August 5, 2025Aug 5 Neko je pisao na Redditu - taj javni uvid u registar ne radi još od marta, a poslednje uneti podaci su iz decembra 2024.Tako da je ta izjava RGZa sasvim paušalna i tako sročena jer nekome ide u prilog, a vrlo verovatno nema veze sa istinom.
August 6, 2025Aug 6 9 hours ago, goofs said:Neko je pisao na Redditu - taj javni uvid u registar ne radi još od marta, a poslednje uneti podaci su iz decembra 2024.Tako da je ta izjava RGZa sasvim paušalna i tako sročena jer nekome ide u prilog, a vrlo verovatno nema veze sa istinom.ako mislis na javni uvid u katastar (knweb), to radi i sad i radilo je u aprilu, da ja znam.
August 20, 2025Aug 20 On 6. 8. 2025. at 9:48, Grunf said:ako mislis na javni uvid u katastar (knweb), to radi i sad i radilo je u aprilu, da ja znam.Jedno je javni uvid podataka o parcelama, drugo je ono njihovo gde oni navode cene za koje je neka stvar prometovana. To zapravo nikad nije bilo baš precizno...
August 20, 2025Aug 20 2 minutes ago, Sammael said:Samo još da katastar odradi svoje i rešio sam kuću Proratio sistem kod notara?
August 20, 2025Aug 20 1 minute ago, Frank Pembleton said:Proratio sistem kod notara?Jeste, u ponedeljak sam uspeo da overim sve :)
August 20, 2025Aug 20 I meni deluje da radi kako treba, vidim da je postupak po jednom ugovoru overenom juče zabeležen u katastru, kao i postupak po založnoj izjavi.
August 20, 2025Aug 20 22 minutes ago, Sammael said:Jeste, u ponedeljak sam uspeo da overim sve :)To je onda to, ostalo je samo birokratija.
August 21, 2025Aug 21 20 hours ago, Sammael said:Jeste, u ponedeljak sam uspeo da overim sve :)E pa sa srećom...Mada, jebada tek počinje 🤣🤣🤣
August 21, 2025Aug 21 20 hours ago, Sammael said:Samo još da katastar odradi svoje i rešio sam kuću Ne obaziri se ako čuješ neko ljudsko lajanje u kraju povremeno.
August 31, 2025Aug 31 22 minutes ago, Ayatollah said:Nadam se da je montaža neka...https://www.kupujemprodajem.com/nekretnine-prodaja/kuce/kuca-sa-restoranom-600-m2-veternik/oglas/180042875nije
August 31, 2025Aug 31 Prošlog vikenda sam imao tu nesreću da po prvi put u životu posetim Vjeternik. Super je onaj novi projekat koji se gradi uz projektno finansiranje Alta banke, baš deluks stanovanje i poslovanje i sjajno će se uklopitu u panoramu Vjeternika.