October 24, 2025Oct 24 Odgledao Weapons,kao i recimo Cure for Wellness je vise neka moderna bajka nego horor.I to je sve sto cu da kazem. Edited October 24, 2025Oct 24 by Jeremija
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:kaže se misterija, i to nije loša stvar Ne, moderna bajka, i to jedna koja mnogo podseca na onu koju su braca Grim izdala 1812-te, da ne navedem ime i time pokvarim ljudima iznenadjenje. Edited October 24, 2025Oct 24 by Jeremija
October 25, 2025Oct 25 9 hours ago, Weenie Pooh said:Au, kakav treš Da li je to zaista bio rasplet, ljudi su nestali jer je bog govnar?Iskreno, meni se posle prve sezone sunovratila, kraj sam zbindzao samo da zavrsim. Generalno nije me izula iz cipela. Medjutim, karakterizacija ovog popa je savrsena, a i on je dobar glumac. Bas u ovoj gore sceni vidis koliko je za konjsku glavu ispred boga i svih drugih.
October 26, 2025Oct 26 Sjebali ste me za task, mislio sam da je kraj al vidim na torrentima samo 5 epizoda doduše sada čitam da je poslednja izašla sinoć? U svakom slučaju manje više celu seriju sam razmišljao - šta je kruciajalan faktor da serija ovako dobro vozi, na tako malo epizoda (a da neke druge ne)? Već od druge, treće epizode uhvatim sebe da sam dobro vezan za likove i da me pogađaju njihove drame. Gluma je prosto sjajna manje više svih, ali moram da priznam da me Jamie Mc Shane prosto oduvao. Sećam ga se iz drugih uradaka, ali ovde je baš jezivo jeziv, respect. Rafalo naravno besprekoran, iako mu je slojevit lik iako na prvu "samo" utučen, izuzetan je. Sve je besprekorno snimljeno, ima dosta dobrih kadrova i momenata koji u par sekundi govore toliko toga, obožavam takve stvari. Prazan hod ne postoji, svaka scena nosi težinu, važnost.Verovatno ne bi bilo zanimljivo da je svaka serija ovoliko dobra, ali opet ne mogu da se zapitam zašto je ovo toliko teško jer verujem da manjak budžeta tj para često nije problem... Ovde prosto sve valja, i priča, i razvoj, casting, gluma, režija. Uživanje.Nadam se da u poslednje dve epizode neće doći do nekih radikalnih promena da ovaj utisak ubrljave. A i ako da, drago mi je što postoje ovih pet hehe
October 26, 2025Oct 26 Pogledaj Blue Lights, ako vec nisi, na osnovu ovoga sto si napisao iznad za Task mislim da bi moglo da ti se itekako dopadne.
October 26, 2025Oct 26 2 hours ago, Nebojsa said:Pogledaj Blue Lights, ako vec nisi, na osnovu ovoga sto si napisao iznad za Task mislim da bi moglo da ti se itekako dopadne.U watch listi je...
October 26, 2025Oct 26 4 hours ago, Mil@n said:Sjebali ste me za task, mislio sam da je kraj al vidim na torrentima samo 5 epizoda doduše sada čitam da je poslednja izašla sinoć?U svakom slučaju manje više celu seriju sam razmišljao - šta je kruciajalan faktor da serija ovako dobro vozi, na tako malo epizoda (a da neke druge ne)? Već od druge, treće epizode uhvatim sebe da sam dobro vezan za likove i da me pogađaju njihove drame. Gluma je prosto sjajna manje više svih, ali moram da priznam da me Jamie Mc Shane prosto oduvao. Sećam ga se iz drugih uradaka, ali ovde je baš jezivo jeziv, respect. Rafalo naravno besprekoran, iako mu je slojevit lik iako na prvu "samo" utučen, izuzetan je.Sve je besprekorno snimljeno, ima dosta dobrih kadrova i momenata koji u par sekundi govore toliko toga, obožavam takve stvari.Prazan hod ne postoji, svaka scena nosi težinu, važnost.Verovatno ne bi bilo zanimljivo da je svaka serija ovoliko dobra, ali opet ne mogu da se zapitam zašto je ovo toliko teško jer verujem da manjak budžeta tj para često nije problem... Ovde prosto sve valja, i priča, i razvoj, casting, gluma, režija. Uživanje.Nadam se da u poslednje dve epizode neće doći do nekih radikalnih promena da ovaj utisak ubrljave. A i ako da, drago mi je što postoje ovih pet heheima više od 5 nešto si ti pomešao...i izašla je zadnja odavno...
October 26, 2025Oct 26 52 minutes ago, Frank Pembleton said:ima više od 5 nešto si ti pomešao...i izašla je zadnja odavno...Pa napisao sam u postu i jedno i drugo :) Po komentarima ljudi mislio sam da je završeno, a na downloadu video samo pet I mislio to je to. Upravo sam pogledao poslednju i ovo je, meni barem, top 3 serije poslednje 3, 4 godine. Suvi, suvi kvalitet u svakom smislu.
October 31, 2025Oct 31 Odgledao prvu epizodu It: Welcome to Derry.Očekivano nema ništa od kingovske atmosfere, previše je in your face za moj ukus, tj. za moje poimanje Kingovog stvaralaštva.Ali ako se to apstrahuje OK je, verovatno će moći da se gleda. Edited October 31, 2025Oct 31 by Halvard
November 1, 2025Nov 1 On 31.10.2025. at 13:06, Halvard said:Odgledao prvu epizodu It: Welcome to Derry.Očekivano nema ništa od kingovske atmosfere, previše je in your face za moj ukus, tj. za moje poimanje Kingovog stvaralaštva.Ali ako se to apstrahuje OK je, verovatno će moći da se gleda.I ja odgledah pilot epizodu i baš je razočaravajuća. Sumnjao sam da će HBO ovo sjebati ali se nisam nadao B produkciji. Kesl Rok S01 ostaje najpristojnija kingovština među tv serijama.
November 1, 2025Nov 1 5 hours ago, Pokojni Ruxin said:ne znam koliko je the outsider dobra obrada, ali je skroz dobra televizijaJa sam poceo svrsavati koliko sjajna prica, dok me ne otrijezni klasicna kingovstina. Nelose, ali bilo bi mnogo bolje da je ostala tek misterija, triler.
November 20, 2025Nov 20 Author https://www.instagram.com/reel/DRSETefDbx0/?igsh=MWFhaDRranhoNG42eQ==evo nešto za taskoljubitelje