Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

4 minutes ago, Anduril said:

Mani me svojih cherrypicking projekcija - Tedija sam spomenuo u kontekstu tipova poput Starmera i obracuna sa oligarsima a ne kao model americke spoljne politike.

Zar nije dobri Teddy cherrypickovao i Oligarhe sa kojima se obracunavao?Trump pre Trumpa. Big stick i granica sa Mexicom.

• Replies 1.4k
  • Views 118.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pitanje za top CNN pravnog eksperta:

Is this legal?

There's nobody who can tell you answer to this right now. But it will be challenged in the courts and probably indictment will stay covid19

Bogovi.

6 minutes ago, askeladden said:

Zar nije dobri Teddy cherrypickovao i Oligarhe sa kojima se obracunavao?Trump pre Trumpa. Big stick i granica sa Mexicom.

Sorry, ne komuniciram sa podrzavaocima ratnih zlocinaca.

48 minutes ago, harper lee said:

Za Evropu i ostatak onoga sto kolokvijalno nazivamo slobodnim svetom dugorocno mozda i ne bi bilo lose da se to desi, pod uslovom da iz toga zakljuce da u slucaju SAD imaju posla sa rogue state od koje niko nije siguran i da traze za sebe zajednicka resenja van bilo kakvog partnerstva sa SAD.

Teško, jer sa druge strane čeka Putin sa širokim osmehom, ispred table na kojoj piše Welcome to my Bazaar. Neće se oni više vraćati nekom partnerstvu sa Rusijom (u dogledno vreme), a pošto je Amerika sada to što jeste, osteje im da rade ovo što sada rade - ništa, golo preživljavanje dok slonovi izlome po radnji šta su zamislili. Ali da, bilo bi lepo videti da pokažu da imaju kičmu i da zaista poštuju te vrednosti kojih su im puna usta.

@pt 2.0 mislim da se to za učenje ruskog neće obistiniti...padaju nove zavese, naš prostor prirodno pripada Evropi, tj. zapadu, verujem da oni koji odlučuju ni u ludilu neće dozvoliti da ostane pod nekim jakim ruskim uticajem. Samo je pitanje šta će se sve istrgovati i koliko će trgovina trajati...i koliko će ljudi izginuti sad.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

• Popular Post

da zapadne drzave/drzavnici imaju muda da jasno i glasno osude ovu pizdariju, ne zbog toga sto modura nije trebalo smeniti nego zato sto je zabo prst u oko medjunarodnom pravu i zakonima, pridruzile bi im se mnoge drzave i siguran sam da bi se americka politicka elita zapitala da li je mudro drzati na vlasti idiota koji ih zavadja s citavom planetom. nije amerika bas toliko jaka da moze da se sveti svima i u istom trenutku. da ne govorimo o tome da bi ga korporacije preko svojim dc lobija izbacile kroz odzak kad bi ukapirale da im svet moze okrenuti ledja. steta sto ne zivimo u neko bolje doba s nekim boljim liderima. ovo je sve jad i beda, nema pola pristojnog coveka kad ih sve stavimo na gomilu.

21 minutes ago, pt 2.0 said:

A najbolji (u smislu najtačniji) komentar na temi dao je the answer Rođi: "Ti bolje da učiš ruski". Ako ove budale nastave da divljaju neometano - to nas ovde čeka...

Ja znam i engleski i ruski. Tako da ko god da zavlada

images?q=tbn:ANd9GcT0O3kTJdGWafdEwyeZ74a

@adam nije jaka ali ako neko moze moze usa. bukvalno lik da sutra anektira grenland nista se ne bi desilo.

Just now, Mr.Mxyzptlk said:

@adam nije jaka ali ako neko moze moze usa. bukvalno lik da sutra anektira grenland nista se ne bi desilo.

pa ne bi. svi cekaju da razvali njihova vrata a do tad se prave mrtvi. o tome i pricam.

• Popular Post
11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

tenor.gif

Ja malog upisujem na kineski čim progovori.

Nije baš life imitating art ali tu je negde.

"Zašto nam je Venecuela bezbednosna pretnja? Zato što ima nafte, zlata, i prilično je blizu :shrug:"

Edited by Weenie Pooh

Pitanje je da li ovaj prostor uopšte pripada onome na šta mislimo kad kažemo Evropa a mislimo svi na zapadnu Evropu a i da pripada pitanje je može li ga ta Evropa takva bez SAD sačuvati. Ako je orijentacija na zapadnu hemisferu i na indo-pacifik, niko pa ni Ameri nisu toliko jaki da zadrže tu dozu uticaja i ovde. Da li bi evropske zemlje bile recimo sposobne da intervenišu u slučaju nekog novog velikog rata na Balkanu? Koje su države trenutno u EU sposobne za dugi konvencionalni rat kao što je ovaj iz Ukrajine? Poljska, ko još? Opet su to neki Sloveni koji treba da ginu da se u Berlinu jede viljuškom boc. Putin da nije postigao auto gol u Ukrajini ko zna šta bi sad bilo. A možda i ta Ukrajina dođe kao otrežnjenje svima.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

tenor.gif

Ja malog upisujem na kineski čim progovori.

Oni imaju population colaps a nista od imigracije USA style. Koliko ja vidim mi cemo na Balkanu pre raditi za neku Tata grupu.

You used so much oil the US wants to invade the plate - Gordon Ramsay Meme  Generator

22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

ti ces biti pobednik.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.