Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

Just now, Weenie Pooh said:

Pa taj gađa iz ubeđenja, ne turistički za pare. Čuješ posle kako daje obrazloženje na engleskom.

Korektan momak

JEBOTE

Odgovorio sam Dumi na njegov dvostruki palestinski arshin rusima iznad Sarajeva i ubijanjem dece sa kanisterima za vodu dok trče preko ulice. Koliko treba da budeš forumski nepismen da bi se ovako trapavo umešao, i još se vadiš isuse

Ma ukopavaj se i dalje, nije problem, nego je ovo Dumino lešinarenje mučno kao i sama tema. Daj da licitiramo ubijenom decom.

Edited by Caligula

• Replies 1.4k
  • Views 118.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Da se vratimo na temu

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pa taj gađa iz ubeđenja, ne turistički za pare. Čuješ posle kako daje obrazloženje na engleskom.

za one koji ne znaju o kome se radi, to je Eduard Limonov, autor kod nas prevednog, autobiografskog romana, "Zovem se Edicka", posedujem taj dragulj.

Najbolji deo je kad opisuje kako je Edicka pusio kurac crncu Krisu i po svrsavanju posrkao svu njegovu spermu.

20 minutes ago, Gandalf said:

koji deo citiranog nije jasan?

Onaj sa odbranom Madura. To što Vini ima fetiš da vas podjebava i što slow drka na Trampa nije nikakva odbrana kao da je brat rodjeni.

7 minutes ago, Caligula said:

JEBOTE

Odgovorio sam Dumi na njegov dvostruki palestinski arshin rusima iznad Sarajeva i ubijanjem dece sa kanisterima za vodu dok trče preko ulice. Koliko treba da budeš forumski nepismen da bi se ovako trapavo umešao, i još se vadiš isuse

Ma ukopavaj se i dalje, nije problem, nego je ovo Dumino lešinarenje mučno kao i sama tema. Daj da licitiramo ubijenom decom.

Pusti ti Dumino lešinarenje i Caps Lock, na jednostavno pitanje ne odgovaraš - kako to da te žuljaju baš ruski ratni snajperisti a ne italijanski ili anglo-američki?

Pitam te najprostije moguće, za dvojku odgovaraš - neću da te mučim tražeći da objasniš gde si tačno u Trampovoj akciji uočio "nezadovoljan narod" koji je bio "okrenut protiv vlasti".

1 minute ago, Amos said:

To što Vini ima fetiš da vas podjebava

Misiju, molim lepo, nije nikakav fetiš u pitanju.

17 minutes ago, Engineer said:

Zato svakoj nuklearnoj sili treba pokazati zube i boriti se na svaki mogući način protiv nje i njenih zločinaca lalab

Ja bih rekao da odnarodjenoj i poludeloj višoj klasi treba pokazati zube i boriti se na svaki mogući način protiv nje. Bilo da su etno neokoni ili techlord valkire i kojoj god naciji pripadali. Od ove domaće, do ovih svetskih.

Just now, Weenie Pooh said:

Misiju, molim lepo, nije nikakav fetiš u pitanju.

Misija ima bar neku mogućnost uspeha, a fetiš je sebi samodovoljan pa mi zato deluje više ovo drugo.

Just now, Amos said:

Ja bih rekao da odnarodjenoj i poludeloj višoj klasi treba pokazati zube i boriti se na svaki mogući način protiv nje. Bilo da su etno neokoni ili techlord valkire i kojoj god naciji pripadali. Od ove domaće, do ovih svetskih.

Ja skroz glasam da ovo eskalira pa da se ubijaji precednici izmedju sebe a nas ostalr ostave na miru.

Just now, Amos said:

Misija ima bar neku mogućnost uspeha, a fetiš je sebi samodovoljan pa mi zato deluje više ovo drugo.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pusti ti Dumino lešinarenje i Caps Lock, na jednostavno pitanje ne odgovaraš - kako to da te žuljaju baš ruski ratni snajperisti a ne italijanski ili anglo-američki?

Odgovarao sam Dumi, njega žulja dvostruki moral koji uveliko praktikuje od kad se pojavio na forumu. A meni se od dvostrukog morala kenja.

Venecuela napala SAD fazon.

Sad jasno?

Edited by Caligula

Aha, znači ironično su te baš oni žuljali jer ti se kenjalo. Dobro.

1 minute ago, Shan Jan said:

Ja skroz glasam da ovo eskalira pa da se ubijaji precednici izmedju sebe a nas ostalr ostave na miru.

Što bi se ubijali medju sobom, vidiš da se vrlo lepo dogovaraju, sastanče, hotlajnuju. Sad će još malo Davos za druženje u hot-tubu. Divna jedna 1913. godinica.

Edited by Amos

8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne radi link, brt.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.