February 15Feb 15 Ako je verovati wallstreetoasis prilicno verno su preneli tehnicki deo. Ja sam pogledao davno prvu sezonu ali kasnije se sam skroz zaboravio...
February 15Feb 15 58 minutes ago, Sludge Factory said:Jel lici Industry na Margin Call film ista?Nimalo.
February 17Feb 17 On 13. 1. 2026. at 19:46, Halvard said:Imaš argentinsku Viudas Negras, jeste komedija, ali nije ni romkom ni sitkom, zabavno je.Nema te serije, a ovo je već treći put da je neko preporučuje. (Ni pod tim imenom, a ni nikako. Vele: "Žao nam je, nemamo taj sadržaj, potražite nešto drugo"
February 17Feb 17 Just now, Halvard said:Mislim da su je preveli kao K*rve, maherke nešto nešto.Da, sa zvezdicom. Čoveče!!!CRNE UDOVICE, KURVE (bez zvezdice) I MAHERKE. Sad nađoh.Hvala
February 19Feb 19 Odgledah prvu sezonu Industry. Nije losa, u gomili sranja ovo je prihvatljivo, mada je, makar u ovoj prvoj sezoni, fokus bio na medjuljudskim odnosima i kulturi u tom poslu, dok bih ja bio zainteresovaniji za seriju koja se vise bavi samim sistemom, njegovom vezom sa drzavom, politikom, itd. Krace receno, vise Vajera, manje jebacine, ali ok, moze da se gleda, nivo kvaliteta je otprilike kao Halt and Catch Fire.
February 19Feb 19 7 hours ago, Sludge Factory said:Odgledah prvu sezonu Industry. Nije losa, u gomili sranja ovo je prihvatljivo, mada je, makar u ovoj prvoj sezoni, fokus bio na medjuljudskim odnosima i kulturi u tom poslu, dok bih ja bio zainteresovaniji za seriju koja se vise bavi samim sistemom, njegovom vezom sa drzavom, politikom, itd. Krace receno, vise Vajera, manje jebacine, ali ok, moze da se gleda, nivo kvaliteta je otprilike kao Halt and Catch Fire. Iz nekog razloga na skali od 1-10 Yasmin mi je jebozovna 11.
February 21Feb 21 On 19. 2. 2026. at 8:43, Sludge Factory said:dok bih ja bio zainteresovaniji za seriju koja se vise bavi samim sistemom, njegovom vezom sa drzavom, politikom, itd.Ima i toga kasnije.
February 21Feb 21 48 minutes ago, variola said:Ima i toga kasnije.Presao sam polovinu druge sezone, pojavljuju se naznake toga (odlazak onog lika u politiku, ulazak ovih kuraca u NHS, itd.), bilo je i par zanimljivih opservacija na temu kapitalizma i modernog drustva, kao i britanskog drustva, ali je to sve slabo i tanko. I dalje su fokus pojedinici, njihovi zivoti i psihe, kultura industrije™, ali se drustvo tu, za sada, slabije prelama (osim eto sto ta kultura donekle odslikava drustvo). Gledljivo je i dalje, ali ostaje prosek (mada ok, zavisi i prosek cega se gleda ).
February 21Feb 21 11 minutes ago, Sludge Factory said:Presao sam polovinu druge sezone, pojavljuju se naznake togaIzdrži do četvrte što kažeš, i dalje je gledljivo.
February 21Feb 21 Ok, druga polovina druge sezone donela je nesto zanimljivije teme i obrte, mada su mozda malo preterali sa poslednjim obrtom. Nije moralo bas sve, ali dobro.
February 22Feb 22 On 17. 2. 2026. at 22:18, atajlo said:Čoveče!!!CRNE UDOVICE, KURVE (bez zvezdice) I MAHERKE.Sad nađoh.Hvala Update:@Halvard :Još jednom hvala na preporuci, ali iskreno, HBO Max serija Todos mienten ili Ne smeš da lažeš ili kako je već duboko poremećeni lik osmislio da se, na opšte veselje i radost, traži (španska je, inače), je bar devet i po puta bolja od Viudas negras. Po cenu „De gustibus non est disputandum“, ostavljam komentar. Edited February 22Feb 22 by atajlo edit: Dva-tri, a možda i četiri puta sam se, veselnica, kvotovala.