Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Just now, Halvard said:

Pa ako je izmislila celu priču, luda je kao struja i stvarno ne mogu da je sažaljevam što je bilo ko razvlači.

Pa izmislio je i Aca Zvala da je Andjelkov sin, pa nikom nista. covid19

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

2 minutes ago, Halvard said:

Pa ako je izmislila celu priču, luda je kao struja i stvarno ne mogu da je sažaljevam što je bilo ko razvlači.

A iako nije izmislila zasluzila je da je razvlace jer je losa osoba..

Jedino što šanse da nije izmislila sve više teže nuli svakim satom.

Edited by vememah

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A iako nije izmislila zasluzila je da je razvlace jer je losa osoba..

Pa ne, kakva god da je osoba, ne zaslužuje da je optužuju da je izmislila rođenog dedu ako to nije istina.

Ja stvarno o njoj nemam nikakvo posebno mišljenje, ni pozitivno ni negativno, ali ako je zaista izmislila da joj je ovaj deda, stvarno ne znam čime to može da se opravda, bez obzira što će svi Vučićevići naskočiti na nju.

Edited by Halvard

Ne mora da joj bude rodjeni deda, da bi ga smatrala svojim dedom..

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne mora da joj bude rodjeni deda, da bi ga smatrala svojim dedom..

covid19

Jer je i babin svaler 1 deda.

Kakav teatar apsurda....

Pa ako su Hajdini stvarno iz Smiljana, kao i Tatalovići (što Žaklina tvrdi), moguće da su u nekom daljem rodu, tipa Žaklinina baba je sestra od tetke Nikoli Hajdinu ili tako nešto. Ipak je to malo mesto, nije nemoguće da su rod.

Ali opet nije normalno da ona to predstavi kao da je maltene odrasla sa njim.

• Popular Post
8 minutes ago, bejzbolka said:

da je odrastala sa njim tj. da je bila u bliskom odnosu, ne verujem da bi njegovi direktni potomci ovako reagovali.

lolol

Edited by pt 2.0

13 minutes ago, bejzbolka said:

Pa ako su Hajdini stvarno iz Smiljana, kao i Tatalovići (što Žaklina tvrdi), moguće da su u nekom daljem rodu, tipa Žaklinina baba je sestra od tetke Nikoli Hajdinu ili tako nešto. Ipak je to malo mesto, nije nemoguće da su rod.

Ali otkud ti ili bilo ko drugi znas kakav je odnos imala s njim? I sta se tebe ili bilo koga tice kakav su odnos imali? Pa jos tviterasi izigravaju Serloke i Herkule i srcuju. Koliko je to bolesno..

Ali njoj očito jeste bilo bitno da ljudi misle da on njoj jeste bio deda, a ne neki stariji rođak kog je volela kao rođenog dedu. Što je razumljivo i legitimno, samo je ona izabrala da ne predstavi to tako.

Mislim, čitava priča je bizarna, ona valjda treba najbolje da zna kako funkcionišu mediji.

11 minutes ago, Halvard said:

Ali njoj očito jeste bilo bitno da ljudi misle da on njoj jeste bio deda, a ne neki stariji rođak kog je volela kao rođenog dedu. Što je razumljivo i legitimno, samo je ona izabrala da ne predstavi to tako.

Mislim, čitava priča je bizarna, ona valjda treba najbolje da zna kako funkcionišu mediji.

Ta razlika da li joj je rodjeni deda ili neki deda ujak bi mozda bila bitna da je kandidat za neku funkciju pa da se ceslja njena biografija. Mada ni onda ne vidim zasto bi to bilo bitno. TO nije kao sto je Marko Rubio slagao da su mu roditelji pobegli sa Kube zbog Kastra, a zapravo su otisli ranije. Dakle on je slagao da bi se dodvorio onim Kubancima koji su zaista pobegli od Kastra u Ameriku.

Ovo sa Zaklinom je bolesna potreba da se trkeljise po necijem privatnom zivotu. I vrhunac bizarnosti, tviterasi traze da izadje i dokaze da joj je on deda..

bio bih precizan samo iz razloga jer moje iskustvo je da tviter ne mora da bude toksična mreža, nisu problem tviteraši nego mali broj tviteraša koji večito mute. meni je akaunt sa slikom ravanelija neko ko mi na zidu tu i tamo iskoči i ruši harmoniju sa sočnim tračevima u kojima očigledno jako uživa. lik ima odvratan vajb.

1 hour ago, Halvard said:

A kako funkcionišu mediji?

Možda tako što će da njena firma, njena medijska kuća, da objavi promotivni intervju sa njom kao svojom zaposlenom u kojem će ona da govori šta god hoće, bez ikakvog fact-checkinga?

Ja bih rekao da mediji tako funkcionišu.

Što ona najbolje zna jer učestvuje u kreiranju i reprodukciji takvog medija.

Je l se secate koliko su N1 i NovaS vrteli onu pricu o uvredama Ace Lukasa upucenih Zaklini Tatalovic?

To je bilo jedno 2 meseca non-stop. E sad bi trebalo da budu isto tako objektivni, kad je Zaklina uvredila istinu. Jova

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ali otkud ti ili bilo ko drugi znas kakav je odnos imala s njim? I sta se tebe ili bilo koga tice kakav su odnos imali? Pa jos tviterasi izigravaju Serloke i Herkule i srcuju. Koliko je to bolesno..

Ne razumem. Ne komentarišemo ovo iz razonode, već zato što je u pitanju javna ličnost i dovodi se u pitanje njen kredibilitet ako je izmislila priču.

Ja je čak i branim, jer pretpostavljam da ipak ima neke veze sa njim, odnosno da nije baš skroz izmislila da je rod nepoznatom čoveku.

Edited by bejzbolka