Jump to content
IGNORED

Kupovina novog automobila u Srbiji

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

dačiji je cilj da ima najjeftiniji auto na tržištu, to neće postići ako mu budži ”dodatnu” opremu

Posted

Prethodnih godina je prodato dosta sandera za 7.999 EUR sa samo jednim vazdušnim jastukom (za vozača) i bez klime. Dačija bi ih prodavala i bez točkova kad bi lokalni propisi dozvoljavali.

Novi sandero izgleda ima 2 jastuka u svim varijantama, ali ne i bočnu zaštitnu zavjesu (ima u opcijama neki paket bezbednosti za 300+ EUR, ali bez detalja, možda je to). Iz druge ruke, vozač kaže da je vrlo korektan paket - novija platforma, modernija tehnologja unutra, dosta mjesta, bolja sjedišta nego ranije, nema više dizela..

Posted

Novi Sandero se neće prodavati u Srbiji, jer su proizvodnju prebacili u Maroko, pa nije oslobođen carine. Biće dostupan Sandero Stepway.

• 2 weeks later...
Posted

Novi Stepway vs novi Tipo HB vs Astra J Sedan vs Hyundai i30?

Stepway u najskupljoj benzinskoj varijanti uz rezervni tocak i bojom koja nije bela 13240e, turbo benzinac 90 konja

Tipo u najvisoj Lounge opremi isto tako oko 13500... atmosferac 95konja

Astra J sedan u Enjoy opremi 12990 evra, turbo 140 konja.

Hyundai i30 je isto oko 13.600 evra, atmosferac 100 konja

Posted

ja bih Astru. ali wagon ako je za family, ili hatchback ako je za single ili duo.

• Hvala 1
Posted

+1

za astricutm

• Hvala 1
Posted

Ima samo Astra J Sedan...nema ni hatch ni wagon :D 

Moram da se dogovorim sam sa sobom da li zelim nov auto i da uzlazim u kredit... a onda da presecem sta hocu i sta mi treba...ovo je neki uzi izbor, mada nisu ista klasa, naravno.

Posted

od mene 12 poena za Hyndai, 10 za Astru, ona druga dva bih  izbegao, ali sve zavisi šta tebi leži i šta možeš da dobiješ od opreme

Posted
43 minutes ago, Milosh76 said:

Ima samo Astra J Sedan...nema ni hatch ni wagon :D 

Moram da se dogovorim sam sa sobom da li zelim nov auto i da uzlazim u kredit... a onda da presecem sta hocu i sta mi treba...ovo je neki uzi izbor, mada nisu ista klasa, naravno.

Otvori se još malo za ratu i uzmi Corollu...

• +1 1
Posted

Da mogu da se razvucem na 15-16.000 evra imao bih mnogo opcija... recimo Kamiq mi je bombonica. Nazalost, to za sada nije opcija

Posted (edited)

Kamiq je sladak al mali. Gepek ko guzica. 

Nadjen auto, stize za dve nedelje nissan qashqai.. 25K, 2021, automatik

Edited by mustang
Posted

Sacekaj sajam automobila, makar on bio virtualni...

Posted
1 hour ago, Mimix said:

Sacekaj sajam automobila, makar on bio virtualni...

Nece sestra da ceka, mi kad nesto hocemo, to mora juce da se dobije :D

Ja sam moj auto kupila na osnovu fotke :lolol: i par razmenjenuh poruka sa dealershipom. Jos mi ga dovezli :)