January 16Jan 16 Odgledao Alien Romulus; mracna, opresivna, turobna atmosfera, bas kakva i treba da bude.Glavni protagonista je, naravno, Weyland Yutani, svi ostali, ljudi, ejlieni, sinti, su samo luzeri, ocajnici i potrosni materijal. Edited January 16Jan 16 by Jeremija
January 16Jan 16 18 minutes ago, Jeremija said:Odgledao Alien Romulus; mracna, opresivna, turobna atmosfera, bas kakva i treba da bude.Glavni protagonista je, naravno, Weyland Yutani, svi ostali, ljudi, ejlieni, sinti, su samo luzeri, ocajnici i potrosni materijal.Jel se to nastavlja na ona Ridlijeva govna Prometheus, Covenant...?
January 16Jan 16 Just now, Sludge Factory said:Jel se to nastavlja na ona Ridlijeva govna Prometheus, Covenant...?1 minute ago, Sludge Factory said:
January 16Jan 16 1 minute ago, Sludge Factory said:@JeremijaI guess that means yes. Ako sam dobro procenio, odigrava se negde izmedju Alien-a i Aliens-a, nema veze sa Ridlijevim prikvelima, verovatno je i dobro sto ga nije on rezirao...
January 16Jan 16 1 minute ago, Jeremija said:Ako sam dobro procenio, odigrava se negde izmedju Alien-a i Aliens-a, nema veze sa Ridlijevim prikvelima, verovatno je i dobro sto ga nije on rezirao...Nesto je iznad zeznuo sa kvotovima, vidim u tvom postu svoj post dva puta, ali jedan kvot prazan.LM, hvala :)
January 16Jan 16 1 hour ago, Jeremija said:Odgledao Alien Romulus; mracna, opresivna, turobna atmosfera, bas kakva i treba da bude.Glavni protagonista je, naravno, Weyland Yutani, svi ostali, ljudi, ejlieni, sinti, su samo luzeri, ocajnici i potrosni materijal.I Jokić Alien koji sisa sisu na kraju
January 17Jan 17 Počeo The Pitt, druga sezona. Daleko od toga da je loše, ali sad su definitivno samo realističnija verzija Grey's Anatomy. Plus što već ozbiljno počinje da smara koliko je dr Robi UVEK u pravu.Iskreno, "Doc" mi je sad zanimljivija. To je sapunica i ne pravi se da je nešto drugo.
January 17Jan 17 20 hours ago, Jeremija said:Odgledao Alien Romulus; mracna, opresivna, turobna atmosfera, bas kakva i treba da bude.Glavni protagonista je, naravno, Weyland Yutani, svi ostali, ljudi, ejlieni, sinti, su samo luzeri, ocajnici i potrosni materijal.Odlican, jedan od boljih nastavaka Aliena
January 18Jan 18 On 12. 1. 2026. at 21:35, kud u maglu Simoviću said:ovo su im klasici, možda si neki propustilaeuphoriačernobilmara iz ist taunaband of brothers(ratna serija 2 sv r, ako ti to ne smeta, meni je u top 3 ever)the knickbig little lieslesftoversPar puta je hvatao na tv, ali nikako da uzmem lepo i pogledam redom sve od početka. Vrhunska serija. Upravo završio šestu epizodu - Bastogne...
January 18Jan 18 romulus izgleda odlično i dosta obećava na početku...ali do kraja ne dobaci mnogo dalje od remiksovanja starih ideja i beskrajnog omažiranja. svakako je najbolji alien od ko zna kad, ali to je baš niska lestvica. prey je ponudio dosta više u bratskoj franšizi Edited January 18Jan 18 by Pokojni Ruxin
January 18Jan 18 Author 56 minutes ago, smooth.Op said:Vrhunska serija. Upravo završio šestu epizodu - Bastogne... to je jedna od serija koju bih voleo da mogu da gledam sad prvi putmada i sada je odgledam jednom u godinu/dveremek deloeako nisi gledao preporuka je i pacific, i master of airto bi trebalo da bude komplet o drugom sv ratupešadija, mornarica, vazduhoplovstvo Edited January 18Jan 18 by kud u maglu Simoviću
February 14Feb 14 Moram nevoljno priznati da m i je The Pitt sve je više ražočaravajuća i na ivici sam da batalim. Dve- tri poslednje iz prve sezone su počele da klize u patetiku, naročito onaj Robijev brejkdauna pri kraju, u ovoj drugoj, u pet- šest epizoda režija je lošija, sve je manje interesantnih slučajeva i pretvara se u sapunicu. Bilo je sapunjare i u E.R. ali nije bezveze trajala 20ak sezona. Od ostalih sa sličnom tematikom ipak je The Knick najjebeniji. Ipak je to Soderbergovo čedo.
February 15Feb 15 On 13. 1. 2026. at 10:55, Zeleni sto said:Bronzana bašta ako voliš argentinske trilere.Ja sam se baš razočarao. Uglavnom Argentinci i Španci uvek zadovolje. Ovo je onako, jedva gledljivo.