March 9Mar 9 Teleći ribić na kajmaku, jaretinu, kolenicu u kupusu, teletinu ispod sača. To su mi favoriti, ali je i ostalo odlično.
March 9Mar 9 vredi li otici kod francuza u cubrinoj? tu moze da se sedne i gricne neki sir i popije malo vina ili samo kupis i ides napolje?ima li nesto slicno u beogradu?kupio bih neki sir ( naravno ne za mene, kakve su cene?) kao pokloncic.
March 10Mar 10 18 hours ago, bradilko said:vredi li otici kod francuza u cubrinoj? tu moze da se sedne i gricne neki sir i popije malo vina ili samo kupis i ides napolje?ima li nesto slicno u beogradu?kupio bih neki sir ( naravno ne za mene, kakve su cene?) kao pokloncic.Vredi, ali…Sirevi i ostali proizvodi su dobri (barem kada sam bio prošle godine). Vina koja imaju nisu najbolja, bar ona sa pristupačnijim cenama, ali su solidna za cenu po kojoj ih prodaju.Meni je gušt sesti unutra ujutro na kafu i kroasan - ili čašu vina popodne. Pokloni su im lepo spremljeni i izgleda to najviše i prodaju. Edited March 10Mar 10 by dragance
March 17Mar 17 Evo me na Dorcolu u Brace Baruh ulici. Neka preporuka za klopu u blizini a da ne deru.
March 17Mar 17 2 minutes ago, Moća said:Evo me na Dorcolu u Brace Baruh ulici. Neka preporuka za klopu u blizini a da ne deru.Roštilj kod Dekija ili kod Savčićahttps://share.google/F4FAJ4qITcCQ7qBcjhttps://share.google/s3gHb21L8yZzwiqZl
March 17Mar 17 4 minutes ago, Moća said:@Ras Savcic mi je blizi pa posto sam pesaka neka bude on. Hvala.Probaj teleće kotlete, a i sudžukice su dobre.
March 17Mar 17 Dobro je bilo. Teleca dzigerica super ukusna, mekana bas kako treba. Baklava dobra i sljiva rakija dobra.
March 18Mar 18 Koji restoran u Zemunu, u blizini reke, preporučujete? Hvala. :) Za večeru nakon šetnje. Nešto opuštenije, ništa fensi i uštogljeno. :D
March 19Mar 19 7 hours ago, Klara said:Koji restoran u Zemunu, u blizini reke, preporučujete? Hvala. :)Za večeru nakon šetnje. Nešto opuštenije, ništa fensi i uštogljeno. :DDugo nisam bio u Milagru, možda je to što tražiš. Lignje, morski plodovi, paelja
March 19Mar 19 Ne volim nešto zasebno morske plodove, paelja bi i mogla. :D Hvala svima! Za Radecki sam čula, pa sam juče listala recenzije, a fino deluje i ova Reka.