Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Odgledao Weapons,

kao i recimo Cure for Wellness je vise neka moderna bajka nego horor.

I to je sve sto cu da kazem.

Edited by Jeremija

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

kaže se misterija, i to nije loša stvar fantom

2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

kaže se misterija, i to nije loša stvar fantom

Ne, moderna bajka, i to jedna koja mnogo podseca na onu koju su braca Grim izdala 1812-te, da ne navedem ime i time pokvarim ljudima iznenadjenje.

Edited by Jeremija

9 hours ago, Weenie Pooh said:

Au, kakav treš D

Da li je to zaista bio rasplet, ljudi su nestali jer je bog govnar?

Iskreno, meni se posle prve sezone sunovratila, kraj sam zbindzao samo da zavrsim. Generalno nije me izula iz cipela. Medjutim, karakterizacija ovog popa je savrsena, a i on je dobar glumac. Bas u ovoj gore sceni vidis koliko je za konjsku glavu ispred boga i svih drugih.

Sjebali ste me za task, mislio sam da je kraj al vidim na torrentima samo 5 epizoda doduše sada čitam da je poslednja izašla sinoć?

U svakom slučaju manje više celu seriju sam razmišljao - šta je kruciajalan faktor da serija ovako dobro vozi, na tako malo epizoda (a da neke druge ne)? Već od druge, treće epizode uhvatim sebe da sam dobro vezan za likove i da me pogađaju njihove drame. Gluma je prosto sjajna manje više svih, ali moram da priznam da me Jamie Mc Shane prosto oduvao. Sećam ga se iz drugih uradaka, ali ovde je baš jezivo jeziv, respect. Rafalo naravno besprekoran, iako mu je slojevit lik iako na prvu "samo" utučen, izuzetan je.

Sve je besprekorno snimljeno, ima dosta dobrih kadrova i momenata koji u par sekundi govore toliko toga, obožavam takve stvari.

Prazan hod ne postoji, svaka scena nosi težinu, važnost.

Verovatno ne bi bilo zanimljivo da je svaka serija ovoliko dobra, ali opet ne mogu da se zapitam zašto je ovo toliko teško jer verujem da manjak budžeta tj para često nije problem... Ovde prosto sve valja, i priča, i razvoj, casting, gluma, režija. Uživanje.

Nadam se da u poslednje dve epizode neće doći do nekih radikalnih promena da ovaj utisak ubrljave. A i ako da, drago mi je što postoje ovih pet hehe

Pogledaj Blue Lights, ako vec nisi, na osnovu ovoga sto si napisao iznad za Task mislim da bi moglo da ti se itekako dopadne.

2 hours ago, Nebojsa said:

Pogledaj Blue Lights, ako vec nisi, na osnovu ovoga sto si napisao iznad za Task mislim da bi moglo da ti se itekako dopadne.

U watch listi je...

4 hours ago, Mil@n said:

Sjebali ste me za task, mislio sam da je kraj al vidim na torrentima samo 5 epizoda doduše sada čitam da je poslednja izašla sinoć?

U svakom slučaju manje više celu seriju sam razmišljao - šta je kruciajalan faktor da serija ovako dobro vozi, na tako malo epizoda (a da neke druge ne)? Već od druge, treće epizode uhvatim sebe da sam dobro vezan za likove i da me pogađaju njihove drame. Gluma je prosto sjajna manje više svih, ali moram da priznam da me Jamie Mc Shane prosto oduvao. Sećam ga se iz drugih uradaka, ali ovde je baš jezivo jeziv, respect. Rafalo naravno besprekoran, iako mu je slojevit lik iako na prvu "samo" utučen, izuzetan je.

Sve je besprekorno snimljeno, ima dosta dobrih kadrova i momenata koji u par sekundi govore toliko toga, obožavam takve stvari.

Prazan hod ne postoji, svaka scena nosi težinu, važnost.

Verovatno ne bi bilo zanimljivo da je svaka serija ovoliko dobra, ali opet ne mogu da se zapitam zašto je ovo toliko teško jer verujem da manjak budžeta tj para često nije problem... Ovde prosto sve valja, i priča, i razvoj, casting, gluma, režija. Uživanje.

Nadam se da u poslednje dve epizode neće doći do nekih radikalnih promena da ovaj utisak ubrljave. A i ako da, drago mi je što postoje ovih pet hehe

ima više od 5 nešto si ti pomešao...

i izašla je zadnja odavno...

52 minutes ago, Frank Pembleton said:

ima više od 5 nešto si ti pomešao...

i izašla je zadnja odavno...

Pa napisao sam u postu i jedno i drugo :)

Po komentarima ljudi mislio sam da je završeno, a na downloadu video samo pet I mislio to je to.

Upravo sam pogledao poslednju i ovo je, meni barem, top 3 serije poslednje 3, 4 godine. Suvi, suvi kvalitet u svakom smislu.

Odgledao prvu epizodu It: Welcome to Derry.

Očekivano nema ništa od kingovske atmosfere, previše je in your face za moj ukus, tj. za moje poimanje Kingovog stvaralaštva.

Ali ako se to apstrahuje OK je, verovatno će moći da se gleda.

Edited by Halvard

On 31.10.2025. at 13:06, Halvard said:

Odgledao prvu epizodu It: Welcome to Derry.

Očekivano nema ništa od kingovske atmosfere, previše je in your face za moj ukus, tj. za moje poimanje Kingovog stvaralaštva.

Ali ako se to apstrahuje OK je, verovatno će moći da se gleda.

I ja odgledah pilot epizodu i baš je razočaravajuća. Sumnjao sam da će HBO ovo sjebati ali se nisam nadao B produkciji. Kesl Rok S01 ostaje najpristojnija kingovština među tv serijama.

ne znam koliko je the outsider dobra obrada, ali je skroz dobra televizija

5 hours ago, Pokojni Ruxin said:

ne znam koliko je the outsider dobra obrada, ali je skroz dobra televizija

Ja sam poceo svrsavati koliko sjajna prica, dok me ne otrijezni klasicna kingovstina. Nelose, ali bilo bi mnogo bolje da je ostala tek misterija, triler.

Prođe i druga epizoda nije loše mož se gleda.

• 3 weeks later...