November 14, 20196 yr 4 hours ago, bradilko said: 3-4 dana u italiji. neku preporuku za karticu za mobilni. internet je bitan Kupi Iliad, imaju za 7,99 EUR mesečno 50 GB interneta i svi pozivi i SMS uključeni(naravno u Italiji). Ako možda oni nemaju prepaid, onda probaj Kena Mobile mislim da oni čak imaju neku ponudu od 4,99 EUR mesečno sa 50 GB interneta i pozivima i SMS. TIM su najveći lopovi na svetu. Edited November 14, 20196 yr by Tresko
November 14, 20196 yr Kupi Iliad, imaju za 7,99 EUR mesečno 50 GB interneta i svi pozivi i SMS uključeni(naravno u Italiji). Ako možda oni nemaju prepaid, onda probaj Kena Mobile mislim da oni čak imaju neku ponudu od 4,99 EUR mesečno sa 50 GB interneta i pozivima i SMS. TIM su najveći lopovi na svetu. Scheda je 10€ i nemaju (svugde) radnje kao ostali operateri vec self service automate gde placas samo karticom i automatski ugovor... Mozes da otkazes ali treba na vreme i preporuceno a/r... cazzi variNajbolje u radnji gde platis kesom, ostavis im kopiju pasosa i furaj. Ima i na posti ali tu procedura moze biti mnogo komplikovana. Wind ima neke opcije all digital ali uglavnom c'è ti za Sim uzeti 10€Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 14, 20196 yr Pa zato i rekoh "ako" za Iliad. Onda je najbolja varijanta ovaj Kena Mobile, ako uspe da nadje nekog resellera tamo gde ide.
November 14, 20196 yr Pa zato i rekoh "ako" za Iliad. Onda je najbolja varijanta ovaj Kena Mobile, ako uspe da nadje nekog resellera tamo gde ide.U sustini jeste kao pripejd ali skidaju sa kartice na pocetku svakog meseca. Virtuelni operateri kao i Kena ne? Uzeo sam pre par godina Lycamobile da zovem neka inostranstva i nije me odusevio. Internet je kako-tako radio ali sad od kad je Iliad usao preteruju sa GB... 50, 100 ko to potrosi za mesec dana? Bas ako se nakani, moze 20-30 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 24, 20206 yr Mhm jel ima ovde neko ko je u legalnom bračnom odnosu sa drzavljankom/drzavljaninom Italije? Ako je odgovor si. Molim za private message. Hvala :*
March 3, 20206 yr ja u julu idem na polu letovanje polu road trip. moram prvo da prelistam topic, da ne pitam nesto o cemu su ljudi vec pisali...
March 18, 20206 yr ahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha mnogo dobar fazon, neka okaci neko na minijature.
March 18, 20206 yr cekajte samo jos 2 nedelje kad dodje prvi april i sale poput "izlecena korona! aprilili!" bogovi humora samo cekaju
March 18, 20206 yr smejte se vi, ali na prethodnoj strani su zakljucili da je korona prdez u vetar i da treba ic kod zabara. bilivjumi!
March 18, 20206 yr Samo da me shvate ljudi da ih prozivam ali ovo didn't age well On 3.3.2020. at 0:38, halloween said: Šta mislite hoće li s ovo covid lud'lo smiriti do Prvog maja, ja ne mogu izdržati idem opet pa taman bila kuga. On 3.3.2020. at 22:10, Bright Billy said: mislim da ce brzo to tripovanje svima da dosadi... On 3.3.2020. at 22:17, Milosh76 said: U Italiju uvek, korona je prenaduvana glupost. U Budimpesti me niko nije ni pitao odakle dolazim niti su merili temperaturu niti bilo sta slicno. Na Horgosu ni ni "dobro vece" nisu rekli, a vec su mi vratili pasose i pustili da prodjem... On 3.3.2020. at 22:25, mlatko said: Nadajmo se... Čekaju se Nemci da opovrgnu psihozu. Zasad nije tako iako ima nekih naznaka. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk On 3.3.2020. at 22:40, Milosh76 said: Kazu da ce sa toplim vremenom i virusi se ili izgubiti ili samo "sakriti" do novog momenta za "aktiviranje", kada zahladni Edited March 18, 20206 yr by Ravanelli
March 28, 20206 yr Razmišljam kako će sagraditi neku novu Santa Maria della Salute za XXI vek. Edited March 28, 20206 yr by halloween