March 22, 20187 yr 12 minutes ago, Hamlet Strašni said: ne može na tabletu da se menja ime topika :crazy: vidiš da može Edited March 22, 20187 yr by levi
March 22, 20187 yr U svoju odbranu imam da kažem da je otvoren topik pod ovim imenom sa samo jednim postom i da sam ga spojio sa postojećim. Bilo mi logično da će stariji da zadrži ime...
March 22, 20187 yr 41 minutes ago, levi said: vidiš da može 35 minutes ago, Hamlet Strašni said: U svoju odbranu imam da kažem ... jel ruska?
March 24, 20187 yr Kad eksportujem onaj moj famozni guideline kao html dobijem funkcionalni offline sajt, samo mi index ne radi iz nekog razloga. Kad eksportuje u pdf napravi funkcionalni(klikabilni) table of contents Pdf je ok al mi se nista ne svidja search. edit: html verzija ima neuporedivo bolji search edit: ma i ja bih leba preko pogace. Dosta mi je meni. Ako neko zna kako da opravim index javljajte al u sustini i nije bitno. Mozda jednostavno ne moze offline index. Chrome i Opera nisu podrzavali ni offline search al sam to resio ff-om Edited March 24, 20187 yr by katamaran
March 26, 20187 yr Imam pitanje vezano za access i word. Pravila sam neku vezu između podataka u access-u i word-a pomoću bookmarks-a (naravno, copy/paste uz određena prilagođavanja, ne znam da kodiram). I sve fercera kako treba, podaci iz formulara se upisuju tačno na crte gde treba, u formularu se pojavljuju tačni podaci prilikom traženja konkretne osobe itd. U access formularu sam napravila i neka polja u kojima je izračunata vrednost (prosek tri broja) i sve to izgleda normalno - stavljeno je na single i standard što znači da se pokazuje u normalnom formatu za nas 1.111,50. I tako se pokazuje i u tabeli, i u query-ju, i u formularu. Ali kada se to prebaci u word (kao i iznos koji nije izračunat, nego čist broj iz tabele), pojavljuje mi se u ovom formatu 1111,5. Dakle, ništa strašno, ali mene nervira. Pošto je u access-u sve ok (bar mislim), verujem da je nešto do word-a, ali ne znam kako da formatiram bookmarks-e ili da to rešim na neki drugi način.
March 27, 20187 yr Word je glup za formatiranje brojeva. Možda ti ovaj tekst pomogne: https://www.pcmag.com/article2/0,2817,1047082,00.asp
March 27, 20187 yr Znam za field i kako da se oni formatiraju, ali ne znam da li onda ta polja mogu da se povežu sa access-om preko bookmark-a. Moraću to da probam.
March 29, 20187 yr Fields sam stavila u format #.##0,00, napravila sam od njega bookmark, access ga je kao takvog prepoznao, upisao podatak i lagano pregazio formatiranje broja . Uglavnom, ne funkcioniše. Šta mu mogu, neka ostane takav kljakav.