May 23May 23 7 minutes ago, gsb said:Sta se to desilo danas na N1?Direktan prenos protesta je prekinut Anom Brnabic.Moze li objasnjenje, meni laiku, ko donosi odluku koja od 2 stvari koje se istovremeno desavaju je bitnija za direktan prenos, a druga se samo snima i kasnije montira?Govno koje donosi sve odluke. Mislim da se nepotrebno opterecujes detaljima. To je sve tako providno trenutak koji su cekali sto se tice n1. Kao sto rekoh, bedan pokusaj smejanja u facu svima nama i izlaganje lesa n1 uzivo u sred naseg velicanstvenog skupa. Jedna od dve planirane akcije danas.
May 23May 23 Više tviter pravi dramu, sa novinarom Šarovićem na čelu Dnevnik u 22 je imao nesrećan raspored vesti jer su praktično nastavili specijalni program. Tada su bili aktuelni neredi na ulici i Dačićeva KZN.Sad da li je trebalo uključiti Anu Brnabić na 5 minuta ili ne...
May 24May 24 10 hours ago, gsb said:Sta se to desilo danas na N1?Direktan prenos protesta je prekinut Anom Brnabic.Moze li objasnjenje, meni laiku, ko donosi odluku koja od 2 stvari koje se istovremeno desavaju je bitnija za direktan prenos, a druga se samo snima i kasnije montira?verovatno se radi o primeni nekog opšteg zanatskog pravila, koje ima smisla u redovnim okolnostimapošto u redovnim okolnostima izjave najviših državnih službenika i funkcionera imaju značaj i primat (šta ja znam, kao što utakmice reprezentacije imaju primat u odnosu na utakmice klubova). sad, ovde i nije tako, pošto smo svakodnevno zatrpani izjavama i "mislima" tih lica, tako da prekidanje prenosa protesta izjavom zvaničnika može da deluje apsurdnorecimo da će biti nam biti mnogo bolje kada prekid nekog programa, zbog izjave zvaničnika, ne bude delovao tako čudno ili apsurdno Edited May 24May 24 by Ted
May 24May 24 Zna li se ko je radio režiju tj ko je bio producent spec. programa? Ne sećam se kako je to izgledalo ranije, ali sinoć uredno nisu imali nikakav potpis na kraju - ispade na kraju da je lepa ali tupa Maja kriva za sve...
May 24May 24 Producenti u poslednje vreme kod specijalnih emisija tj. prenosa protesta su Dragana Plazinic ili Slavisa Starcevic, stalno ih menjaju, tako da sad mi ne padaju na pamet druga imena. Cudno da sinoc se niko nije potpisao.Inace sam se i ja (koji svaki prenos prati na N1) dosta nervirao sinoc zbog raznih prekida, tako da sam vise puta prebacio na Insajder TV (posto je Dnevnik NOVA S dosta slab u pokrivanju svih dogadjaja, i ako su i oni imali reportere) ili KTV Zrenjanin. Insajder TV i KTV su bukvalno sve govore prenosili, sa poznatim tehnickim problemima zbog preopterecene mobilne mreze na Slaviji.
May 24May 24 Dajte ljudi ne zakerajte.N1, pa i sa izveštavanjem koje nam se i ne sviđa sasvim, je 100 x bolje nego da ga nema.Eto, nek udovolje gazdi da im bude redovan termin dnevnika, neka ispoštuju i to pravilo o prioritetu obraćanja zvaničnika, nije to tako strašno ako ostane na tome.
May 24May 24 Ja sam Sremac tako da vrlo dobro znam znacaj reci "zakerati".Naravno da je i ovakav N1 bolji nego nista, ali ne dolazi u obzir da spodoba koja svakodnevno vredja upravo tu televiziju dobije i jedan je.ani minut prostora da baljezga i zvala sve u 16 i da zbog toga se prekine prenos sa Slavije! A da je sinoc bukvalno sve bilo haoticno upakovano ne moze da se ne primeti, sad da li je razlog ovaj ili onaj nije vise ni bitno.
May 24May 24 Nista, sad znamo kad ce "zvanicnici" SNSa zvanicno da se obracaju, uvek u sred neceg nama bitnog sto je u zivom prenosu i onda jbg, n1 ce morati da se ukljuci. Pa ce onda da kenjaju pola sata, plus pitanja novinara pinka i informera, jos ako neko sa n1 krene sa pitanjima i potpitanjima, kao sto inace treba, ode glavni dogadjaj.
May 24May 24 Pa mogu i zvanicnika odlozeno da emituju, u tome je i poneta. Direktor programa treba da presece sta je u trenutku vaznije, a ne da se drzi neke slepe seme po direktivi.BTW, sinoc nisu odlozeno emitovali govornike, mozda posle u dnevnicima kao deo izvestaja, to nisam gledao.
May 24May 24 Citao sam jedan deo (sigurno su ostali na blok kod mene) zalbi zbog izvestavanja, i ima delova gde su ljudi u pravu, ali ima i mnogo pro..ravanja, kao da im zivot zavisi od izvestavanja na N1 i odmah ima i neke teorije zavere da Zaklina nije radila ili nije pozeljna, pa pobogu ima i ona privatni zivot i bila je sa Danicom na protestu. Ne moraju njih dve da su u obavezi da svaki put prenose ili vode emisije na protestima, imaju i one pravo da jednom "preskoce", kao da je jucerasnji protest bio poslednji. Ima i komentara ili bolje da kazem "pretnje negledanjem N1" ispod slike rekordne gledanost i sera od preko 50% koju je Sovljanski na svom X nalogu sinoc postavio. Ja takve ljude necu nikada razumeti, ima opravdane kritike i ja sam je napisao, ali neki zaista preteraju...