July 4Jul 4 Dr strejndzlav ili kako sam Zenin auto ili kako sam poceo da nosim papuce i naucio da volim narandzasti kljuc?
July 4Jul 4 8 minutes ago, precog said:Dr strejndzlav ili kako samZenin auto ili kako sam poceo da nosim papuce i naucio da volim narandzasti kljuc?A mnogo je lepši od crnog 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:@napadaj kakva je klopa kad je porediš sa malim hrastom ili bsk?U BSK nisam išao Ne želim da ulazim u BorčuDrugačije je od Malog hrasta, jeste otkoštano, ali nije onako tanko kao u Hrastu i koža je hrskavija ovde Legitimna je 4.9 ocena na Guglu skroz, toplo preporučujem
July 4Jul 4 1 minute ago, napadaj said:U BSK nisam išaoNe želim da ulazim u BorčuDrugačije je od Malog hrasta, jeste otkoštano, ali nije onako tanko kao u Hrastu i koža je hrskavija ovdeLegitimna je 4.9 ocena na Guglu skroz, toplo preporučujemza bsk treba navigacija i kad ideš i kad se vraćaš, plus od kad je žvalavi vodio angelinu i anđelka zaista nema potrebe da se ideono bukovičko prase je mlađe, rekao bihkod bis mi se sviđa što kad naručiš dobiješ bukvalno po 1/3 od buta, 1/3 vrat i rebra i 1/3 ostatkasavršeno ga spakuju mada su komadi veći nego u mh gde su ko bombonice
July 4Jul 4 E ovo je stvarno sramota da mi je ta pečenjara ispred nosa a da još nisam overio mesto...U toku nedelje idem...Znači tu ima i da se sedne?Naručuje se unapred samo ako se nosi? Za sedenje regularno?
July 4Jul 4 Just now, kud u maglu Simoviću said:za bsk treba navigacija i kad ideš i kad se vraćaš, plus od kad je žvalavi vodio angelinu i anđelka zaista nema potrebe da se ideono bukovičko prase je mlađe, rekao bihkod bis mi se sviđa što kad naručiš dobiješ bukvalno po 1/3 od buta, 1/3 vrat i rebra i 1/3 ostatkasavršeno ga spakuju mada su komadi veći nego u mh gde su ko bomboniceDa da primetio sam da je miks, i meni se dopalo to što nije sve istoMali hrast je sjajan, al nisam išao otkako sam prestao da budem potencijalni aranđelovački zetJust now, Frank Pembleton said:E ovo je stvarno sramota da mi je ta pečenjara ispred nosa a da još nisam overio mesto...U toku nedelje idem...Znači tu ima i da se sedne?Da da, i između tezgi i u lokalu.Belo vino odlično, a od piva Valjevsko i još nešto nebitno. Za desert skroz dobre ledene kocke, nema ništa drugo. Edited July 4Jul 4 by napadaj
July 4Jul 4 28 minutes ago, Frank Pembleton said:E ovo je stvarno sramota da mi je ta pečenjara ispred nosa a da još nisam overio mesto...U toku nedelje idem...Znači tu ima i da se sedne?Naručuje se unapred samo ako se nosi? Za sedenje regularno?savladaj cepanje atoma, tražiće ti pre nego ti donesu da pocepaš dva atoma na proton i neutron uz pomoć kašike i viljuškejbt ja sam manje pitanja postavio kevi kad sam u IV oš išao na jelsu na rekreativnupsne rade ponedeljkom
July 4Jul 4 Sedenje regulare, za naručivanje za poneti kapiram da može i kad se dođe, jer jako brzo iznose, tako da očigledno mogu odmah da seku.Ja sam i zvao da pitam da li mi treba rezervacija, čovek reče da se opustim. :D Edited July 4Jul 4 by napadaj
July 6Jul 6 Jos jedna preporuka za Bis od mene, odlicna pecenjara, ko voli otkosteno pecenje. Koza hrskava, slana, uzivanje je da se jede stvarno. Nisam sedeo, uzimao par puta za poneti, kad je u pitanju 1-2 kg, to moze i sat-dva unapred da se naruci, za neke vec porudzbine svakako je bolje unapred.Cena, cini mi se oko 4k za kg i moze placanje karticom.