Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Milošica said:

@Caligula

Najlakše je prihvatiti Vučića koji priča lepo i pun samopouzdanja na TV, najlakše je prihvatiti stručnjake Kona i Dariju...Zašto si ljut na Mileta?

Vucic = nauka ?

Nije mi bas jasna analogija. Nauka fercera, radi, dokazano. Srbija pod Vucicem nazaduje, dokazano. Vucic je predstavnik ravnozemljasa u ovom slucaju, oni ga biraju.

Edited by Caligula

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, Milošica said:

Ostaje nam da nosimo te maske u zatvorenom i da se nadamo da će što pre proći.

I da se vakcinišemo kada odgovarajuća vakcina bude spremna.

30 minutes ago, Milošica said:

Zapravo je to priklanjanje stranama(bila ta strana priroda ili "zli naučnik", karikiram) mnogo lakši psihološki mehanizam, koji daje smisao svemu ovome i jednima i drugima, zapravo je najteže ali i najispravnije ostati neodređen i zbunjen i ni na jednoj strani, jer nemamo pojma.

o kom ti priklanjanju i kojim stranama pričaš ?

kakve crne strane, pa nećemo valjda sabirati babe i žabe, nije se ppp još dotle skliznuo

ti, koliko shvatam, proglašavaš maltene jednako-vrednim stranama nauku (pa kakva god da je u ovom momentu i oko ovog virusa)  i neka lupetanja ko zna kakvih likova po youtubu, a mi smo kao pametni pa ostajemo ''negde između''

neće to tako da može

40 minutes ago, Milošica said:

To "uključi mozak" ima toliko QAnon prizvuk, jedan drugi ekstrem koji takođe nije dobar, čak i gori.

btw. UKLJUCI MOZAK sam satiricno™ preuzeo sa ravnozemljaske FB stranice koja negira postojanje virusa i tvrdi da je napravljen, dakle nije to moje nego je sa druge strane. Inace ravnozemjasima je omiljena rec MOZAK, PAMET, INTELIGENCIJA, u smislu da im je to pomoglo da provale stvar. Zadji malo po njihovim stranama, nailazices na ove reci cesto.

Edited by Caligula

Gde mogu da se prijavim za upis korone za 500€? Treba da kupujem stan na kredit pa svaka crkavica dobro dođe.

Mislim da Rozwalker upisuje pacijente

Pravac Subotica ili Novi Bečej :fantom:

Najjače od svega je što niko nije rekao da je to istina, već je samo pomenuto kao jedna od priča koje se raspredaju.

8 hours ago, rezwalker said:

Nisam samoproklamovan, to je tvoja tvrdnja.

Metode koje koristim da otključam jezik simbola, kojim, inače, komuniciraju svi umetnici još od pamtiveka, sam ovde predstavio nebrojeno puta. Dakle, interpretiram, a ako ti se ne svidja jednostavno zaobidji i nastavi da gledaš CNN ili već neko sranje tog tipa koje zagadjuje etar u Australiji.

Da te podsetim, ti si se prvi nakačio na mene, iz samo tebi znanih razloga, pa bi’ te sada zamolio da se otkačiš, jer vidim da i dalje nemaš ništa pametno da mi kažeš.

Ono što ja gledam su snimci konjskih trka od pre trideset godina iz kojih na osnovu redosleda boja na košuljama disk džokeja i rasporeda kockica na istim tim košuljama izvlačim zaključke o događajima koji su se odigrali tekuće i prethodne godine. A kad se ne bavim dokoličarenjem, onda proučavam ekvidistantne nizove slova u kapitalnim delima ruskih realista 19. veka nalazeći imena američkih predsednika krajem 20. i početkom 21. veka.

Što se braće Vaučovski tiče, u filmu kojim si se ti pogrešno poslužio oni su predvideli tekuću pandemiju i ništa drugo, a to koliko su bili sigurni u dolazeću pošast ti pokazuje činjenica da su u međuvremenu postali sestre da bi smanjili rizik od umiranja od virusa.

Što se retardiranog zlog Bilija tiče, stvarno ne znam, za odbranu od njega verovatno samo hijeroglifi i egiptologija mogu da pomognu.

Share & Enjoy

Човек нас тролује и намерно гуши тему. Требало би га игнорисати.

47 minutes ago, rezwalker said:

I ja za tebe mogu reći da se blamiraš jer ne vidiš očigledne stvari...Hollywood najavljuje buduće dogadjaje praktično od najranijih dana i to nije ništa čudno, pošto istu pojavu imamo u književnosti kao i u pozorištu. Tu bih pre svega izdvojio Shakespeara. Naziv za Globe Theater, koji je sam Shakespear osnovao, aludira da je svet jedna velika pozornica u kojoj su “scenariji” za kapitalne dogadjaje unapred ispisani. Zapravo, ovo zna i Kubrick inače ne bi dao omaž pozorištu Globe sve sa ezoteričnom funkcijom koju obavlja u Odiseji u svemiru 2001.

Ok izvini za ovo blamiras, ne znam zasto sam to napisao, stvarno volim da citam tvoje postove ali i dalje mislim da gresis, realnost pravi simbole u umetnosti, ne obrnuto.

7 minutes ago, Hermetico said:

Ja sam fejs čistio i čistio dok nije postao mehur. Sad kao moram izlaziti ponekad, da vidim šta misli narod. Kad ono...

Meni fejs mehur od pocetka, ali sada je taj mehur krenuo u defragmentiranje.

Ovo sto napadaj kaze, ozbiljni, normalni™ ljudi. Sto je najgore, ja sam otvoren za teorije "zavere", svaku mogu da uzmem i ubacim u logicki mlin, ne odbacujem nista apriori. Ali jebote, da moja kuma tvrdi kako je virus izmisljen a da na 300 metara od nje u bolnici umiru ljudi kao muve, tu mehur ne pomaze. Kako nju da izbacim iz mehura kada je volim i znamo se prakticno od detinjstva.

Edited by Caligula

Priča o, hm, nečemu, preseljena na odgovorajući topik. Sledeći takav post ovde nosi ban...

Distanca,maske...:fantom:

de je onaj turski film da vidi ovo kako izgleda srbin i srpkinja. a ne onaj lumberseksualac.

Gde je onaj link za drukanje građana koji krše mere?

Background Picker
Customize Layout