October 19, 2025Oct 19 Jest ok Task, ništa revolucionarno ali lepo vozi priča, i dobar je cast, nekako su legli dobro svi likovi.
October 19, 2025Oct 19 5 hours ago, glibav said:Ima jos jedna epizoda? Mislio sam da je prosla poslednja.Valjda 7. pogledao na Imdb video epizodu pogledao fotke i one su sa izricanja presude...Ima logike
October 19, 2025Oct 19 Gledam neku Hulku, poljska serija, ima pet sezona. Prevedena je kao Disappearance. pa meni je ovo zanimljivo, evo me za par dana na drugoj sezoni
October 20, 2025Oct 20 Kakav je konsenzus za Task, valja li cemu?Vidim da je izasla i poslednja epizoda, pa moze da se bindzuje.
October 20, 2025Oct 20 1 hour ago, FPLS said:Kakav je konsenzus za Task, valja li cemu?Vidim da je izasla i poslednja epizoda, pa moze da se bindzuje.Pogledao četri epizode. Fino štivo za sad. Razmotavaju kako valja i trebuje. Ne rasplinjavaju se.
October 20, 2025Oct 20 Probao sam this city is ours, ali mi nešto ne ide, previše nekih nepotrebnih kadrova, imam utisak da bukvalno popunjavaju epizode da bi trajale koliko treba.Tako da sam krenuo sa 30 monedas, Aleks de la Iglesia,.
October 20, 2025Oct 20 Task realno pokidao finale. Dobra priča/e, i navlakuša je, baš idealno štivo za bindj.
October 20, 2025Oct 20 13 minutes ago, ducca said:Task realno pokidao finale. Dobra priča/e, i navlakuša je, baš idealno štivo za bindj.Odavno me nešto nije uradilo ka ovaj Task.
October 20, 2025Oct 20 35 minutes ago, ducca said:Task realno pokidao finale. Dobra priča/e, i navlakuša je, baš idealno štivo za bindj.Potvrdjujem za Task, ali onda mi iskočilo "Znam da je ovo istina" i posle 2 epizode mi nije dobro jbte...
October 20, 2025Oct 20 19 minutes ago, Frank Pembleton said:Potvrdjujem za Task, ali onda mi iskočilo "Znam da je ovo istina" i posle 2 epizode mi nije dobro jbte...Kako se zavrsilo, za nas koji jos nismo poceli sa gledanjem ?¿
October 20, 2025Oct 20 17 minutes ago, Lancia said:Kako se zavrsilo, za nas koji jos nismo poceli sa gledanjem ?¿Završilo se na određeni način.
October 21, 2025Oct 21 On 19. 10. 2025. at 13:37, Frank Pembleton said:Zbindžovao (ali neuspešno 😢) seriju Task. Jbga nisam video da još nisu postavili zadnju epizodu 😡.Meni je dobro. Po epizodama možda nije izjednačimo, ali ok...Čekam zadnju da steknem konačni utisak...Dobra je...imas na HBO poslednju, sinoc izasla.
October 21, 2025Oct 21 18 hours ago, Lancia said:Kako se zavrsilo, za nas koji jos nismo poceli sa gledanjem ?¿Odjavnom špicom.Hepiend.