May 3May 3 Da, odlično rečeno "kidnapovao intervju".Obučili ga u međuvremenu, klasična Šešeljeva škola.Na njega je trebalo pustiti™ Danicu.
May 3May 3 ocekivano, nije svaki novinar intervjuer niti treba da budepodsjeticu da se javnost masovno bunila sto tanja aleksic nije u studio dovela vucica prije koju nedelju kad je to trazio mario goci
May 3May 3 On 1. 5. 2026. at 10:22, SNARC said:Ovo mora da se istera na cistinu..ne moze da se ne zna ko je ciji deda bio i ko je cijeg dedu prisvojio.Ako moze dete da se usvoji, sto ne bi mogao da se usvoji deda.Neki usvajaju tuđeg dedu, a neki ne priznaju sopstvenog oca Fahrija
May 4May 4 šta ti je babl, da nisam zašao na ovaj topik verujem da bi mi histerija kompletno promakla. i da sada nisam kliknuo ostao bih u uverenju da je senzacija bila bukvalno jednodnevna.
May 5May 5 On 3. 5. 2026. at 18:37, msv said:Tviter izgustirao Žaklinu i prešao na snimatelja...Onog Srkija??
May 5May 5 15 hours ago, Dsnake said:https://n1info.rs/vesti/saopstenje-n1-povodom-kampanje-targetiranja-zakline-tatalovic/Meni je ipak najbolje ovo:"Povodom netačnih tvrdnji koje kruže u javnosti, ističemo da dokumentacija koju je dostavila Žaklina Tatalović potvrđuje njeno poreklo iz porodice Hajdin, Vrbovsko, Gorski Kotar"Pa sve vam jbm da vam jbm...Vi sad zahtevate od svoje novinarke da "donosi papire"...Pa bre...
May 5May 5 Ko je bivsi forumas? Ja pratim ovaj forum mnogo duze nego sto sam prijavljen, ali sad mi ne dolazi u glavu ko je u pitanju?