December 1, 20241 yr 22 hours ago, Milosh76 said: U koliko gradova ste sa ovog spiska bili? Italijani STOP Ja u 14 od 19 A u 8 od tih 14 sam bio vise od jednom Bolji si od "Italijana" Ja nisam bila juznije od Rima, tako da ukupno 11. Edited December 1, 20241 yr by Serena
December 1, 20241 yr 22 hours ago, Milosh76 said: 10-12 Malo me zbunjuje "bio"... u prolazu vazi? Po velicini su prvi gradovi samo je umesto Prato ubačen Kaljari, možda je autor Sard. Po popularnosti fali Piza, lepoti/kulturnoj baštini neke Ravene, Trenti...
December 1, 20241 yr Bio znaci, da sam bio na minimum 4-5h u tom gradu. Bio sam i u Pizi, Trentu i Raveni 😁 Spavao sam vise dana u Rimu, Milanu, Torinu i Bariju. Neke gradove sam obilazio i vise puta. Tu fali i Siena recimo. Nisam bio na Siciliji niti Sardiniji, Sever sam skoro ceo obisao. Edited December 1, 20241 yr by Milosh76
April 4, 20251 yr Da se ostavimo politike i istorije.Vraca se luksuzni voz Orient Express. Zapravo ne vraca se vec je napravljen novi po inspiraciji na stari. Italijanski dizajn i luksuz za razne ture po Italiji. Imate na sajtu sve linije (ima i sever i jug) i opis voza.La Dolce VitaTreno di lusso in Italia | La Dolce Vita Orient ExpressVivi momenti indimenticabili ammirando le meraviglie d’Italia a bordo della Dolce Vita Orient Express ! Scopri di più sul nostro treno di lusso.
April 4, 20251 yr 5 minutes ago, Lo Zingaro said:Da se ostavimo politike i istorije.Vraca se luksuzni voz Orient Express. Zapravo ne vraca se vec je napravljen novi po inspiraciji na stari. Italijanski dizajn i luksuz za razne ture po Italiji. Imate na sajtu sve linije (ima i sever i jug) i opis voza.La Dolce VitaTreno di lusso in Italia | La Dolce Vita Orient ExpressVivi momenti indimenticabili ammirando le meraviglie d’Italia a bordo della Dolce Vita Orient Express ! Scopri di più sul nostro treno di lusso.gle nemaju verziju sajta na kineskom? pa kako mislie bez, ipak će im oni biti glavna klijentela za ovako nešto?
April 4, 20251 yr 2 minutes ago, barrcode said:gle nemaju verziju sajta na kineskom? pa kako mislie bez, ipak će im oni biti glavna klijentela za ovako nešto?Tek je lansiran sajt, verovatno ce dodati, kao i nemacki ispanski. Mada kinezi i ostali koji ce ovo koristiti verovatno barataju dovoljnim engleskim.
March 25Mar 25 Novi podforum za Italiju zahvaljujuci @Lo Zingaro . Trebace par dana dok se sve presortira ali nove teme ce biti prakticnije i preglednije.
March 31Mar 31 Tumbanje je zavrseno i novi zabarski podforum je slobodan za upotrebu. Neke stvari je bilo tesko razvrstati ali sam iim nekako uspeo naci geografski kontekst. Ostavljam i ovaj opsti zabarski topik za putovanja za razna pitanja ili iskustva nevezana za regije.
April 1Apr 1 Da li je neko uzimao rent a car u Italiji i kakva su iskustva?Razmatram da idem početkom maja do sestre, i da uzmem rent a car na Fjumićinu i odvezem se 3 sata do njenog mesta. Vidim da je ponuda raznolika, te da npr. Key n Go nudi rentiranje bez učešća u eventualnoj šteti, što je kod drugih (npr. Sicily by Car) to bude između 1000 i 2000 evra. Edited April 1Apr 1 by Ayatollah