June 5Jun 5 Kad su iz N1 već potpisali redakciju, a ne agenciju, onda je to svakako premalo informacija. U članku se uopšte ne spominje ni čemu služi ta misija ni ko su zaraćene strane.BBC na srpskom:Za sada nijedna od zaraćenih strana u Libanu nije preuzela odgovornost za napad, ali ovo nije prvi oružanih incident povezan sa međunarodnim vojnicima, pripadnicima mirovne misije.Pedro Sančez, španski premijer, objavio je da je španska baza UN „Migel de Servantes" napadnuta minobacačima.„Najoštrije osuđujemo nasilje i pružamo svu podršku onima koji rizikuju živote da bi branili mir pod zastavom UN.„Nadamo se da će sve strane potpuno poštovati prekid vatre objavljen 3. juna i da će neprijateljstva prestati. Mir je jedina budućnost", napisao je Sančez na mreži Iksu. (...)Predsednik Francuske Emanuel Makron odao je tokom posete Crnoj Gori poštu stradalom pripadniku misije UN iz Srbije.„Klanjam se, uz duboko poštovanje, sećanju na srpskog vojnika", rekao je francuski predsednik, preneo je pariski list Mond.Generalni sekretar UN Antonio Gutereš zatražio je krivično gonjenje odgovornih i naglasio da svi napadi na mirovnjake treba da budu brzo istraženi, a odgovorni moraju biti krivično gonjeni i pozvani na odgovornost.UNIFIL je objavio da je pokrenuo preliminarnu istragu.Izrael je optužio Hezbolah za napad na bazu UN, a Hezbolah se ovim povodom nije oglašavao.https://www.bbc.com/serbian/articles/cvgz2gg9xqjo/lat Edited June 5Jun 5 by vememah
June 5Jun 5 Pricali su u emisiju "Studio live" sa Petrom Boskovicem, mislim da vise od toga nije se moglo ni da se izvestava.
June 19Jun 19 021.rsOtpuštanja u Junajted grupi, oglasili se i u kompanijiVlasnik medija među kojima su N1, Danas, Nova i Radar, ove nedelje je počeo da sprovodi program masovnog otpuštanja u kompaniji United Group RS.
July 2Jul 2 Javlja mi ortak da mu "iskočio" na YT lajv Šarovića pod naslovom: "Opelo za N1"Jel moguće da kreće "završni udarac"?
July 2Jul 2 Na brzo citanje kaze da su izdali borbu, radice al perfidno i nece na izborni dan praviti frku
July 3Jul 3 Sarovic je SRS govno, samo mu nije prosla kombinacija sa Vucicem i to je sve.Super mu je ono setanje kroz masu goveda, ali mu ne bih verovao da je dobronameran, pogotovo ne prema N1.
July 3Jul 3 Ko hebe Sarovica i njegovo misljenje o N1 itd. Sasvim nebitni lik koji je podizan od ciljne grupe do nebesa i koji je imao svojih 15 minuta slave ulazeci u gnezdu smradikala guraci im mikrofon pred nosom i to je to.
July 3Jul 3 14 hours ago, Frank Pembleton said:Javlja mi ortak da mu "iskočio" na YT lajv Šarovića pod naslovom:"Opelo za N1"Jel moguće da kreće "završni udarac"?Kaže da su ovaj SNS miting prvi put prenosili preuzimajući signal iz Pinkovih reportažnih kola. Sem toga, koristi neke inserte iz programa N1 i Nove koje je Informer isekao za svoje potrebe i ponavlja da su bili "skandalozni" 23. maja...
July 3Jul 3 To je bio signal novinske agencije Tanjug, video se znak celo vreme. Ako je zaista ruzicasti otpad producirao ceo snimak i prenos, onda je to vrlo bedno za bracni par Joksimovic, zar nemaju para za jedan ili vise dronova? Nek ne spizde svu kintu na skupe automobile i druge pizdarije...EDIT: Evo Screenshotove iz emisije uzeto sa YT kanala N1, vidi se da je Tanjugov logo. Treba Sarovicu biti jasno, da zvalava vucibatina od dva metra ne bi dozvolio da N1 postavi sopstvene kamere, reportere ili dronove da sve snimaju! Edited July 3Jul 3 by TWEN FM
July 9Jul 9 https://x.com/dusicakrasojev1/status/2075134289558028530 https://x.com/dusicakrasojev1/status/2075197974393585956 https://x.com/mavkoo/status/2075213317031821422
July 9Jul 9 Vojislav Stevanović (N1):PeščanikOdgovor Vesni Rakić VodinelićMoja poruka uvaženom gospodinu Stojadinoviću nije bila „cenzorska“. Nije u pitanju pokušaj da se bilo ko zaštiti od kritike. Tačno je da sam rekao da tekstovi koje objavljujemo ne treba da sadrže ličnVesna Rakić Vodinelić:PeščanikUvrede i cenzuraPročitala sam osvrt Vojislava Stevanovića na tekst koji sam nedavno objavila na sajtu Peščanika i shvatila da treba iznesene stavove ilustrovati ponekim primerom. Da bismo se do kraja razumeli.
Monday at 10:482 days Dok Insajder TV prosiri svoju letnju semu sa tri sata emisije "3D", N1 je poslao bukvalno sve informativne emisije van jutarnjeg programa "Novi dan" i emisije "Dan uzivo" u letnju pauzu. Bio sam iznenadjen kad sam malo pre stavio na replay i cuo na kraju proslog "Studio live" da je Tatjana Aleksic rekla da ce se emisija vratiti na jesen (!), pa to je skoro kraj septembra, posto jesen pocne 23. septembra! Mislim da su kritike koje dobijaju u poslednje vreme sasvim opravdane, mozda im je sada sasvim jasno da se na neki nacin priblizi konacan kraj onog N1 kako smo svi poznavali i postovali...
Monday at 14:562 days Samo tokom meseca avgusta nije emitovan "Studio live", dok je "Dan uzivo" imao manju pauzu kao i jutarnji "Novi dan" vikendom (vise puta su preuzimali vikendom BiH-verziju, ali ne kao prethodnih godina, gde se i hrvatska verzija preuzimala). Uvece je zbog tadasnjih svakodnevnih protesta emitovano "N1 direktno", koji je pre par nedelja ukinut. Ja mislim da oni pretumbaju programsku semu zbog nedostatka kadra. Mnogi su na odmor, a neki od njih su ga uzeli vise od par puta u poslednja dva meseca... Edited Monday at 14:572 days by TWEN FM