May 24May 24 Nije Mladen jedini na odmoru, ima ih jos...inace su meseci maj do avgust sezona odmora, tako da niko ne treba da se cudi ako ovog ili one nema dve ili tri nedelje.
May 24May 24 Imao je N1 i ranije nekih "žutih minuta" N1 i ranije, nego su svi na ivici paranoje...Ajd sad i da dodam oko ljudi koji "nizu tu". Stvar je mnogo prostija:Do 1.07 zaposleni moraju da iskoriste GO ili im ti dani propadaju. Ljudi pogotovo sa N1 su u poslednjih godinu dana mnogo radili i ostalo im je verovatno dana, nema razloga da to poklone firmi...
May 24May 24 Meni je tužno što ih online javnost gura da se osećaju bedno. Čovek je napisao "I zaista razmišljam da taj odmor bude na neodređeno, jer ovi napadi sa svih strana iscrpljuju. I verujem da mnoge kolege to isto tako doživljavaju".
May 24May 24 Ja nemam nikakve zamerke na N1. Jaka stvar nije prikazan neki govor, kao da je Ciceron govorio. Ništa novo svakako nije rečeno.Mislim da ljudi žele televiziju koja je naša verzija Informera. Edited May 24May 24 by bejzbolka
May 26May 26 Dragan Solak i Viktorija Boklag tuze United Group u Londonu:N1 Info RSDragan Šolak i Viktorija Boklag pokrenuli pravni postupak...Osnivač i manjinski suvlasnik Junajted grupe Dragan Šolak i nekadašnja izvršna direktorka Viktorija Boklag pokrenuli su sudski postupak protiv tri entiteta pod
May 26May 26 On 24. 5. 2026. at 23:20, Dsnake said:Meni je tužno što ih online javnost gura da se osećaju bedno. Čovek je napisao "I zaista razmišljam da taj odmor bude na neodređeno, jer ovi napadi sa svih strana iscrpljuju. I verujem da mnoge kolege to isto tako doživljavaju".Čovek jeste u pravu, jedino što dosta tog svog nezadovoljstva treba da uputi i svojim šefovima koji su povladjivali tom ponašanju...To je "prijalo" jedno vreme, ali onda dodje djavo po svoje... Edited May 26May 26 by Frank Pembleton
May 26May 26 cisto da napisem, micunova smrt je tamo neka vest. kakva govna! svet pocinje sa mojim dupetom.
May 26May 26 38 minutes ago, Papovac said:cisto da napisem, micunova smrt je tamo neka vest. kakva govna! svet pocinje sa mojim dupetom.Hajde ne sviraj, njegova smrt je upravo prva i glavna vest u Dnevniku 19h kod Maje Zezelj!
May 29May 29 I to ce proci...Nova.rsAlpac Capital kupuje medije ANN, postignut sporazum sa Un...Međunarodna investiciona grupa Alpac Capital i Summer Parent S.à r.l, krajnji akcionar United Group („Grupa”), danas potvrđuju da je postignut sporazum o prodaj
May 29May 29 Konacni kraj price i da dodam link sa portala nova.rs (mislim da je opsirniji tekst nego na portal N1):https://nova.rs/vesti/drustvo/alpac-capital-kupuje-medije-ann-postignut-sporazum-sa-united-group/
May 29May 29 Pa šta očekivati kad je pet minuta Brnabe dovoljno da se spale, dok nikoga ne zanima nasilno preuzimanje ostataka nečega što ovde još može da se nazove televizija. Zaslužili smo da nemamo.
May 29May 29 Nova.rsŠolak i Boklag o prodaji ANN: Odluka nezakonitaManjinski akcionari Junajted grupe Dragan Šolak i Viktorija Boklag saopštili su danas da je odluka o prodaji nezavisnih medija u regionu, koji posluju u okviruDa li ovo moze da ima nekakvog uticaja? BC Partners je stacioniran u Londonu ili Holandiji?
May 29May 29 United Group ima sediste u Nizozemskoj i tamo je sud jos prosle godine rekao da nije nadlezan sa ovakve sporove, ali BC Partners ima glavno sediste u UK i zato je prva tuzba podneta u Londonu. Edited May 29May 29 by TWEN FM
May 29May 29 2 hours ago, TWEN FM said:Konacni kraj price i da dodam link sa portala nova.rs (mislim da je opsirniji tekst nego na portal N1):https://nova.rs/vesti/drustvo/alpac-capital-kupuje-medije-ann-postignut-sporazum-sa-united-group/Jbga to je verovatno to...