Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

2 hours ago, Frank Galvin said:

Nema "levicara" koji se nije obradovao kada je Tramp pobedio

? Pa mislim ako si stavio pod navodnike, šta da ti kažem svako može da se deklariše kao levičar ili kako već hoće. Nažalost bilo je i takvih budala, mada mislim da oni daleko najviše štete levici tj. mogućnosti levice nego što su neki relevantan fenomen ovako inače.

Pod navodnike zato sto levice danas nema u onom smislu u kojem je postojala pre recimo stotinak godina. Danas se pod levo podrazumeva antiimperijalizam ali bez ikakve ideoloske alternative. Svet se menja velikom brzinom, tehnologija menja pravila ekonomije iz meseca u mesec, bukvano. Da bi se danas bilo levicar nije dovoljno podrzavati diktatore milijardere samo zato sto su sa druge strane planete.

1 hour ago, JozoMujica said:

I, koje bi ti izabrao?

Izmedju NATO i BRIKSa uvek NATO.

Od dva zla. A ako pogledas Vucica koji bi da sedi na tri stolice dok rasprodaje sve sto iko sa sve tri strane zeli da uzme, plus ako pogledas nasu geografiju i ekonomski interes - NATO je jedini logican izbor.

Edited by Caligula

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bice zanimljivo i sta ce sad biti sa onih 2/3 Gvajane sto je Maduro kao zgrabio.

2 hours ago, Emerald said:

Bas me zanima reakcija Evropljana posle Madura na americke price o Grenlandu.

pa promenice rezim i u danskoj. prcava drzava drzi onoliko ostrvo. ajde bre

1 minute ago, Caligula said:

Svet se menja velikom brzinom, tehnologija menja pravila ekonomije iz meseca u mesec, bukvano. Da bi se danas bilo levicar nije dovoljno podrzavati diktatore milijardere samo zato sto su sa druge strane planete.

(generiše par AI slika na Midjourney)

"Wow, ovo bukvalno menja pravila ekonomije! Od danas je levičar samo onaj koji navija za NATO bockanja, jer tehnologija!"

Levi Elon, uvek uz narod:

31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

pa promenice rezim i u danskoj. prcava drzava drzi onoliko ostrvo. ajde bre

• Popular Post

Arbanas opet pobëdio!

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Upravo, ili će da play ball ili će opet da opušteno lete helikopteri dok PVO spava.

Trampara pro business, ne zanima ga ideologija as long as the Spice flows. A ne kao ove Germanije sa Tvitera što bi da im on uspostavi slobodno tržište robe i ideja.

Edit: Naravno, pre svega ga zanima da upiše W i odjebe sa scene uz gromoglasan aplauz. Tako je i Iran pobedio za 12 dana.

Ouster je novi buzz word. fantom

1 hour ago, adam said:

ja jutros slusam na radiju da su delsi rodrigez i brat joj navodno bili u dosluhu s amerima i da je citava ova ujdurma s kidnapovanje modura obavljena zahvaljujuci njihovoj saradnji. i da je to glavni razlog sto se opozicija i ne pominje nego se iza kulisa dogovaraju koje americke firme ce preuzeti naftnu industriju. plus kazu da trump nije zaboravio da mu je machado 'ukrala' nobela. uzimam sa zrnom soli al ne deluje potpuno blesavo jer fakat su ameri morali imati informacije od nekog vrlo bliskog prezidenteu.

ono sto me plasi je to da ovo nece proci mirno kao sto sad deluje. vise mi deluje da je u pitanju neko zatisje pred buru. nadam se da nisam u pravu.

edit, samo da dodam

Keir Starmer refuses to condemn US attack on Venezuela

The British prime minister, Keir Starmer, has been urged by opposition parties to condemn the US military action in Venezuela.

Starmer has been repeatedly accused of kowtowing to the Trump administration, wanting to keep on side of Washington for economic and security reasons.

On the BBC’s Sunday with Laura Kuenssberg programme this morning, Starmer was asked if he wanted to condemn the US attack on the sovereign country.

“I want to get all the material facts together and we simply haven’t got the full picture at the moment – it is fast moving,” he said, confirming again that there was no UK involvement in the US military operation.

The Labour leader said he needs to speak to Trump and other UK allies before commenting further. He said “he has been a lifelong advocate for international law” but refuses to condemn the US attack as he “wants to ensure he has all the facts” at his “disposal”.

Starmer je neverovatna kukavica u smislu PR-a kao i vecina njegove generacije tehnokratskih politicara. Za ove globalne mafijaske bosove tipa Tramp ili Putin su potrebni vizionari poput oba Ruzvelta koji jasno komuniciraju i svoje vrednosti i svoju strategiju da bi dobili masovnu podrsku, a zatim prelaze brutalno u obracun.

Edited by Anduril

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Trampara pro business, ne zanima ga ideologija as long as the Spice flows.

Maduro na stranu, ali kako se situacija razvija, biće svima nama Blade Runner scenario....ako već i nije. Nadnacionalne kompanije će da vladaju, njihove vojske da uteruju red, a Tviter će da odobrava as long as the spice flows.

16 minutes ago, Anduril said:

a zatim prelaze brutalno u obracun.

Kakav obračun i sa kim?

11 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Maduro na stranu, ali kako se situacija razvija, biće svima nama Blade Runner scenario....ako već i nije. Nadnacionalne kompanije će da vladaju, njihove vojske da uteruju red, a Tviter će da odobrava as long as the spice flows.

Takoe. To se zove geopolitika.

ko je pametan prezivece, ko je glup nestace.

Eto mi 25 godina ne vraćamo vojsku na Kosovo jer smo dobri i moralni i poštujemo medjunarodno pravo sem Radojicica koji je dobio preko pičke oh wait to se zove realpolitika

Inače su mi najbolji ovi koji su uvereni da je zbog Oil, ma jok more, nego je Trampu stalo da Venecuela bude demokratska.

Evo još malo smeja https://x.com/saintjavelin/status/2007477495289807286

Edited by Caligula

7 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Demokratska teritorija McDonalds i Ujedinjena kopna carstva Xiaomi. Gde li ćemo mi prispeti...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.