February 24Feb 24 24 minutes ago, ivy said:LeftoversGledam 5tu epizodu, nemam pojma šta gledam ali ne mogu da prestanem 😁Gledaš vrv najpodcenjeniju seriju ikada, tako da samo polako i sa uživanjem.
February 24Feb 24 Ako si se na prvu nakačila na taj vajb, mislim da ne može da ti se ne svidi do kraja.
March 2Mar 2 Cetvrta sezona Industrija nesto slabija i naivnija u zapletu (a i nije moglo bez Rusa da prodje ), malo strpnula recimo od Big Shorta, ali je i pored toga zabavna i ima neke dobre momente, posebno u poslednje dve epizode. Kasting za Harper i Jasmin je savrsen, savrsen. A moram da pohvalim i Dzona Snjeznika, otelotvorio je pravog engleskog aristokratskog picipevca.Treca sezona ostaje neprikosnovena, mislim da cu opet samo nju da odgledam, mada je dobar bildap do nje kroz prve dve.
March 3Mar 3 Izašla prva epizoda DTF St. Louis, od kreatora izvesne serije Patriot koju nisam gledao, ali videh da je dosta voljena i hvaljena.Bio sam na ivici gašenja tokom prvih 10-15 minuta, ima neki čudan i na momente prenaglašen i iritantan quirky vajb. No, posle me je ipak zaintrigiralo, a i ekipa je odlična - Jason Bateman, David Harbour, Linda Cardellini, Richard Jenkins... Gledaće se dalje, nadam se da će misterija/drama prevladati nad pokušajima humora.
March 3Mar 3 On 24. 2. 2026. at 13:39, Mil@n said:Gledaš vrv najpodcenjeniju seriju ikada, tako da samo polako i sa uživanjem.ne ynam da li je najpotcenjenija ali u mojoj knjizi (book of uini), najbolja serija koju je human kind zamislila & izvela
March 3Mar 3 15 hours ago, Sludge Factory said:Cetvrta sezona Industrija nesto slabija i naivnija u zapletu (a i nije moglo bez Rusa da prodje ), malo strpnula recimo od Big Shorta, ali je i pored toga zabavna i ima neke dobre momente, posebno u poslednje dve epizode.bitno je da soundtrack i dalje žeže.svideo mi se koncept da ovoga puta, kroz celu sezonu furaju 80ies tjune, zatim se u 7. epizodi kao noseći intro pojavljuje veridis quo/ daft punk (ne znam kako ide u koncept ali je imala skroz smisla), dok sam 8. epizodu pogledao prekjuče i 'ladno ne mogu da se setim da je išta išlo? verovatno je samo moje kratkoročno pamćenje uništeno.
March 3Mar 3 edit - mada je i where the streets have no name u pet shop boys iteraciji valjda early 90ies ali mi je nekako 80e u stilu&tonu
March 3Mar 3 Author 50 minutes ago, uini said:ne ynam da li je najpotcenjenija ali u mojoj knjizi (book of uini), najbolja serija koju je human kind zamislila & izvelamoždaonda je band od brothers novi zavet, wire stari zavet, breaking bad kuran, a sopranosi talmuda srećni ljudi knjiga o milutinu
March 3Mar 3 od svega drugog što si naveo, na mojoj listi je samo sopranos.1 leftovers2 twin peaks3 sopranos4 twin peaks the return5 možda sienfeld
March 3Mar 3 Author tp mi je prehajpovan, možda iz razloga što je bio ispred svog vremena, tj iz vremena kada serije nisu bile ovo što su sada
March 3Mar 3 Author 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:moždaonda je band od brothers novi zavet, wire stari zavet, breaking bad kuran, a sopranosi talmuda srećni ljudi knjiga o milutinuspisku bih dodao i the vietnam warkao enciklopediju