July 3Jul 3 Pa ...Kad je bila trudnu celu jednu sezonu ... a ne zaboravi i da je spasila Kenija na krovu busa Edited July 3Jul 3 by Lezilebovich
July 5Jul 5 Uvek kažem kako na ovom strimeru osim proverenih serija, teško pronalazim dobre serije ili filmove.Sinoć sam mrtav umoran krenuo da gledam: Empire Fallsm. Ovo je serija nastala po romanu iz daleke 2005. i odmah ću reći posle jedne epizode, oduvala me. Ed Haris nosi teško breme glavnog lika koji radi i živi u pomenutom gradiću koji je posle pšucanja industrije zapao u stanje propadanja. U svakodnevnici života pokušava da rešava porodične i poslovne probleme, a i sa raznim žiteljima koji ga konstantno jašu kao majmuna i iskorišćavaju njegovu dobrotu. Serija je spora i to mi veoma prija, ali i fenomenalno prenosi grad u tranziciji, a i tu je misterija kako je nastao. Pored Harisa, tu su rahmetli Pol Njumen i Filip Simor Hofrman, Elizabet Šu i razne druge jake face. Ako volite delić života priče, koje odlično pripovedaju o mentalitetu ljudi iz manjeg mesta, i sa pomalo patetike, koja dolazi od krindži muzike i povremeno iritirajućeg naratora. Dobićete mnogo više nego što ste se nadali. Jedva čekam da pogledam i drugu epizodu!
July 5Jul 5 I, Jack Wright - sasvim solidna, mislio sam da je limited i iznenadilo me ovo To be continued, još se pitam celu poslednju epizodu kako će sve ovo sad da raspetljaju, nisu valjda toliko zbrzali. Sad vidim da je snimanje druge sezone počelo u februaru.
Saturday at 12:013 days From...Prosto ne znam odakle bih počeo... Počeću od recapa 3. sezone koji sam naravno odgledao ali sam se iznenadio da sam zapamtio i sećam se dobrog dela svega u njemu. Downside recap-a, kada ti sezonu sabiju u 6, 7 minuta i lepo vidiš koliko tu zapravo malo ili nimalo zanimljivih stvari ima i koja je serija zapravo gubljenje vremena...Četvrta sezona ima baš neke smehotres momente kao one lutke na jezeru koje oživljavaju i ubijaju, ceo taj segment deluje kao parodija i naravno, niđe veze sa bilo čim posle toga osim što se onaj braćela posle povampirio zahvaljujući ni manje ni više nego kokošijem jajetu te je bio utepan brzo. Koja je poenta celog tog segmenta? Nema je. Druga stvar koja mi je bila smešna je ničim izazvana promena frizure Džuli u lagani ali savršeni paž ispred ogledala u WC-u gde ona kaže "neću da dozvolim da me sledeći put opet uhvate za kosu" te onda fura očiglednu periku do kraja sezone, mislim - ČEMU? Da ne kažem "FROM" dolazi jedan takav "hair twist"...?Gluma je mahom loša i ova nova mala Sofi ih je odvalila sve, jedan dobro odglumljen lik, uverljiv. Viktor je upečatljiv ali mi je nekako šablonski istraumiran lik ako mogu tako da kažem, Fatima mi je blagi očaj, Dona je ok, Meri bez ikakvog smisla i karaktera, Kristi - najbitnije je da su joj uklonili ONO od frizure iz treće sezone, jer je bilo negledljivo, Bojd korektan, Keni mi samo deluje kao da je srećan što je u seriji... Sve u svemu prdež, filer za filerom, ok nešto smo saznali, ali moje interesovanje za seriju je splasnulo već davno usled ciklusa nebitnih događaja, događaja koji produbljuju misteriju od kojih siguran sam nećemo dobiti odgovor na barem 3 četvrtine. Da, neke odgovore smo dobili ali nisu sve informacije ODGOVORI već samo to - informacije, a sve to što smo dobili je realno malo sa obzirom na 40 epizoda iza nas. Aj što je malo al je i ne preterano zanimljivo. Generalno, to je problem sa ovakvim svetovima gde je sve moguće, ne znam koji rasplet može ovo da kompletira na neki zanimljiv i intrigantan način.
Saturday at 13:353 days 1 hour ago, Mil@n said:Druga stvar koja mi je bila smešna je ničim izazvana promena frizure Džuli u lagani ali savršeni paž ispred ogledala u WC-u gde ona kaže "neću da dozvolim da me sledeći put opet uhvate za kosu" te onda fura očiglednu periku do kraja sezone, mislim - ČEMU? Da ne kažem "FROM" dolazi jedan takav "hair twist"...?Pretpostavljam da joj je frizura promenjena kako bi pomoglo gledaocima da vizualno razlikuju prošlu i buduću nju jer je epizoda imala segmente putovanja kroz vreme gde je ona u bliskoj budućnosti prikazana sa skraćenom kosom
Saturday at 14:233 days @Mil@n Odgovora neće ni biti, što kod nekog "sadržaja", npr.nadrealista nije ni bitno jer važno je putovanje a ne kraj. Kod ove serije, zahvaljujući manje poznatom dvojcu iz Losta, se uvek daju samo nagoveštaji odgovora na pipetu koji te "navlače" da i dalje pratiš.Ne mogu da nađem na tjubu ali @Weenie Pooh je jednom okačio ted talk? lindelofa ili abramsa, zaboravio sam, gde otvoreno govore kako su ostavljali te red heringe a da ih je bukvalno boleo kurac da na kraju to ima smisla.
Saturday at 20:023 days 5 hours ago, pariah said:@Mil@n Odgovora neće ni biti, što kod nekog "sadržaja", npr.nadrealista nije ni bitno jer važno je putovanje a ne kraj. Kod ove serije, zahvaljujući manje poznatom dvojcu iz Losta, se uvek daju samo nagoveštaji odgovora na pipetu koji te "navlače" da i dalje pratiš.Ne mogu da nađem na tjubu ali @Weenie Pooh je jednom okačio ted talk? lindelofa ili abramsa, zaboravio sam, gde otvoreno govore kako su ostavljali te red heringe a da ih je bukvalno boleo kurac da na kraju to ima smisla.Za mene je to pravljenje budalama, zato me i nervira jer znam da će da fali gomila odgovora, a na tim pitanjima i podmetačinama serija i pravi hype. Problem je što ni samo putovanje nije ništa posebno. A naravno, kome se sviđa samo napred.
Sunday at 08:342 days Cek jbt, da li je realno da ozbiljno raspravljamo u seriji u kojoj, all of the sudden, uvedu lika poput coveka u zutom ili kad glavnim junacima taman pred samo resavanje misterije - pukne uže?!
Yesterday at 00:051 day Nedostaje mi From, pa sam uzeo da ga gledam ispočetka.Ne znam zašto sam se istripovao da je Džejd došao kasnije. Bio sam ubeđen da se pojavio u drugoj sezoni. Zapravo ima potpuno smisla da su se Tabita i on pojavili u isto vreme.Jbt, ko bi rekao da će nakon onakvog početka Sara i dalje biti u seriji. Ako ništa, to je bio jedan uspešan redemption arc.Potpuno sam zaboravio da je Kristi na početku imala normalnu frizuru. Ne sećam se, ima li nekog objašnjenja zašto kasnije izgleda kao da nosi mrtvog rakuna na glavi?Mislim da je serija imala taman materijala za dve sezone, možda tri. Ali dobili su ugovor na pet i jbg, trebalo je popuniti nekako. I dalje verujem da znaju šta rade i da će poslednja sezona biti makar pristojna. Samo je treba dočekati.
21 hours ago21 hr I meni nedostaje, ostalo mi je dosadno a i ne nalazim nešto novo. Ako ima neko preporuku, dajte