December 27, 2025Dec 27 42 minutes ago, smooth.Op said:Mi smo u BGu dok nas je cetvoro bilo u 20ak kvm, imali vitrinu sa krevetom koji se obara, ne izvkaci. Znaci nocu imas regularan krevet koji pojede pola sobe kao i ovom momku, ali danju to podignes i dobijes da imas ipak pod. Povrh toga je storage space. To je rel plitka vitrina i po meni jedino ispravno resenje za ovakav prostor.
December 27, 2025Dec 27 9 hours ago, jms_uk said:Ovakvi 'studio' stanovi (tj. kuhinje sa krevetom) se izdaju po Londonu za soma funti (i vise) mesecno...London i Beograd, nebo i zemlja… da ne kažem nešto gore
December 27, 2025Dec 27 @Leia pa u ovom kontekstu su zapravo uporedivi. Čak je ovaj način življenja pre postao mainstream u Londonu nego Beogradu. Decenijama pre. U Beograd koncept stana veličine ostave za metle tek stiže.Nije ih @jms_uk uporedio ni u jednom drugom smislu.
December 27, 2025Dec 27 Misliš da stiže, ono, da je održiv i realan? Ou kej… Btw nadovezujem se na jms-ov komentar, ne budimo bukvalisti
December 27, 2025Dec 27 Mislim u smislu da kad otvoriš oglase vidiš stanove te veličine. Što ranije nije bio slučaj. Šta ko dalje zaključi iz toga, to ne znam, niti ulazim u to.
December 27, 2025Dec 27 Pa eto nekom padne na pamet i da misli i zaključuje… nije pod obavezno, naravno
December 27, 2025Dec 27 3 hours ago, smooth.Op said:lepo za život nekog vršnjaka našeg milošice. malo mi je čudno čemu onolika (11 kg) mašina koja zauzima onoliko prostora a za kilo veša koji može da se odnese u perionicu u jednoj kesi. da drnda u tom sobičku 2 sata. kapiram da je zaljublen u tu mašinu ali.... i da u boksu sa sudoperom drži onoliko vode a prodavnica mu je na 5 minuta. da, i zaključavanje u kupatilu u prostoru gde si bukvalno samac.neki m2 više i pasovalo bi za studentske domove.
December 27, 2025Dec 27 18 hours ago, Klara said:Idealno ako planira da zauvek ostane samac. :DNe kaze dzabe pesma: "Mala soba 3 sa 3, a u sobi ja i ti"...a ima i 2 prozora Edited December 27, 2025Dec 27 by Milosh76