October 26, 2025Oct 26 bacih pogled na K-P šta se prodaje u mom selu.evoprvo, za 35K nije loše. uz neku korekciju cene, moglo bi.drugo je sranje živo, u mom komšiluku. možda bih za 1€ imajući u vidu trošak kod geometra, katastra, notara, opštinu.treće i četvrto ne znam.inače, bekament siti u aranđelovcu u predprodaj ima cenu 2K /m2. preterano.
November 2, 2025Nov 2 Blic.rsNajskuplja garaža prodata je na Zvezdari: Za ovu cenu nek...Najskuplja nekretnina koja je prodata u Srbiji u drugom kvartalu ove godine jeste stan površine 537 metara kvadratnih u naselju Beograd na vodi, na opštini Savski venac, za šta je njegov vlasnik izdvo
November 22, 2025Nov 22 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:zanimljiv ugao, ima i post ispodOvo je renta, a ne cena?
November 23, 2025Nov 23 Večeras čuo od drugarice da je u Petrovaradinu kvadrat cca. 1.800. Je l' to tačno? Zvuči mi jeftino.
November 23, 2025Nov 23 7 minutes ago, napadaj said:Večeras čuo od drugarice da je u Petrovaradinu kvadrat cca. 1.800. Je l' to tačno? Zvuči mi jeftino.Zavisi gde u Petrovaradinu, možda i jeste ali ne baš tamo nego malo dalje... Prave neke stanove u brdima, Mišeluk, Alibegovac, Karagača i to..., Milsim da to jeste ta cena negde, ali mislim da ti za tamo treba 4x4 vozilo, i da će to trebati još neko vreme, dok se ne izgradi infrastruktura...Regularan Perovaradin je 2.5 do 3.5.... Evetulano za veće stanove malo manje od toga...
November 23, 2025Nov 23 Ova mi reče da bi uzela blizu železničke stanice sa koje sada kreću vozovi ka Beogradu, ne znam koji je to tačno deo.
November 23, 2025Nov 23 10 hours ago, Choda said:Pa kvadrata, to sam i ja prvo pomislioZa 1800 eura po kvadratu mozes da kupis stan u Lebanima.
November 23, 2025Nov 23 5 minutes ago, Mel said:Jel ima kod nas ko to da im renta?Verujem da ima. Iz nekog razloga puno ljudi se lozi na BGH2O kao neku ekskluzivu. Ali nisam siguran da ima toliko ljudi koliko ima stanova koje su tamo nastancovali i dalje stancuju.Inace tako bi mi bilo drago da pukne ovaj balon al toliko je ljudi u kreditima i toliko je interesa da mi se cini da i ako pukne drzava ce sve da uradi da cene ne padnu previse
November 23, 2025Nov 23 1 hour ago, napadaj said:Ova mi reče da bi uzela blizu železničke stanice sa koje sada kreću vozovi ka Beogradu, ne znam koji je to tačno deo.Blok 8 po toj ceni je stvarno ok ako je tako nasla... Jeste da je na kraj Petrovatlradina, ali je uredjeno i lepo...Onobsto je trenutno problem su nenormalne guzve zbog stanice, na prilazu, ali i to ce se resiti pre ili kasnije...
November 23, 2025Nov 23 1 hour ago, radisa said:Blok 8 po toj ceni je stvarno ok ako je tako nasla... Jeste da je na kraj Petrovatlradina, ali je uredjeno i lepo...Ovo je starogradnja ?