Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

1 hour ago, Anduril said:

Starmer je neverovatna kukavica u smislu PR-a kao i vecina njegove generacije tehnokratskih politicara. Za ove globalne mafijaske bosove tipa Tramp ili Putin su potrebni vizionari poput oba Ruzvelta koji jasno komuniciraju i svoje vrednosti i svoju strategiju da bi dobili masovnu podrsku, a zatim prelaze brutalno u obracun.

ma starmer je mlohava cuna. on ne bi znao ni psa da vodi u park a ne da vodi stranku il drzavu. covek je zelig. nije u stanju svoje ministre i saradnike da podrzi kad ih daily mail oplete, cesto i zbog gluposti, nego ceka da vidi reakcije pa da se najodlucnije i liderski prikljuci vecini. bice jako zajebano u maju u uk.

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

37 minutes ago, dragance said:

Ja mislim da čekaju midterms.

druze, veliko je pitanje gde ce starmer biti do tad. posle maja, nebo je granica.

4 hours ago, gone fishing said:

prvo trampara nije marioneta vojno-industrijskog komplexa

Uhhh jaka teza. Ne zato što ON nije ili jeste, nego zato što NIKO na tom položaju u USA ne može da izbegne to...

3 minutes ago, dragance said:

Pa energetika valjda? Osim ako ne predjemo svi na nuklearnu energiju, za sada ti trebaju neke stvari da bi opstao. Ili da sečemo sopstvenu kitu na panju ili da se polako spremamo za neki razlaz u bliskoj budućnosti, šta je bolje od ova dva?

Da se vidi ko tu energetiku daje jeftinije..ako cemo vec da se bavimo interesima..jer svako ko prodaje gas i plin ima nesto putera na glavi pa ako vec ne mozemo da radimo sa puritancima daj da radimo sa nekim ko najmanje naplacuje.

1 minute ago, dragance said:

Pa energetika valjda? Osim ako ne predjemo svi na nuklearnu energiju, za sada ti trebaju neke stvari da bi opstao. Ili da sečemo sopstvenu kitu na panju ili da se polako spremamo za neki razlaz u bliskoj budućnosti, šta je bolje od ova dva?

Pa, jel Tramp uveo sankcije Kanadi? Ne ide to bas tako. Ako bi SAD uvele neki embargo EU recimo, ovi bi poceli sa prodavanjem preko dva triliona americkih obveznica sto bi dovelo do raspada americke ekonomije. Sve je tu isprepletano i trebace vremena da se raspetlja, ali, proces mora poceti i mora biti svima jasno zasto i kako

• Popular Post

fe12ea047fa2b40c.png

5 minutes ago, SNARC said:

Da se vidi ko tu energetiku daje jeftinije

Malo izbora je ostalo.

6 minutes ago, adam said:

druze, veliko je pitanje gde ce starmer biti do tad. posle maja, nebo je granica.

Ne verujem da će ostati posle maja, ali isto će biti ko god je na njegovom mestu. A do tada Faraža moraju spustiti u septičku jamu kako znaju i umeju.

Evropa nije (jos uvek) jedna drzava koja moze da pukne prstima i vodi autonomnu jedinstvenu politiku pa samim tim ne moze da rizikuje bilo kakav ekstremni odgovor ka bilo kome a kamo li USA.

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Uhhh jaka teza. Ne zato što ON nije ili jeste, nego zato što NIKO na tom položaju u USA ne može da izbegne to...

Uticaj americkih tech kompanija je neuporedivo veci. Tramp a i Bajden pre toga su raznim restrikcijama na koriscenje americkog oruzja zapravo nepovratno ostetili svoju vojnu industriju. Svi veci igraci na duze staze planiraju diverzifikaciju.

1 hour ago, Anduril said:

Tedi Ruzvelt sa tadasnjim americkim oligarsima a Frenklin je to nastavio i sa fasistima, i kod kuce i spolja. Oba su prvo veoma jasno kominicirali populaciji o krizi i da nece biti lako a zatim krenuli u obracun. Sadasnja generacija tehnokrata zapravo nema tu jasnu komunikaciju i viziju, nego kupuju vreme kroz kompromise i sa Putinom, i sa Trampom, a to je velika greska. Moderni Cemberleni.

Jbt bas si nasao koga da prizivas. Mislim cherrypickujes, pa bas na temi o Venezuela jasno je da ako je neko bio Tramp pre Trampa to je Teddy. Kauboj prema oponentima, kauboj u (tadasnjim) medijima a narocito kauboj u spoljnoj politici

15 minutes ago, Engineer said:

fe12ea047fa2b40c.png

Tvoje ime delo zvuči poznato.

Just now, dillinger said:

Jbt bas si nasao koga da prizivas. Mislim cherrypickujes, pa bas na temi o Venezuela jasno je da ako je neko bio Tramp pre Trampa to je Teddy. Kauboj prema oponentima, kauboj u (tadasnjim) medijima a narocito kauboj u spoljnoj politici

Mani me svojih cherrypicking projekcija - Tedija sam spomenuo u kontekstu tipova poput Starmera i obracuna sa oligarsima a ne kao model americke spoljne politike.

• Popular Post

Gledam postupke SAD i izjave ovih teletabisa, od Kalas i fon der Lajen do Makarončića i onog Britanca kome ne vredi pamtiti ime.

Imam samo 1 zaključak: neobično mi je drago da naši studenti nisu dobili Nobela za mir u 2025.
Najbolje je potonuti u nevidljivost u ovom i ovakvom svetu. To nije moguće zadugo, ali makar na kratko...

A najbolji (u smislu najtačniji) komentar na temi dao je the answer Rođi: "Ti bolje da učiš ruski". Ako ove budale nastave da divljaju neometano - to nas ovde čeka...

Edited by pt 2.0

Lepa diskusija se vodi ovde, ima šta da se pročita i što je najvažnije

Studenti su nas zarazili ljubavlju, solidarnošću, zajedništvom, pozitivom,  želim nam da ta zaraza zauvek traje. 🤗🤩

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.