Luther Posted March 23 Posted March 23 Just now, Eleniko said: što ne odu u zemlje sa manjom inflacijom od srbije pa tamo kupe Zato što im treba stan u Beogradu jer im sin i snaja u njemu rade a taj stan je njima namenjen. Jel ima još neko glupo pitanje?
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 izvini na glupim pitanjima, to ide prirodno kad pročitaš neku preispoljnu budalaštinu na temu cene nekretnina u beogradu
onamonamo Posted March 23 Posted March 23 20 minutes ago, Luther said: Jel ima još neko glupo pitanje? zasto si uvek tako nadrndan? 1
Shan Jan Posted March 23 Posted March 23 @Luther od 2020. opada broj stanovnika i u Beogradu a gradi se nikad vise. I opet rastu cene stanova, sad vec do nivoa da su skuplji nego u mnogim Zapadnim metropolama, u zemljama gde ljudi imaju veca primanja. Kako to objasnjavas? 1
Mr.Mxyzptlk Posted March 23 Posted March 23 slivaju se stranci, vracaju se srpski bogatuni, dijaspora investira 1
Luther Posted March 23 Posted March 23 1 minute ago, onamonamo said: zasto si uvek tako nadrndan? Nisam "uvek" ali kad mi neko napiše putuj igumane zadržavam pravo da budem i nadrndan. 2
Miki_belavista Posted March 23 Posted March 23 3 minutes ago, Shan Jan said: @Luther od 2020. opada broj stanovnika i u Beogradu a gradi se nikad vise. I opet rastu cene stanova, sad vec do nivoa da su skuplji nego u mnogim Zapadnim metropolama, u zemljama gde ljudi imaju veca primanja. Kako to objasnjavas? kod nas nema racionalno obajsnjenje nizasta,samo ta prica da dolazi mnogo stranaca je smesna.Jednostavno mafija pumpa cene. 7
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 2 minutes ago, Luther said: Nisam "uvek" ali kad mi neko napiše putuj igumane zadržavam pravo da budem i nadrndan. svaki put kad napišeš -- Očigledno ne možeš da razumeš šta sam napisao pa da te ne zadržavam -- dobićeš u sledećoj poruci putuj igumane kad sam dobro raspoložen, ako nisam oteraću te tamo gde zaslužuješ za takvo džiberisanje o glupostima da ne pričam. smeju ti se ljudi ovde sa verovanjem da su cene nekretnina u beogradu proizvod inflacije. ali da budeš glup imaš pravo, bahat teško.
Shan Jan Posted March 23 Posted March 23 2 minutes ago, Miki_belavista said: kod nas nema racionalno obajsnjenje nizasta,samo ta prica da dolazi mnogo stranaca je smesna.Jednostavno mafija pumpa cene. Pa toj tezi i ja tezim. Pucice ovo, dal za godinu ili 10, al pucice. Ne mozes u nedogled da igras tu igru.
kud u maglu Simoviću Posted March 23 Posted March 23 (edited) rusi uložili preko 180m € u srpske nekretnine nova ekonomija 2,1 milijarda € je bilo vredno tržište nekretnina u beogradu, 61% srbije e stranci ‘22 oko 3%, ‘23 skočilo na 5% Edited March 23 by kud u maglu Simoviću 2
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 Just now, Shan Jan said: Pa toj tezi i ja tezim. Pucice ovo, dal za godinu ili 10, al pucice. Ne mozes u nedogled da igras tu igru. možeš sve dok pumpaš tj pereš crni novac. sve oči su uprte u škaljare. kad prestanu tovari banana, stvar ide nizbrdo. 1
x500 Posted March 23 Posted March 23 2 minutes ago, Eleniko said: da su cene nekretnina u beogradu proizvod inflacije Povecanje cena nektretnina je, izmedju drugih razloga, posledica i inflacije tj povecanja plata i velike kolicine novca u opticaju.
Miki_belavista Posted March 23 Posted March 23 2 minutes ago, Shan Jan said: Pa toj tezi i ja tezim. Pucice ovo, dal za godinu ili 10, al pucice. Ne mozes u nedogled da igras tu igru. ovo si u pravu ali... stancuju se ogromne kolicne dolara i evra tako da je moguce da ce ostati na ovim cenama i dalje. 1
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 1 minute ago, x500 said: Povecanje cena nektretnina je, izmedju drugih razloga, posledica i inflacije tj povecanja plata i velike kolicine novca u opticaju. šta je starije, kada su krenule da skaču cene nekretnina
kud u maglu Simoviću Posted March 23 Posted March 23 a evo i videa u kome gđa iz geodetskog zavoda objašnjava situaciju video 1
Recommended Posts