February 22Feb 22 On 18. 1. 2026. at 18:50, kud u maglu Simoviću said:to je jedna od serija koju bih voleo da mogu da gledam sad prvi putHa!
February 22Feb 22 23 hours ago, Sludge Factory said:Presao sam polovinu druge sezone, pojavljuju se naznake toga (odlazak onog lika u politiku, ulazak ovih kuraca u NHS, itd.), bilo je i par zanimljivih opservacija na temu kapitalizma i modernog drustva, kao i britanskog drustva, ali je to sve slabo i tanko. I dalje su fokus pojedinici, njihovi zivoti i psihe, kultura industrije™, ali se drustvo tu, za sada, slabije prelama (osim eto sto ta kultura donekle odslikava drustvo). Gledljivo je i dalje, ali ostaje prosek (mada ok, zavisi i prosek cega se gleda ).Scene seksa nadoknadjuju ono od proseka na gore Glavni razlog zašto gledam je nada da će neko baciti Harper kroz prozor kancelarije sa nekog 12 sprata, kao i da vidim koliko gluposti Robert može da napravi pre nego ga šutnu.
February 22Feb 22 Pa moram da kazem da su prve dve epizode trece sezone nesto najbolje sto sam odgledao odavno, mislim naravno na ove novije i aktuelne stvari, posebno serije, koje su, kako vreme prolazi sve veci odron, a ni filmovi ne zaostaju (pircam o Holivudu). Ali ovo je bilo dobro, naglasa sam navijao da Robert nabije u dupe onu lutku Dzonu Snjezniku. Moram da kazem i da dobro glume svi. BTW, odlicna je stvar sto se sve desava u Londonu, to je i dalje jebeni centar zapadnog sveta, Njujork je kurac na biciklu. I da Harper je stvarno psiho, a Robert pravi sranja da izbalansira univerzum, nece ga nikad otpustiti
February 22Feb 22 Kakav smor ove dve poslednje epizode The Pitt. Serija nažalost postaje žrtva Vajlsovog ega, PREVIŠE je dr Robija, maltene je u svakoj sceni. Prva sezona je funkcionisala jer je fokus uglavnom bio jednako raspoređen na sve likove, sad je ovo šou Robija i Dejne, svi ostali su u drugom planu. Novi likovi su praktično karikature.
February 22Feb 22 noćas sam ogledala 3 epizode, sad pustila četvrtunavijam za harper (volim autsajdere)jasmin nekako jadna privilegovana zlobnica, woke koji odbija da bude wokerobert privilegovan klinac, šega šala zezanje, sem kad mu se digne na jasminkenija bih šamaralaerik deluje kul, al je tempirana bombaonaj što stalno čita novne blerovac 1/1fino je odrađena karakterizacija, odnosno uvod u likove, jedva čekam da vidim kako će da se razviju.za sad ni P od politike (sem ono polivanje farbom u 'samo vam je davos bitan' performansu na primanju studenata)(nije dosadna, nemam želju dok gledam da igram igricu, skrolujem tviter ili šta već radim posledjih godina dok gledam seriju)
February 22Feb 22 24 minutes ago, svashtabezneshto said:noćas sam ogledala 3 epizode, sad pustila četvrtunavijam za harper (volim autsajdere)jasmin nekako jadna privilegovana zlobnica, woke koji odbija da bude wokerobert privilegovan klinac, šega šala zezanje, sem kad mu se digne na jasminkenija bih šamaralaerik deluje kul, al je tempirana bombaonaj što stalno čita novne blerovac 1/1fino je odrađena karakterizacija, odnosno uvod u likove, jedva čekam da vidim kako će da se razviju.za sad ni P od politike (sem ono polivanje farbom u 'samo vam je davos bitan' performansu na primanju studenata)(nije dosadna, nemam želju dok gledam da igram igricu, skrolujem tviter ili šta već radim posledjih godina dok gledam seriju)Izdrizi, kako se smanjuje jebacina tako serija postaje bolja. Bar dokle sam ja stigao.Slazem se za karakterizaciju, ona dobija na znacaju kako serija odmice, zato je treba izdrzati ko ne voli toliko psihologiju likova kao sto je ja ne volim. A videces i da to sto sad mislis o njima mozda neces misliti kasnije Edited February 22Feb 22 by Sludge Factory
February 22Feb 22 48 minutes ago, Halvard said:Kakav smor ove dve poslednje epizode The Pitt. Serija nažalost postaje žrtva Vajlsovog ega, PREVIŠE je dr Robija, maltene je u svakoj sceni. Prva sezona je funkcionisala jer je fokus uglavnom bio jednako raspoređen na sve likove, sad je ovo šou Robija i Dejne, svi ostali su u drugom planu. Novi likovi su praktično karikature.Delim isti utisak....Meni je postalo "sumnjivo" kad su "odcepili" onu doktorku crnkinju u prvoj sezoni... Samo je nestala.Ne volim baš takve rezove.I eto sad, na šta se napravilo...
February 23Feb 23 On 22. 2. 2026. at 16:46, Sludge Factory said:Izdrizi, kako se smanjuje jebacina tako serija postaje bolja. Bar dokle sam ja stigao.Slazem se za karakterizaciju, ona dobija na znacaju kako serija odmice, zato je treba izdrzati ko ne voli toliko psihologiju likova kao sto je ja ne volim. A videces i da to sto sad mislis o njima mozda neces misliti kasnije sve si bio u pravu. nije mi jasno kako mi je promakla ova serija, odnosno kako nije buru podiglo razrešenje prve sezone; da li je harper izdala svoj rod i zašto nijeinače, zabavna je postavka: žene kao pokušavaju promeniti sistem, ali onda se pojavi najveći baja firme i pokuša ih postaviti na svoje mesto, ova ne odustaje i daje harper da bira između žene koja ju je podvodila drugoj ženi* i muškarca koji ju je neseksualno zaključao u kancelariji.(cinična kakva jesam, rekla bih da je, za sad, agenda: nema promene sistema, može samo biti gore, ne pokušavajte menjati epstinstinu jer i vam nikolizacija ne daje ništa dobro. nadam se da će se do kraja serije izroditi u: kapital je zlo, srušimo ga!)* zanimljivo je dasu izabrali da prvo seksualno zlostavljanje u seriji bude žensko
February 23Feb 23 2 minutes ago, svashtabezneshto said:nadam se da će se do kraja serije izroditi u: kapital je zlo, srušimo ga!)Pa i ja se to nadam, odnosno to o jeste sustina koja je sveprisutna. Stigao sam do pred kraj trece sezone, koja je pocela epski (napisah gore da odavno nisam video tako nesto, sa toliko adrenalina pa jos u dobroj prici i reziji), ali u sredini ima par filer epizoda, koje nisu toliko lose (preteralo se sa Risijem malo, a i voleo bih da znam da li je ono sa funtom i porezima bas onako bilo), no opet pokazuju da je i ovih osam epizoda po sezoni mozda previse i da je nekada sve ovo lagano stajalo u film od 2 sata.Nije ovo i dalje nivo Mad Mana recimo, ali je za danasnje standarde akademija nauka licno.
February 23Feb 23 1 hour ago, kipo said:Supruga gleda Industry, prva epizoda soundtrack pokojni Vangelis 1/1Naterao si me da guglam, nema Vangelisa u seriji, ali muzika je ripoff Vangelisa 100%.
February 24Feb 24 Lebe mekani kakvi su to likovi, ova planeta dobro jos postoji. Ako jednog dana dodju neki vanzemaljci, prodace nas dok trepnes. Ostala mi je jos cetvrta sezona, ali za sad ovo vise vredi od 7.5/10 na imdbu.
February 24Feb 24 8 hours ago, Sludge Factory said:Lebe mekani kakvi su to likovi, ova planeta dobro jos postoji. Ako jednog dana dodju neki vanzemaljci, prodace nas dok trepnes.Ostala mi je jos cetvrta sezona, ali za sad ovo vise vredi od 7.5/10 na imdbu.Pises o Industry? Ne smem da citam, previse otkrivate . Planiram da gledam