Sludge Factory Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Evo full trejlera http://youtu.be/dFVNi8gUEy4
steins Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Džefri "Burn Notice" Donova imam samo jedno pitanje - druga sezona nema veze sa prvom?
Ryan Franco Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 trebalo bi da ima. opisan je događaj u kome je učestvovao današnji kafedžija i ćale od pandurke, a tadašnji pandur.
Ryan Franco Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 sutra po americkom vremenu... <_< dzabe sam se napenalio veceras.
Calavera Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Gomila semi-poznatih lica u prvoj epizodi: Wallace Wells, Ron Swanson, Saul Tigh, debeli Mat Damon... Fino je krenulo, nekako se oseca sigurnija rezija u odnosu na prvu sezonu.
Jimmy Kowalski Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Gomila semi-poznatih lica u prvoj epizodi: Wallace Wells, Ron Swanson, Saul Tigh, debeli Mat Damon... Fino je krenulo, nekako se oseca sigurnija rezija u odnosu na prvu sezonu. Za prva tri imena nikad cuo, a ovaj boldovani je valjda onaj plavusan iz Breaking Bada?
Calavera Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 E jeste, i bilo mi je cudno da postoje trojica toliko slicnih ljudi! Setio sam se i kako smo ga zvali tamo, Meth Damon :D Ovo prvo cu se praviti da nisam video, a tebi savetujem da obrises dok mozes -_-
Jimmy Kowalski Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sad sam guglovao i korigujem se o'ma. Znam ih bre sve! Pogotovo mi drago sto je Brka tu..
BOOGIEMAN Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 hmmm.. razmisljam dal da skidam (prva sezona mi nije legla) ... jel Dunsterka igra dobru ili losu devojku ?
Ryan Franco Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Obe tj lošu. Mislim da su Dunsterka i muž joj, ekvivalenti Lestera Nygarda iz prethodne sezone. Edited October 18, 2015 by McCabe
Recommended Posts