Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Ovo mora da se istera na cistinu..ne moze da se ne zna ko je ciji deda bio i ko je cijeg dedu prisvojio.

Ako moze dete da se usvoji, sto ne bi mogao da se usvoji deda.

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Nije Zaki kriva, samo baba njezina, kojoj se akademik i mostograditelj N.Hajdin svideo. srdoc

bio je na TV BIA neki njen tvit iz 2018 gde kaže da je deda Hajdin brat njene babe

Ova kolektivna hajka poslednjih dana na Zaklinu je doziveo ogromni stepen bizarnosti, pre svega od strane Dezinformera i njihovih "Twitter-Satelita". Zar nemaju druga i preca posla u svojim prebednim zivotima, nego da se bave njenim krvnim zrncima? fpalm

Kako rece Isus pre skoro 2000 godine? Da ga parafraziram: "Neka onaj ko je bez greha prvi baci kamen na nju."

N1 Info RS
No image preview

Ambasador Srbije u Švajcarskoj o nadstrešnici: Bila je za...

Na šta je mislio kada je švajcarskim medijima rekao da u slučaju pada nadstrešnice "ima nekompetentnosti, nemara, pa čak i korupcije“? Za N1 govorio je ambasado

Ovaj tip posto sam pocela da ga googla, je davao i intervju za bljuc.

Sam sebe jaaako hvali:

https://berne.mfa.gov.rs/ambasada/ambasador

na stranu da neko sa uspesnom biznis karijerom retko zeli da ide u ambasador, pa se pitanje samo namece:

Hoce li ovog tipa da kandiduje za predsednika, pa nam pusta balone?

Šta se dešava, jel kenslovana Žake?

6 minutes ago, stray cat said:

Šta se dešava, jel kenslovana Žake?

Jok bila ispred Ćacilenda

-Šta traje ?

-Traje rušenje države

-Traje rušenje države a vi čuvate park hail

On 30. 4. 2026. at 16:21, copkillah said:

Kako to utiče na činjenicu da zanatski njih dve ne mogu ni u istu rečenicu?

Utiče tako što je Zorićka bila po ugledu na svog mentora Mijatovića "spoljni sradnik" murije od kojih je privilegovanim ksnalima dobijala informacije.

Što Ž.T. nije.

On 30. 4. 2026. at 16:45, TWEN FM said:

Kad procitam da je i Zoricka "uzasna" za saradnju sa kolegama, da li ima jedna zena koja nije uzasna, cisto radi reda da se zna?

Naravno fa ima.

Barem ima nekih koje ne prete kolegama da će ih "namestiti" preko svojih veza u muriji. A drugima kojima ne preti time preti "prijavama kod šefova"...

32 minutes ago, Frank Pembleton said:

Utiče tako što je Zorićka bila po ugledu na svog mentora Mijatovića "spoljni sradnik" murije od kojih je privilegovanim ksnalima dobijala informacije.

Što Ž.T. nije.

Ti sad meni hoćeš da kažeš da je ŽT isti novinarski kapacitet kao i JZ i da bi sa istim informacijama mogla podjednako dobro da radi? Da grešim kada mislim da je vrlo organičena što se tiče mogućnosti?

precenjuješ zorićku debelo

Nije isključeno, posebno što mi je van radara otkako je otišla sa N1.

Ali za njenu ex koleginicu, mislim da sam definitivno u pravu.

6 hours ago, copkillah said:

Ti sad meni hoćeš da kažeš da je ŽT isti novinarski kapacitet kao i JZ i da bi sa istim informacijama mogla podjednako dobro da radi? Da grešim kada mislim da je vrlo organičena što se tiče mogućnosti?

Da.

Ovo je "klasika" kod današnjih novinara.

"Dopunjeno i prošireno izdanje".

Čemu ovo, imala je priliku, djubre joj je "kidnapovalo" intervju. Ni hiljadu tvitova sa "pojašnjenjima" neće promeniti to...