January 13Jan 13 Pa dobro, realno jeste nešto između ta dva žanra. Prvu sezonu sam progutao, druga mi je mnogo slabije išla i zaglavio sam se na nekoj drugoj-trećoj epizodi, nikako da nastavim, već i zaboravio radnju...Argentina je svakako
January 13Jan 13 5 hours ago, Zeleni sto said:Ja sam izbegavao neko vreme da gledam misleći da je drama. Šalu na stranu, ne bih da rizikujem da spojlujem išta, pošto mi se čini da je najbolje gledati ovo bez ikakvog znanja. Prva sezona je definitivno najbolja od tri, ali vidim da je pisac knjige učestvovao u scenariju za sve tri.6 hours ago, Halvard said:Meni je to više drama nego triler, zato i nijesam preporučio.Može naravno i drama, samo da nije ljubavna, to ne mrem. Kako da je tražim?
January 13Jan 13 Warrior ili From za neki neopterecujuci/action/zabavni bindz.Angels in America kao lektira ako si je propustila.
January 13Jan 13 Author zanimljivo je to oko trilera kao žanra, navodno je to izmišljotina holivudskih producenata iz doba pre trejlera i reklama kada su samo posteri bili sredstvo komunikacije sa publikom. kad staviš detektivski/kriminalistički, avanturistički, drama uvek ima neka niša koju odbijašovako staviš triler, za nekoga sve, za svakog ponešto
January 13Jan 13 31 minutes ago, Nebojsa said:Warrior ili From za neki neopterecujuci/action/zabavni bindz.Angels in America kao lektira ako si je propustila.From s nestrpljenjem čekam četvrtu sezonu, gde da sam to propustila!
January 13Jan 13 tek je drama izmišljotina, mislim da nema HBO serije koja nije drama u nekom pogledu. otprilike čisti sitkomi i švarceneger nisu drame.
January 13Jan 13 Author drama mu dođe sve što ima dva lika, za početakdrama, tragedija i komedija su temeljsve ostalo je nadgradnja
January 13Jan 13 Jeste, nego sam podrazumevala tako neki zaplet patnje u prazno, to ja zovem dramaČim je neko nekoga ubio, to ne zovem drama. Sama ću se odjaviti
January 13Jan 13 Imaš argentinsku Viudas Negras, jeste komedija, ali nije ni romkom ni sitkom, zabavno je.Poljska serija Nasledstvo, ako nisi gledala.
January 14Jan 14 11 hours ago, Svemir Zeka said:Jeste, nego sam podrazumevala tako neki zaplet patnje u prazno, to ja zovem dramaČim je neko nekoga ubio, to ne zovem drama.Sama ću se odjaviti Za to prebacis na RTS - gledas i patis sto gledas po stoti put reprize istih serija.
January 15Jan 15 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:valja li čemuone prve dve sezone su bile nelošeU aprilu kreće