October 22, 2025Oct 22 Task je ispao sasvim solidna serija, nije na nivou Mare, ali je dobra priča, sa dobrim glumcima, izneta do kraja kako valja. Bilo mi je na kraju drago, što će Mev da izvuče i sebe i onu decu iz tog jebenog okruženja. Kada je Ruffalo na suđenju čitao izjavu porodice, baš me dotuklo sve to.Jedino nisam ukapirala dal će da puste korumpiranog pandura da se izvuče , pošto leži u bolnici, a nije lisicama vezan za krevet? Edited October 22, 2025Oct 22 by 3opge
October 22, 2025Oct 22 rafalova zena je imala interesantnu opasku na ovu ulogu, tipa konacno je nasao nesto sto mu savrseno odgovara u ovom momentu u zivotu - sad dad...
October 22, 2025Oct 22 41 minutes ago, kipo said:Hvala za prepric. Mgla si malo opsirnije ali dobro je i ovako Bukvalno ništa nisam rekla što bi gledaoce tipa "nemoj ništa mi kažeš, oću da gledam i sam se iznenadim" uznemirilo.
October 22, 2025Oct 22 56 minutes ago, kipo said:Hvala za prepric. Mgla si malo opsirnije ali dobro je i ovako To Arkadija samo ima flesbekove na seriju, ne bi ona prepric radila
October 22, 2025Oct 22 59 minutes ago, Lancia said:To Arkadija samo ima flesbekove na seriju, ne bi ona prepric radila Hold my beer
October 22, 2025Oct 22 8 hours ago, Frank Pembleton said:Hold my beerOd jedne, ne znam koje serije sam odustala, jer si rekao šta je na kraju 🤓
October 22, 2025Oct 22 Ja sam se pogubila. Je l Rufalo glumi u Tasku?Zar Rufalo ne glumi 2 brata blizanca u nekoj drugoj, megaodličnoj yet depresivnoj seriji što ste preporučivali?(Inače, taman napravim 2watch list, i onda se neko razočara u neku seriju pa precrtavam... nemogući ste ) Edited October 22, 2025Oct 22 by pt 2.0
October 22, 2025Oct 22 9 minutes ago, pt 2.0 said:Inače, taman napravim 2watch listJa takodje, i obe sam utefterio, Kad bi @Arkadija mogla i drugu da ovlas oda sta se desava
October 23, 2025Oct 23 7 hours ago, pt 2.0 said:Ja sam se pogubila. Je l Rufalo glumi u Tasku?Zar Rufalo ne glumi 2 brata blizanca u nekoj drugoj, megaodličnoj yet depresivnoj seriji što ste preporučivali?(Inače, taman napravim 2watch list, i onda se neko razočara u neku seriju pa precrtavam... nemogući ste )Da i da
October 23, 2025Oct 23 14 hours ago, pt 2.0 said:(Inače, taman napravim 2watch list, i onda se neko razočara u neku seriju pa precrtavam... nemogući ste )Ako pratiš @Weenie Pooh kritike, teško da ćeš išta odgledati Edited October 23, 2025Oct 23 by ubibobi
October 23, 2025Oct 23 Štedim vam vreme, nema na čemu.Ali realno ne znam koja je bila poslednja HBO serija pa kojoj sam seruckao, možda Succession pre par godina? Slabo imam volje da probam bilo šta novo.
October 23, 2025Oct 23 34 minutes ago, Weenie Pooh said:Štedim vam vreme, nema na čemu.Ali realno ne znam koja je bila poslednja HBO serija pa kojoj sam seruckao, možda Succession pre par godina? Slabo imam volje da probam bilo šta novo.Plaćam pivo za tvoju recenziju Naslednika