April 25Apr 25 16 hours ago, Sandradjer said:Padova - za dusu, nema toliko guzve, univerzitet i sve u vezi njega je deo grada. Prelepo😍😍😍 Ja na tom univerzitetu osim diplome nadjoh i zenu ❤️
April 25Apr 25 2 hours ago, Klara said:@Sandradjer , lak ti je mnooogo lepe bojeeee! Hvala. Jos je bolji uzivo, prava lavanda 1 hour ago, Lo Zingaro said:😍😍😍 Ja na tom univerzitetu osim diplome nadjoh i zenu ❤️Moji ucenici, pola njih pozelelo da studira tamo. Ja im rekla Divno je, prosto ovde moras da ucis i da se zaljubis . Istina ziva. Kad ono i ti tim putem
April 25Apr 25 1 hour ago, Lo Zingaro said:😍😍😍 Ja na tom univerzitetu osim diplome nadjoh i zenu ❤️Jesi li je vratio onom ko je izgubio? :P
April 25Apr 25 2 hours ago, Lo Zingaro said:😍😍😍 Ja na tom univerzitetu osim diplome nadjoh i zenu ❤️Jesi li setao sa njom kraj Bacchiglione? I nas junior je tamo na faksu, a i na veslanju, samo ne znam dal se zaljubio Golicala sam ga al nece da prizna, jos Ono sto mi se svidja u Padovi je sto ima puno mladog lepog sveta.Znas li za izreku "Vicentini magna gatti, veneziani tuti matti, padovani gran dottori, veronesi tuti signori.”
April 25Apr 25 2 hours ago, Serena said:Jesi li setao sa njom kraj Bacchiglione? I nas junior je tamo na faksu, a i na veslanju, samo ne znam dal se zaljubio Golicala sam ga al nece da prizna, jos Ono sto mi se svidja u Padovi je sto ima puno mladog lepog sveta.Znas li za izreku "Vicentini magna gatti, veneziani tuti matti, padovani gran dottori, veronesi tuti signori.”Ziveo sam u Padovi 15 godina u najboljem zivotnom dobu (od 20e do 35e) tako da veneto dijalektom savrseno vladam I poznajem gomilu izreka ukljucujuci i ovaj klasik. Ziveo sam dugo tik uz argine Bakiljonea. Isao i kanuom od ispod zgrade bakiljone-Brenta pa sve do Venecije. Eh mladosti….
May 7May 7 Verovatno bi me se Italijani "odrekli" da znaju da kupujem njihovu pastu da je stavljam u supu, kao rezance 😁Nikad mi nece biti jasno zasto u minestrone ne ubace neku finu pastu, recimo Chitarrine ❤️ Edited May 7May 7 by Milosh76
May 7May 7 2 hours ago, Milosh76 said:Verovatno bi me se Italijani "odrekli" da znaju da kupujem njihovu pastu da je stavljam u supu, kao rezance 😁Nikad mi nece biti jasno zasto u minestrone ne ubace neku finu pastu, recimo Chitarrine ❤️Daj neki sladoled
May 7May 7 u vezi italijanske paste..legenda kaze da su barilla spagete postale globalni lider kad su uzeli Stefi Graf da ih sponzorise nemam pojma, nisam neki ljubitelj tiestenine.. ali se secam tih reklamica iz 90-tih
May 7May 7 3 hours ago, Sandradjer said:Daj neki sladoled Gelato 1Gelato 2 Edited May 7May 7 by Milosh76
May 7May 7 13 minutes ago, Milosh76 said:Gelato 1Gelato 2Jesi li pojeo u Brustolonu u Vicenzi?Meni je bio jako dobar 🍦
May 13May 13 Znate da je na raskrsnici u Italiji zabranjeno polukružno menjanje smera? To je nešto što sam mrzeo raditi sa instruktorom ali nije da se ne viđa po gradovima i u italiji... Može koštati 8 bodova i 100-350€Pitanje je koliko su tolerantni za strance. Edited May 13May 13 by mlatko