March 19Mar 19 9 minutes ago, bey said:za comfort food sa kavkaskim tvistom, ima gruzijski restoran đorđija :D na samom keju.https://www.instagram.com/reel/CoNc85yLzEi/Ovo moram overiti kad-tad! Hvala!
March 19Mar 19 1 hour ago, Klara said:Jao, bre, divni ste. :)Da se smestim na mesec dana i isprobam sve. (◍•ᴗ•◍)❤Jedino što če Zemunci da te kensluju, ako vide na kojoj temi ti tražiš preporuke, za njihove kafane.
March 19Mar 19 Koordinata dziga je super, jela bih je bar jednom nedeljno. Inace su smanjili cenu tipa 20%, bi mi cudno otkud nesto jeftinije kad sve poskupljuje. Kad ono kolicinu hrane u porciji prepolovili I Radecki vredi posetiti.U Galeriji dugo nisam bila, lep je ambijent, hrane se i ne secam.
April 5Apr 5 jeo sam juce vrhunsku karbonaru u https://www.unatrattoria.rs/ u njegosevoj, odmah preko puta trece beogradske gimnazije, tako da preporuka za taj italijanski restoran.
April 5Apr 5 overio danas drugi put bis u 70aocena na guglu od 4.9 na 250 rew apsolutno zasluženada budem krajnje iskren za onih 0.1 su slabiji od praoca malog hrasta čije je meso za nijansu mlađe i samim tim ukusnije. savršeno raspređena količina, ima i od rebara i od plećke, i od buta. za svakoga po neštokg = 4200
April 6Apr 6 Verovali ili ne , prvi put u zivotu sam bio u Maloj Slaviji i pozitivno sam iznenadjenBrizle odlicne, pljeska jako dobraSta jos jedete tamo?
April 6Apr 6 11 hours ago, Frank Pembleton said:Uhhh sve sad ću posle ću...Dok se nakanim pokvariće se...šta te sprečava?msm nije baš za sedenje tamo, ima doduše 3-4 stolaal je posao da rezervišeš i pokupišmladi gdin mi je rekao da je najbolje da se rezerviše dan, dva ranijea za slovo min 5-7 danaponedeljkom ne rade
April 6Apr 6 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:šta te sprečava?msm nije baš za sedenje tamo, ima doduše 3-4 stolaal je posao da rezervišeš i pokupišmladi gdin mi je rekao da je najbolje da se rezerviše dan, dva ranijea za slovo min 5-7 danaponedeljkom ne radeSprečava me, naravno, lenjost...
April 7Apr 7 Zaista želim da je ovo AI.Prošlo leto ne odoh na Radecki, iz nekih porodičnih razloga, nisam imala vremena da se odmaram na Dunavu.Ako je ovo realno - više nemam mesto za opuštanje i "bleju" (izraz moje ćerke, 23, ja bolji izraz trenutno ne mogu da nadjem, iz mog vremena).Jbm im mater radikalsku, posle njih neće ostati kamen ma kamenu.
April 7Apr 7 3 hours ago, napadaj said:Auf šta napraviše od RadeckogŠteta, bio dobar.kakava je klopa?
April 7Apr 7 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kakava je klopa?Ne znam, ovo mi izašlo na Fejsbuku, a očigledno neću ni saznati.