nisam ništa ċuo o njemu, mislim da je to "generički" novi splav....Čuo sam da za "restoranski" ugodjaj uglavnom idu u "Suvenir".Ja ako idem na klopu idem u "Stari Pingvin" ali to bukvalno što su sto godina tu i površno znam gazdu...Mislim meni je to ispred gajbe...Stari Pingvin... zar nije prvi vlasnik bio Radojica Nikčević? Stari Pingvin, Sava i Bombaj prva tri splava u Bloku 70. I Amsterdam... Kakvo divno vreme... prva ljubav, dva čamca do Ade, tamburaši na Pingvinu(alal ti organ!) i teleći medaljoni s pečurkama. Divno je znati da postoji i dalje.
Thursday at 18:214 days On 13. 6. 2026. at 20:42, pt 2.0 said:HITNO potrebna pomoć:gde u blizini Slavije imaju dobre lepinje sa kajmakom?Gošće su iz daleka i tu su samo još sutra.Savčić, prva desno u Maršala Tita
Thursday at 18:384 days 15 minutes ago, April said:Savčić, prva desno u Maršala Titabrt kasniš 96 satijel pingvin bio hogar->estrada->pingvin?
Thursday at 18:474 days Pa, Hogar je priča za sebe... ja nisam išao jer sam se družio sa Rašom, pa sam visio na Barakudi. Ali to su devedesete. Stari Pingvin je otprilike '87.-'88. Kad je on izgoreo, onda se pojavio Pingvin, ali to je bila folkoteka i devedesete.
Thursday at 20:154 days jaoj secam se pingbina. tamo su me odvukli drugari iz 70-og. bila je klasicna diskoteka. prvi put i pucnjava. neki prle sto je drzao vrata bio upucan u nogu. svasta mi sad pade na pamet
Thursday at 20:434 days 2 hours ago, April said:Stari Pingvin... zar nije prvi vlasnik bio Radojica Nikčević?Stari Pingvin, Sava i Bombaj prva tri splava u Bloku 70. I Amsterdam...Kakvo divno vreme... prva ljubav, dva čamca do Ade, tamburaši na Pingvinu(alal ti organ!) i teleći medaljoni s pečurkama.Divno je znati da postoji i dalje.Što bi rekli ovi sportski analitičari "nije visok plafon, ali je i visok pod", drugim rečima nije da će biti spektakl od klope, ali ne padaju ispod nivoa...