Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnine

Featured Replies

Vjeternik ima takvu panoramu da se tamo moze uklopiti sve, od slamova Ria, do oblakodera New Yorka... fantom

• Replies 4.7k
  • Views 468.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

Posted Images

Deluje da su najprominentnije vile u stilu vlaških sela istočne Srbije.

Kapiram da je dodao nulu viska? Mada opet malo poskupo?

15 hours ago, napadaj said:

Prošlog vikenda sam imao tu nesreću da po prvi put u životu posetim Vjeternik. Super je onaj novi projekat koji se gradi uz projektno finansiranje Alta banke, baš deluks stanovanje i poslovanje i sjajno će se uklopitu u panoramu Vjeternika.

ono cudo u njivi?

uzas...ne znam ko ce tu da zivi ..nigde si..

ali mozemo mi da se salimo to ce se za nekoliko godina spojiti sa gradom..to je na dva takva bloka od Novog Naselja..

a kako je tu bio lep pasnjak sa trnjinama,biljem i sampinjonima..

• 4 weeks later...

kosančićev venac, 25m2, lift, CG, SBB po potrebi, namešteno. 450€

zanimljiv tekst o najavljenoj legalizaciji nekretnina.

legalizacija ovog mog na selu sa sve upotrebnom dozvolom koštala je 438€. naknada katastru i državi bila je 154€ a toškovi za geometra i projektanta 284€

kakvi su novi banovci, vidim m2 tamo 1300-1400

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

kakvi su novi banovci, vidim m2 tamo 1300-1400

Bas smo skoro pricali o tome. @Delija67 zna vise ali koliko sam razumeo, nema kanalizacije, vec se gradi toliko da ne moze mesto to da iznese itd...

sta znaci vec se gradi toliko da ne moze to da iznese?

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

Pretpostavljam više se gradi nego što infrastruktura može da podnese

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

Znači da postojeća infrastruktura ne može da podrži toliko novogradnje.

Pritisak u vodovodu će biti slab tokom kritičnih perioda, padaće struja prilikom velike potrošnje, kišna kanalizacija neće moći da primi svu kišu, jer je sve izbetonirano i poremećen je procenat koji treba da upije samo zemljište...

Plus problem i sa saobracajem u ulicama koje nisu zamisljene za toliku kolicinu automobila. Mada, to je sada problem skoro svuda, osim na nasim NBG komunjarskim bulevarima s_p

Imam prijatelja koji je pre sad već 30-ak godina prodao otišao iz bloka tamo.

Nikad nije zažalio, ali sad već lagano pizdi zbog ovoga što pričate. A pričao mi je i da skače cena i tamo...

Ако прође овај нови вељин закон на стериодима, биће занимљиво као ће то утицати на тржиште некретнина - појавиће се велики број јединица које сада не могу легално да се купе. Занима ме и како ће се банке односити према давању кредита за такве некретнине - за које држава "не гарантује безбедност". То неће утицати превише на ове што продају луксузне станове у новоградњи - то је моја претпоставака, али на тржиште староградње вероватно хоће.

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ако прође овај нови вељин закон на стериодима, биће занимљиво као ће то утицати на тржиште некретнина - појавиће се велики број јединица које сада не могу легално да се купе. Занима ме и како ће се банке односити према давању кредита за такве некретнине - за које држава "не гарантује безбедност". То неће утицати превише на ове што продају луксузне станове у новоградњи - то је моја претпоставака, али на тржиште староградње вероватно хоће.

O cemu se radi?