February 6Feb 6 Nisu imali brizle, jeo telecu glavu, nije losa, vratio bih se ponovo da probam jos stvari
February 7Feb 7 On 5. 2. 2026. at 11:40, kud u maglu Simoviću said:jes nešto puklo unoćOn 5. 2. 2026. at 23:26, kud u maglu Simoviću said:update vlasničke strukturebelu reku preuzeo novi čovekSto bi rekao Kresimir Misak - sinkronicitet Edited February 7Feb 7 by Lezilebovich
February 22Feb 22 Nisu oni nikad bili vrh po kvalitetu, realno. A primetio sam i pad kvaliteta...Sada uhvatim sebe da me mrzi da idem tamo kad nije vreme za baštu...In other news, bio na nekom vidjanju sa kolegama što bivšim što sadašnjim jedan od njih insistirao da se ide u Kesten...Utisak je da je klopa bila dobra, teletina dobra, neki naručili jagnjetinu, kažu da je bila ok, ja sam skeptičan prema jagnjetini u ovo doba godine...Teleća čorba odličnaCene nisam ispratio kad je stigao račun niko nije kukao, ja sam popio već, samo sam pitao koliko para ja da dam i to mi je bilo ok...Bilo je baš puno, mi smo bili u nekom "rukavcu" pa nisam video sem kad sam ulazio...
February 23Feb 23 On 27. 1. 2026. at 12:14, Shan Jan said:Losiji su. Dobre cevape je postalo bas tesko naci.Meni su bili dobri juneći ćevapi u Staroj konobi u Ustaničkoj. Osoblje ljubazno, ali pogubljeno, možda zato što im se popunio lokal u roku od pet minuta od završetka okupljanja ispred specijale.
February 25Feb 25 5 hours ago, gsb said:Ima li neki pristojan NE CACI restoran/kafana na NBG strani. Tu su nam neki stranci, moramo da ih izvedemo sutra popodne i ja insistiram da to bude NE CACI? Oko 20 ljudi.Thnx.Ciribu ciriba u Zemunu kod pijace. Imas parking bukvalno ispred.Da li je caci nemam pojma, a klopa je svakako dobra
March 9Mar 9 On 4. 2. 2026. at 10:19, napadaj said:Oskar i dalje sjajan. Ko nije bio, obavezno da svrati.sta da jedem? idem danas