April 30Apr 30 "Drugarica Suzi", samo sto su se na jednoj slici naslonili glavom u avionu gde su novinari putovali zajedno sa AV-om? Ima slika Sinise Malog sa Jelenom Obucinom i drugim novinarima i svi zajedno se smeju na toj slici. Ja sam video pre vise godina i sliku Maje Dragic sa N1 sa "suskavacem" sa PRVE Marije Stamenic na crnogorskoj obali u jednom cafe-bar i niko zivi se ikad bunio zbog ovakvih slika? Nije tajna da clanovi ove nakaradne vlasti sa opozicionarima privatno pricaju, mozda se i druze, a u javnost bacaju otrovne strele i uvrede na sve strane. Da dodam da su do pre samo deset-petnaest godina postojala vremena gde ovakve podele jos nisu bile moguce, ali ipak je doslo do toga! Edited April 30Apr 30 by TWEN FM
April 30Apr 30 sta ce vladan petrov na n1, zasto mu se vidljivoscu duva profil, makar i skaradanbudalastina Edited April 30Apr 30 by morgana
April 30Apr 30 1 hour ago, TWEN FM said:"Drugarica Suzi", samo sto su se na jednoj slici naslonili glavom u avionu gde su novinari putovali zajedno sa AV-om? Ima slika Sinise Malog sa Jelenom Obucinom i drugim novinarima i svi zajedno se smeju na toj slici. Ja sam video pre vise godina i sliku Maje Dragic sa N1 sa "suskavacem" sa PRVE Marije Stamenic na crnogorskoj obali u jednom cafe-bar i niko zivi se ikad bunio zbog ovakvih slika? Nije tajna da clanovi ove nakaradne vlasti sa opozicionarima privatno pricaju, mozda se i druze, a u javnost bacaju otrovne strele i uvrede na sve strane. Da dodam da su do pre samo deset-petnaest godina postojala vremena gde ovakve podele jos nisu bile moguce, ali ipak je doslo do toga!Dobro sad, složićeš se valjda da prislanjanje glave u avionu ipak nije slučajna fotografija osoba koje su našle na istom mestu?
April 30Apr 30 37 minutes ago, morgana said:sta ce vladan petrov na n1, zasto mu se vidljivoscu duva profil, makar i skaradanbudalastinaa zašto da ne ? N1 je medij koji treba da pokaže različite strane i bitne učesnike našeg javnog života, a neko ko je u Ustavnom sudu svakako jeate. Ono što je bitno kako će reagovati ako ovaj počne da lupeta, vređa i slično.
April 30Apr 30 5 minutes ago, copkillah said:Dobro sad, složićeš se valjda da prislanjanje glave u avionu ipak nije slučajna fotografija osoba koje su našle na istom mestu?Naravno da nije slucajno, ja mislim da nije ni greh da su one bile (ili ostale) prijateljice. Zasto nekome da smeta sta one rade privatno, jedini problem jeste cinjenica da mnogi sa spolja prijateljstvo uzimaju za noz i obavezno treba ih kazniti zbog toga.
April 30Apr 30 10 minutes ago, Lezilebovich said:a zašto da ne ? N1 je medij koji treba da pokaže različite strane i bitne učesnike našeg javnog života, a neko ko je u Ustavnom sudu svakako jeate. Ono što je bitno kako će reagovati ako ovaj počne da lupeta, vređa i slično.slozila bih se u bilo kojem momentu osim u ovom navodno predizbornom kad se petrov pumpa kao navodno kandidat
April 30Apr 30 6 minutes ago, TWEN FM said:Naravno da nije slucajno, ja mislim da nije ni greh da su one bile (ili ostale) prijateljice. Zasto nekome da smeta sta one rade privatno, jedini problem jeste cinjenica da mnogi sa spolja prijateljstvo uzimaju za noz i obavezno treba ih kazniti zbog toga.Ja mislim da je problem sa Ž što ljudi vide koliko je sujetna i nadobudna, istovremeno i prilično ograničena, a ima ekstremno visoko mišljenje o sebi. Nisu joj zaboravljeni zajedljivi komentari kad je Jelena Zorić dobila novinarsku nagradu, a njih dve bukvalno ne mogu da se stave u istu rečenicu, koliko je Jelena iznad nje u novinarskom smislu. Njen karakter i kapacitet, ukratko:Blamčina.
April 30Apr 30 33 minutes ago, Lezilebovich said:a zašto da ne ? N1 je medij koji treba da pokaže različite strane i bitne učesnike našeg javnog života, a neko ko je u Ustavnom sudu svakako jeate. Ono što je bitno kako će reagovati ako ovaj počne da lupeta, vređa i slično.Nema slobode za neprijatelje slobode, jbgica - prosao voz!
April 30Apr 30 12 minutes ago, copkillah said:Ja mislim da je problem sa Ž što ljudi vide koliko je sujetna i nadobudna, istovremeno i prilično ograničena, a ima ekstremno visoko mišljenje o sebi. Nisu joj zaboravljeni zajedljivi komentari kad je Jelena Zorić dobila novinarsku nagradu, a njih dve bukvalno ne mogu da se stave u istu rečenicu, koliko je Jelena iznad nje u novinarskom smislu.Njen karakter i kapacitet, ukratko:Blamčina.Naravno da mogu u istu recenicu, pa onima kojima je to bitno neka prave poredjenja. Inace, i Jelena je isto tako sujetna i isto ume da bude zajedljiva. Takva je velika vecina ljudi koje su javne licnosti. A u krajnjoj liniji who cares? Mi preko deceniju ne mozemo da se oslobodimo mafije na vlasti, ali satro uticajni tviterasi nemaju pametnija posla nego da se bave time da li joj je Hajdin bas direktni deda ili mozda neki deda ujak whatever. To je goruce pitanje danas. Sve ne bi li valjda dokazali kakva je losa osoba i lazljivica.
April 30Apr 30 19 minutes ago, copkillah said:Ja mislim da je problem sa Ž što ljudi vide koliko je sujetna i nadobudna, istovremeno i prilično ograničena, a ima ekstremno visoko mišljenje o sebi. Nisu joj zaboravljeni zajedljivi komentari kad je Jelena Zorić dobila novinarsku nagradu, a njih dve bukvalno ne mogu da se stave u istu rečenicu, koliko je Jelena iznad nje u novinarskom smislu.Njen karakter i kapacitet, ukratko:Blamčina.Setim se i ja tih komentara. Zaklina je tada tvrdila da kad bi bila na Jelenino mesto, ona ne bi prihvatila odlikovanje iz AV-ovih ruka i ja mislim da je njeno dobro pravo tako da se izrazava. Drugog dana je Zoricka dobila racun njenog odlikovanja kad ju je Brbonjicka napala zbog priloga o ustanovi za vakcinisanje protiv Covid-a, koja je tog dana bila zatvorena, a druga reporterka N1 je u jutarnjem programu pricala sa ljudima koji su dobili termin i da dolaze tamo.Zbog "laznog uzbunjivanja i lazi N1" je AB zakazala "pod hitno" konferenciju za novinare da bi ukazala kaziprstom na "lazove iz N1" i kojim slucajem je bas Zoricka isla tamo. Mislim da je njoj tog dana preselo u potpunost i da je u sustini Zaklina bila u pravu sa izjavom. Kratko posle tog nemilog dogadjaja je Zoricka otisla sa N1 i presla na Insajder TV, gde se nije dugo zadrzala...secam se i jedne Viber poruke kad se AV izivljavao naredjenjem da se bacaju svi moguci gasovi i suzavce tokom Anti-CoVid-Demonstracije letos 2020, gde je Zoricka Zaklini napisala poruku "Kako si?", ta poruka se mogla bas dobro videti i uzivo u programu N1! Edited April 30Apr 30 by TWEN FM
April 30Apr 30 Što se tiče Igora Božića i njegovog odlaska sa RTV, on je otišao kad su mu ljudi iz SNS sa kojima je imao kontakt i sa kojima se znao od ranije rekli:"DS pada i vas će AV sve da pedalira..." A i Šovljanski, a pogotovo Maja Dragić ne mogu sa njim ni u istu rečenicu...Šarić je realno prezenter kao i Dragićka.To što je ona u celoj ovoj frci imala "screen time" ne znači da je neki novinar.A što se tiče fajta Zorićke i Žakline tu je "udario junak na junaka". Zorićka je "zanat" ispekla sa Mladenom Mijatovićem i družeći se sa murijašima. Užasna je za saradnju sa kolegama...Takodje mi je zanimljivo kako sad kada se svi nešto "prisećaju" početaka N1 niko ne seća Jugoslava Ćosića koji je imao značajno mesto na toj televiziji...
April 30Apr 30 52 minutes ago, TWEN FM said:Setim se i ja tih komentara. Zaklina je tada tvrdila da kad bi bila na Jelenino mesto, ona ne bi prihvatila odlikovanje iz AV-ovih ruka i ja mislim da je njeno dobro pravo tako da se izrazava. Drugog dana je Zoricka dobila racun njenog odlikovanja kad ju je Brbonjicka napala zbog priloga o ustanovi za vakcinisanje protiv Covid-a, koja je tog dana bila zatvorena, a druga reporterka N1 je u jutarnjem programu pricala sa ljudima koji su dobili termin i da dolaze tamo.Zbog "laznog uzbunjivanja i lazi N1" je AB zakazala "pod hitno" konferenciju za novinare da bi ukazala kaziprstom na "lazove iz N1" i kojim slucajem je bas Zoricka isla tamo. Mislim da je njoj tog dana preselo u potpunost i da je u sustini Zaklina bila u pravu sa izjavom. Kratko posle tog nemilog dogadjaja je Zoricka otisla sa N1 i presla na Insajder TV, gde se nije dugo zadrzala...secam se i jedne Viber poruke kad se AV izivljavao naredjenjem da se bacaju svi moguci gasovi i suzavce tokom Anti-CoVid-Demonstracije letos 2020, gde je Zoricka Zaklini napisala poruku "Kako si?", ta poruka se mogla bas dobro videti i uzivo u programu N1!Izvini, ali ljubomora je prštala iz nje, ne postoji nijedna druga motivacija iza toga, nije moglo očiglednije. 15 minutes ago, Frank Pembleton said:A što se tiče fajta Zorićke i Žakline tu je "udario junak na junaka". Zorićka je "zanat" ispekla sa Mladenom Mijatovićem i družeći se sa murijašima.Užasna je za saradnju sa kolegama...Kako to utiče na činjenicu da zanatski njih dve ne mogu ni u istu rečenicu?
April 30Apr 30 31 minutes ago, Frank Pembleton said:Što se tiče Igora Božića i njegovog odlaska sa RTV, on je otišao kad su mu ljudi iz SNS sa kojima je imao kontakt i sa kojima se znao od ranije rekli:"DS pada i vas će AV sve da pedalira..."A i Šovljanski, a pogotovo Maja Dragić ne mogu sa njim ni u istu rečenicu...Šarić je realno prezenter kao i Dragićka.To što je ona u celoj ovoj frci imala "screen time" ne znači da je neki novinar.A što se tiče fajta Zorićke i Žakline tu je "udario junak na junaka". Zorićka je "zanat" ispekla sa Mladenom Mijatovićem i družeći se sa murijašima.Užasna je za saradnju sa kolegama...Takodje mi je zanimljivo kako sad kada se svi nešto "prisećaju" početaka N1 niko ne seća Jugoslava Ćosića koji je imao značajno mesto na toj televiziji...Nije Igor Bozic mnogo bolje prosao na N1, ako se gleda iz ovog (sadasnjeg) ugla. Naravno da su Dragicka, Sovljanski i Saric bili na RTV prezenteri, a ne urednici, isto je bilo i na N1 (barem prvih godina). I niko ne uporedjuje njih troje sa Igorom. Jedino ocigledno je bila cinjenica da su svi cetvoro zajedno otisli sa RTV i promena uredjivacke politike se brzo primetila, najkasnije kad su nazadnjaci ubacili svoje trojance na RTV.Jugoslav Cosic je po mom misljenju takodje doprineo velikim delom uspehom N1 i vise od sest godina na celu N1 taj program se razvijo ovakav kakav je. Ipak se primetila razlika u brzini rada i reagovanje na "breaking news" kad je Igor Bozic uzeo stvari u svojim rukama i nacin kako je uklonjen sa mesta direktora je u blagoj recenici vise nego uzasno.Da vidimo kakav ce trag Bane Sovljanski ostaviti na celu redakcije, ja ipak mislim da nece se mnogo menjati nacin rada na N1.Kad procitam da je i Zoricka "uzasna" za saradnju sa kolegama, da li ima jedna zena koja nije uzasna, cisto radi reda da se zna? Edited April 30Apr 30 by TWEN FM