June 10Jun 10 7 minutes ago, jezovuk said:Thnx. Bili par puta, nije loše. Možda radije neka gradska lokacija.Hyde Park restoran? Ili da se pomerim još ka centru?
June 10Jun 10 1 hour ago, jezovuk said:Dajte neku preporuku gde odvesti porodicu (žena i dve ćerke) da se obeleži kraj školske godine (with flying colors). Klinke nisu gurmanke baš, a i gospođa je pre za klasiku. Orašac je večiti porodični favorit zbog bašte, old school usluge i solidnog menija, ali nisam bio par godina, nznm kakav je sad. A i otvoren sam za nova iskustva. Traži se prijatan opušten ambijent (uključujući i uslugu i klijentelu, ćaci/okg stop, fenseraj stop, rupčage stop) i dobra klasična klopa (roštilj, šnicle, pečenje, klasična jela). Bašta je bonus.Edit: i da je pet friendly. Nikako da se naviknem da i kucov ide s nama Vuk, ima sve to što ti treba i hrana je odlična.
June 10Jun 10 Thnx. Imam Vuk 2 (ex PePen) na BBrdu, ako je ponuda slična to je solidan izbor. Edited June 10Jun 10 by jezovuk
June 10Jun 10 2 hours ago, Sokrat said:Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.Orašac u bulevaru, kod Vuka
June 10Jun 10 2 hours ago, jezovuk said:Dajte neku preporuku gde odvesti porodicu (žena i dve ćerke) da se obeleži kraj školske godine (with flying colors). Klinke nisu gurmanke baš, a i gospođa je pre za klasiku. Orašac je večiti porodični favorit zbog bašte, old school usluge i solidnog menija, ali nisam bio par godina, nznm kakav je sad. A i otvoren sam za nova iskustva. Traži se prijatan opušten ambijent (uključujući i uslugu i klijentelu, ćaci/okg stop, fenseraj stop, rupčage stop) i dobra klasična klopa (roštilj, šnicle, pečenje, klasična jela). Bašta je bonus.Edit: i da je pet friendly. Nikako da se naviknem da i kucov ide s nama Bio pre par meseci u Orašcu, mislim da sam uzeo pećanski juneći gulaš (ništa posebno) i posle probao nečije ćevape, koji me isto nisu oduvali. Zato u dezertima Greta torta dominira.
June 11Jun 11 Jel bio neko u Pod Lozom skoro? Jesu se pokvarili?Cevapi u Suvoboru su mi losiji nego ranije, mozda je samo takav danSlatinac i dalje kida
June 11Jun 11 On 10. 6. 2026. at 20:13, Sokrat said:Treba da preporučim strancu (tačnije Slovencu) restoran u BG. Prevashodno ga zanima roštilj. Pošto sam skroz ispao iz priče kad su restorani u pitanju, molim za pomoć.Mala Kolubara u IvankovačkojPohovana paprika sa namazom od urde i vlašcaTeleća čorba Jagnjeći ćevap Pita od višanjaBaštica za jun idealna, Beograd 60-ih
June 12Jun 12 On 10. 6. 2026. at 20:32, jezovuk said:Thnx. Bili par puta, nije loše. Možda radije neka gradska lokacija.vinogradi u grockoj. bas za to. pogled spektakluk. klopa nije nesto al sve ostalo je ne moz bolje. mora rezervacija u ovo doba godine. basta, naravno.
June 12Jun 12 20 hours ago, Tsai said:Jel bio neko u Pod Lozom skoro? Jesu se pokvarili?Lično nisam bio poodavno, ali i onih par kolega koji su disciplinovano nastavili da idu tamo i nakon što su uveli one konobare u narodnim nošnjama itd. (što je bio trenutak kad sam ja prestao), više ne posećuju taj restoran.