Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

On 11. 10. 2025. at 22:16, svashtabezneshto said:

našla sam imdb i tamo kažu da ima 8 epizoda, i da je sinoć emitovana osma. jeste logičan kraj, ali dosta toga je ostalo nerazrešeno.

(ne sećam se kojim danom su je puštali, subota ili nedelja)

I jesi li odgledala osmu? Meni još nije dostupna. unsure

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

ni meni, biće da je i nema, da se završava sedmom. ok, zaokružen je taj deo oko agenta osiguranja, ali joj fali razrešenje ličnih drama svakog lika u seriji, baš bezveze

Da, dosta toga je ostalo nedorečeno. S druge strane, kad se sedma već onako završila, teško je i zamisliti kako bi izgledala osma, ovako možemo da zaključimo da je svako makar materijalno izvukao nešto za sebe. Meh, moglo je i gluplje da se završi, nije mi žao što sam gledao.

Magdalena Poplavska je iznela seriju, genijalna glumica.

7 hours ago, Halvard said:

I jesi li odgledala osmu? Meni još nije dostupna. unsure

Meni se desilo za neku seriju da su epizodu koja je bila "pilot" na IMDB prikazali kao dve epizode a na striming servisu je bila prikazana kao jedna od 1,5 sat...

Meni se desilo da odgledam 5 epizoda druge sezone Succession-a misleći da bindžam prvu I onda spojlujem ljudima koji čekaju da izađe cela sezona ko je nasledio matorog.

Najgori spojler mi je bio kad sam slučajno pročitao da je Meknalti umro.

Edited by Milošica

3 hours ago, kralj said:

Meni se desilo da odgledam 5 epizoda druge sezone Succession-a misleći da bindžam prvu I onda spojlujem ljudima koji čekaju da izađe cela sezona ko je nasledio matorog.

On 24. 11. 2020. at 14:55, Pokojni Ruxin said:

mrzim usranu hbo aplikaciju, uspeo sam odgledati prvo drugu sezonu successiona 

primetio sam posle 8 epizoda, ne zato što mi bilo čudno, nego kad sam stavio pauzu ono piše season 2 :isuse:

dozens of us!

Meni je najveći problem što mi ostane sinhronizacija na jeziku prethodno gledanog sadržaja.

Tipa gledam "Nasledstvo" i onda kad pređem na neki film ili seriju na engleskom, ostane mi famozna poljska sinhronizacija sa jednim muškarcem na sedativima koji pokriva aaaaa sveeeee!!! uloge, pa trčim po daljinski wacko

Obratno, par puta mi se desilo da u početku ne izvalim da neki filmovi/serije nisu originalno na engleskom isuse

On 4. 10. 2025. at 19:52, Halvard said:

Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Jaoj imam jos dve epizode. Stidim se, ali mi je totalno bzv cry.

Nesto ja tu nisam ukapirala, milion zamerki imam D

Edited by Sandradjer

6 minutes ago, Sandradjer said:

Nisi jedina. Dobro je pocelo, i kako je odmicalo sve slabije i slabije..

4 minutes ago, Sandradjer said:

Ma opušteno skroz. Ako ti je lakše, ja recimo The Wire nikad nisam stigao dalje od 3. epizode ph34r

Meni je isto opao entuzijazam pri kraju, neke stvari mi baš nisu legle (odnos advokatice i njega, cmooooooooon), ostala mi je još jedna epizoda i realno me najviše zanima hoće li advokat zadržati mačku D

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nisi jedina. Dobro je pocelo, i kako je odmicalo sve slabije i slabije..

Dobro ajd da nisam jedina.

Iskreno, dobra mi je samo prva epizoda

Just now, Halvard said:

Ma opušteno skroz. Ako ti je lakše, ja recimo The Wire nikad nisam stigao dalje od 3. epizode ph34r

Meni je isto opao entuzijazam pri kraju, neke stvari mi baš nisu legle (odnos advokatice i njega, cmooooooooon), ostala mi je još jedna epizoda i realno me najviše zanima hoće li advokat zadržati mačku D

Ne otkrivaj mi. Imam jos dve epizode D

Završih The Night Of. Ukapirao sam zašto mi se vremenom sve manje sviđala. Naime, serija nije sigurna je li potpuno irelevantno da li je ovaj zaista ubica ili ne (kao u recimo Defending Jacob) i sušrinski se radi o surovosti bezličnog sistema koji nemilosrdno melje svakog ko mu se nađe na putu bio on kriv ili nevin, što mi meni bilo izvrsno; ili pak treba da saosećamo sa zaista nevinim Nazom koji mora da se pati onako zbog nečeg što nije učinio. To je takođe OK, mada daleko manje originalno, čega su i scenaristi verovatno bili svesni pa nas držali u limbu koji vremenom postaje naporan.

Drugo, nedostaje jasan fokus. Malo je OZ-light, malo proceduralna drama, malo krimi misterija, malo crna komedija kroz lik advokata, svi ti elementi su sami po sebi OK, ali nekako nije pogođena mera.

Ne kažem da je serija loša, ali ipak je početak obećavao više.

Edit: napisao sam više u spoileru, ali nije mi uspelo da se prikaže, a mrzi me da kucam ponovo, pa ću samo reći da je lik advokatice verovatno jedan od najglupljih ikada napisanih u prestige dramama.

Edited by Halvard

Odgledah, na vašu preporuku This city is ours.

Prilično glupo i naivno.

I naravno Šon Bin koji radi ono što Šon Bin radi u svim filmovima.

Zbindžovao (ali neuspešno 😢) seriju Task. Jbga nisam video da još nisu postavili zadnju epizodu 😡.

Meni je dobro. Po epizodama možda nije izjednačimo, ali ok...

Čekam zadnju da steknem konačni utisak...