December 14, 2025Dec 14 It: Welcome to Derry se baš pretvara u težak idiotizam nakon nelošeg početka.
December 14, 2025Dec 14 Krenem sinoć da gledam Succession. Možda je trebalo da počnem od druge sezone? Ne mogu. Onaj rad kamerom, koji kapiram da ima svoju funkciju, meni ne prija.Po preporuci @pariah predjem na Olive Kitteridge. Zahvaljujem! Odgledala 2, ostale mi 2 za večeras. Frances McDormand je jedno blago!
December 16, 2025Dec 16 On 14. 12. 2025. at 1:32, Halvard said:It: Welcome to Derry se baš pretvara u težak idiotizam nakon nelošeg početka.Morao sam da odgledam i poslednju epizodu. Prosto ne mogu da verujem da je King lično učestvovao u ovakvom skrnavljenju svog najčuvenijeg dela, i pritom ne mislim samo na It OK, nije ni da knjiga ima neko bog zna kako genijalno razrešenje, ako ništa, ovde je čak i manje bizarno. Ali zato ima neprevaziđenu atmosferu teskobe i užasa koja izbija iz svake stranice, a koju nijedna ekranizacija nije uspela da prenese.Ovde se nije ni pokušalo sa atmosferom, samo gomila i gomila gluposti.Totalna antipreporuka. Edited December 16, 2025Dec 16 by Halvard
December 16, 2025Dec 16 Couldn't agree more. Još se u nekoj grupi na fejsu kunu u seriju, kao wowowow, ja ne verujem koliko sranje, decu ne može ono da uplaši. A priča o nastanku idiotska.....neverovatno. Stvarno, šta uradi čovek sa svojom idejom
December 30, 2025Dec 30 Je l' ima nešto gledljivo/preporučljivo, a relativno novo na Max-u? Task sam pogledao. Edited December 30, 2025Dec 30 by Facundo Orellana
January 12Jan 12 Author 1 hour ago, Svemir Zeka said:Dajte mi neku preporuku, komedije i drame stop.ovo su im klasici, možda si neki propustilaeuphoriačernobil mara iz ist taunaband of brothers(ratna serija 2 sv r, ako ti to ne smeta, meni je u top 3 ever)the knickbig little lieslesftovers
January 13Jan 13 14 hours ago, Svemir Zeka said:Dajte mi neku preporuku, komedije i drame stop.Bronzana bašta ako voliš argentinske trilere.
January 13Jan 13 5 minutes ago, Halvard said:Meni je to više drama nego triler, zato i nijesam preporučio.Ja sam izbegavao neko vreme da gledam misleći da je drama. Šalu na stranu, ne bih da rizikujem da spojlujem išta, pošto mi se čini da je najbolje gledati ovo bez ikakvog znanja. Prva sezona je definitivno najbolja od tri, ali vidim da je pisac knjige učestvovao u scenariju za sve tri.