April 30Apr 30 Pa ekipica sa tvitera komentarise iz razonode i bolesne opsesije da se bavi tudjim privatnim zivotima. Ne kritikuje se njeno izvestavanje, sto bi bilo legitimno. I recimo da je tvoja pretpostavka tacna, kakve sve to veze ima sa njenim izvestavanjem? Apsolutno nikakve, ali eto provucena kroz blato jer eto nije rodjeni deda nego neki deda ujak. To je jebena tema dokonih srpskih tviterasa..
April 30Apr 30 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa ekipica sa tvitera komentarise iz razonode i bolesne opsesije da se bavi tudjim privatnim zivotima. Ne kritikuje se njeno izvestavanje, sto bi bilo legitimno. I recimo da je tvoja pretpostavka tacna, kakve sve to veze ima sa njenim izvestavanjem? Apsolutno nikakve, ali eto provucena kroz blato jer eto nije rodjeni deda nego neki deda ujak. To je jebena tema dokonih srpskih tviterasa..Mislim da se jedno nadovezuje na druge. Razumem šta je tebi ovde problem, ali to što je napadaju zbog izmišljotine(?) je samo nadovezivanje na to da je prilično ograničena u svom poslu, a predstavlja se kao da je dobitnica Pulicera. Generalno se uklapa u njen karakter i sliku koji nezanemarljiv deo nećacijevske javnosti ima o njoj.
April 30Apr 30 Stvar je u tome što ona o svom srodstvu s Nikolom Hajdinom nije pričala drugaricama na kafi, privatno može da priča i da je Titova unuka, što se mene tiče.Ona je svog dedu Hajdina koristila u svrhu izveštavanja, ona reportaža sa mosta za vreme protesta. Meni jeste problematično ako se ispostavi da je novinar/reporter patološki lažov (a ako je skroz izmislila priču, to jeste patologija) i to dovodi u pitanje njegovo izveštavanje kao takvo.Zato se i nadam da ipak nije potpuna izmišljotina, a u svakom slučaju je mogla da predstavi to na korektniji način. Edited April 30Apr 30 by Halvard
April 30Apr 30 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Pa ekipica sa tvitera komentarise iz razonode i bolesne opsesije da se bavi tudjim privatnim zivotima. Ne kritikuje se njeno izvestavanje, sto bi bilo legitimno.Ovaj, ona je u programu N1 uživo izveštavala o tome šta joj je "deda" navodno stalno govorio, nije samo trtljala o tome u intervjuima o privatnom životu, tako da je sasvim legitimno prozivati je za laži koje je izrekla gledaocima kao novinarka.(od 21:01) Edited April 30Apr 30 by vememah
April 30Apr 30 Pa eto, ti se bavi tim navodnim razgovorima sa Hajdinom ako nemas pametnija posla. Sigurno si bio prisutan pa znas tacno kako su izgledali.
April 30Apr 30 Ako se ovoliko brani jedan težak mediokritet u svakom smislu te reči, ne mogu da zamislim šta će da bude kada na tapet dođe neko ozbiljno ime.
April 30Apr 30 25 minutes ago, vememah said:nije samo trtljala o tome u intervjuima o privatnom životu, tako da je sasvim legitimno prozivati je za laži koje je izrekla gledaocima kao novinarka.Naravno.Čuj, zašto me zanima da li novinarka jednog od dva medija koji navodno rade profesionalno laže…Nisam joj gledala privatne naloge i kopala po životu nego je ona nas javno smarala sobom i svojim fejk dedom… niko je nije udarao po ušima da atenšnhoringuje.
May 1May 1 6 hours ago, Halvard said:Stvar je u tome što ona o svom srodstvu s Nikolom Hajdinom nije pričala drugaricama na kafi, privatno može da priča i da je Titova unuka, što se mene tiče.Ona je svog dedu Hajdina koristila u svrhu izveštavanja, ona reportaža sa mosta za vreme protesta. Meni jeste problematično ako se ispostavi da je novinar/reporter patološki lažov (a ako je skroz izmislila priču, to jeste patologija) i to dovodi u pitanje njegovo izveštavanje kao takvo.Zato se i nadam da ipak nije potpuna izmišljotina, a u svakom slučaju je mogla da predstavi to na korektniji način.Samo, ona je tu pricu prosula da bi se osetila malogradjanski vaznom. O samim protestima verovatno rec nije slagala, jer da jeste iskopali bi.Jasno mi je da nije sve do motiva, ali ne mogu da dozvolim da me ovo tangira. Da me je neko pitao koga ce prvog iz N1 da napadnu van urednistva, bila bi mi pri samom vrhu liste. Jer su mnoge kvake polomljene zbog njenih pitanja na konferencijama za stampu. Da li u Srbiji ima boljih novinara? Sigurno. Da li bi je bolji novinar zamenio? Moguce. Ali mislim da je ona prava osoba na pravom mestu, jer ima dobitnu kombinaciju drskosti, hrabrosti i klikera. I nekako jbg, ne treba se tako lako odricati ikoga od nas.Mislim, razumem problem i razumem da je to sto profesionalci ne rade svoj posao po etickim normama dugorocno jedan od najvecih problema drustva. No mislim da cu ipak samo da promrmljam sebi u bradu "reporterka koja se eksponira i trazi paznju? Mos misliti."