Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Aaa, opet Hamlet "sređivao" sa telefona, sad je sve jasno :)

Posted
43 minutes ago, mik4 said:

Za šta je  žuta utičnica?

S-video

Posted

Tablet. I nije tt nego safari jbn

Posted (edited)
12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

ne može na tabletu da se menja ime topika :crazy:

vidiš da može

Edited by levi
Posted

KOje je bilo staro ime? Pitanja o...?

Posted

Samo pitanja

Posted

Jbte kad sam video...reko šta sad

...shiit has hit the fan....

Posted

U svoju odbranu imam da kažem da je otvoren topik pod ovim imenom sa samo jednim postom i da sam ga spojio sa postojećim. Bilo mi logično da će stariji da zadrži ime...

Posted
41 minutes ago, levi said:

vidiš da može

:D

35 minutes ago, Hamlet Strašni said:

U svoju odbranu imam da kažem ...

jel ruska? :fantom:

Posted (edited)

Kad eksportujem onaj moj famozni guideline kao html dobijem funkcionalni offline sajt, samo mi index ne radi iz nekog razloga. Kad eksportuje u pdf napravi funkcionalni(klikabilni) table of contents

2018-03-24_1748.png

2018-03-24_1751.png

Pdf je ok al mi se nista ne svidja search.

edit: html verzija ima neuporedivo bolji search

2018-03-24_1756.png

edit: ma i ja bih leba preko pogace. Dosta mi je meni. Ako neko zna kako da opravim index javljajte al u sustini i nije bitno. Mozda jednostavno ne moze offline index. Chrome i Opera nisu podrzavali ni offline search al sam to resio ff-om

Edited by katamaran
Posted

Imam pitanje vezano za access i word.

Pravila sam neku vezu između podataka u access-u i word-a pomoću bookmarks-a (naravno, copy/paste uz određena prilagođavanja, ne znam da kodiram). I sve fercera kako treba, podaci iz formulara se upisuju tačno na crte gde treba, u formularu se pojavljuju tačni podaci prilikom traženja konkretne osobe itd. U access formularu sam napravila i neka polja u kojima je izračunata vrednost (prosek tri broja) i sve to izgleda normalno - stavljeno je na single i standard što znači da se pokazuje u normalnom formatu za nas 1.111,50. I tako se pokazuje i u tabeli, i u query-ju, i u formularu. Ali kada se to prebaci u word (kao i iznos koji nije izračunat, nego čist broj iz tabele), pojavljuje mi se u ovom formatu 1111,5.

Dakle, ništa strašno, ali mene nervira. Pošto je u access-u sve ok (bar mislim), verujem da je nešto do word-a, ali ne znam kako da formatiram bookmarks-e ili da to rešim na neki drugi način.

Posted

Znam za field i kako da se oni formatiraju, ali ne znam da li onda ta polja mogu da se povežu sa access-om preko bookmark-a. Moraću to da probam.

Posted

Fields sam stavila u format #.##0,00, napravila sam od njega bookmark, access ga je kao takvog prepoznao, upisao podatak i lagano pregazio formatiranje broja :sad:. Uglavnom, ne funkcioniše. Šta mu mogu, neka ostane takav kljakav.