Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnine

Featured Replies

bacih pogled na K-P šta se prodaje u mom selu.

evo

prvo, za 35K nije loše. uz neku korekciju cene, moglo bi.

drugo je sranje živo, u mom komšiluku. možda bih za 1€ imajući u vidu trošak kod geometra, katastra, notara, opštinu.

treće i četvrto ne znam.

inače, bekament siti u aranđelovcu u predprodaj ima cenu 2K /m2. preterano.

• Replies 4.7k
  • Views 468.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

Posted Images

Blic.rs
No image preview

Najskuplja garaža prodata je na Zvezdari: Za ovu cenu nek...

Najskuplja nekretnina koja je prodata u Srbiji u drugom kvartalu ove godine jeste stan površine 537 metara kvadratnih u naselju Beograd na vodi, na opštini Savski venac, za šta je njegov vlasnik izdvo

• 3 weeks later...

zanimljiv ugao, ima i post ispod

38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zanimljiv ugao, ima i post ispod

Ovo je renta, a ne cena?

cena čega?!

Pa kvadrata, to sam i ja prvo pomislio

10 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ovo je renta, a ne cena?

Da, renta...

Večeras čuo od drugarice da je u Petrovaradinu kvadrat cca. 1.800. Je l' to tačno? Zvuči mi jeftino.

7 minutes ago, napadaj said:

Večeras čuo od drugarice da je u Petrovaradinu kvadrat cca. 1.800. Je l' to tačno? Zvuči mi jeftino.

Zavisi gde u Petrovaradinu, možda i jeste ali ne baš tamo nego malo dalje...

Prave neke stanove u brdima, Mišeluk, Alibegovac, Karagača i to..., Milsim da to jeste ta cena negde, ali mislim da ti za tamo treba 4x4 vozilo, i da će to trebati još neko vreme, dok se ne izgradi infrastruktura...

Regularan Perovaradin je 2.5 do 3.5.... Evetulano za veće stanove malo manje od toga...

Ova mi reče da bi uzela blizu železničke stanice sa koje sada kreću vozovi ka Beogradu, ne znam koji je to tačno deo.

10 hours ago, Choda said:

Pa kvadrata, to sam i ja prvo pomislio

Za 1800 eura po kvadratu mozes da kupis stan u Lebanima.

Jel ima kod nas ko to da im renta?

5 minutes ago, Mel said:

Jel ima kod nas ko to da im renta?

Verujem da ima. Iz nekog razloga puno ljudi se lozi na BGH2O kao neku ekskluzivu. Ali nisam siguran da ima toliko ljudi koliko ima stanova koje su tamo nastancovali i dalje stancuju.

Inace tako bi mi bilo drago da pukne ovaj balon al toliko je ljudi u kreditima i toliko je interesa da mi se cini da i ako pukne drzava ce sve da uradi da cene ne padnu previse (

1 hour ago, napadaj said:

Ova mi reče da bi uzela blizu železničke stanice sa koje sada kreću vozovi ka Beogradu, ne znam koji je to tačno deo.

Blok 8 po toj ceni je stvarno ok ako je tako nasla... Jeste da je na kraj Petrovatlradina, ali je uredjeno i lepo...

Onobsto je trenutno problem su nenormalne guzve zbog stanice, na prilazu, ali i to ce se resiti pre ili kasnije...

1 hour ago, radisa said:

Blok 8 po toj ceni je stvarno ok ako je tako nasla... Jeste da je na kraj Petrovatlradina, ali je uredjeno i lepo...

Ovo je starogradnja ?