October 31, 2025Oct 31 Author Zlato duplo skocilo skoro od pre godinu dve. Dijamanti pravi, vestacki nikad nisu bili moj interes kao nakit. Za kao seciva u medical industry, okay
October 31, 2025Oct 31 Ja sam bogami lepo u plusu glede zlata, imam neku rudarsku kompaniju i skočili su otprilike x3 od kad sam ih kupio. Žao mi je što sam srebro propustio ovaj skorašnji skok a i bakar je interesantan za buduća ulaganja.
October 31, 2025Oct 31 21 minutes ago, igoraki said:Ja sam bogami lepo u plusu glede zlata, imam neku rudarsku kompaniju i skočili su otprilike x3 od kad sam ih kupio. Žao mi je što sam srebro propustio ovaj skorašnji skok a i bakar je interesantan za buduća ulaganja. Paladijum je tvoj prijatelj...
November 18, 2025Nov 18 Author Netflix NFLX splitovan, ko hoce da investira na duze. ako hocete etf na njega tiker je NFLU
November 18, 2025Nov 18 Pre par godina kupio nešto sitno Roche, jedino što je bilo samo u varijanti ADR (american depositary receipt). Što mi je bilo malo neobično, jer je evropska kompanija i berza je u Evropi, al ajde, nije bilo drugačije. Uglavnom, videh skoro da ima i "normalna" akcija sad i kažem sebi juče, daj da prodam to, i zamenim i onda krenem da mozgam, a zamisli sačekam par dana, pa Donald krene da divlja i onda opet kolaps i tako.I onda se setim da sve to nije vredno par stotina evra profita, i da sam ionako rekao da ne želim više nikad da "trgujem". I danas ode skoro 10% na gore jer su objavili dobre rezultate na testu leka protiv raka dojke. Jedan dan kasnije.
November 19, 2025Nov 19 Boldrik govna da jede.PS.Ovo je ako se neko cudi za kretanje Oracle dionica...
November 19, 2025Nov 19 Oracle is already underwater on its ‘astonishing’ $300bn OpenAI dealhttps://www.ft.com/content/064bbca0-1cb2-45ab-85f4-25fdfc318d89
November 19, 2025Nov 19 Auh... gore je nego sto sam mislio. Dajem im par godina pre nego bankrotiraju, CEO mora da proda svoje Havajsko ostrvo a mi krenemo da se prebacujemo na Postgres i MS SQL