May 29May 29 @Frank Pembleton Sasvim dovoljno je bilo gledati izraz lica Mie Bjelogrlic i Nevene Madzarevic kad su jutros procitale vest o konacnoj prodaji. Mogu da zamislim kakav je muk u redakcijama... Edited May 29May 29 by TWEN FM
May 29May 29 insistiramo na odgovorima" i da budemo još profesionalniji. https://x.com/n1srbija/status/2060341781451981075
May 29May 29 Ima jos:N1 Info RSSindikat Nezavisnost u N1 i Forbes Srbija o promeni vlas...Sindikat “Nezavisnost” u N1 i Forbes Srbija saopštio je da prati razvoj situacije u vezi sa promenom vlasničke strukture medija Adria News Network sa velikom pažnjom i zabrinutošću.
May 29May 29 Ako urednicki tim nece dozvoliti promenu, onda ce urednicki tim biti promenjen. Sto bi rekao Bata Stojkovic u Varljivom letu "ko je kome otac, on meni ili ja njemu?"
May 29May 29 Otice sami od sebe, nece niko od njih dozvoliti da neka Mindza M. ili njoj slicni dodju i "prociste" urednike redom.Evo i "zabrinutost" Evropske federacije novinara, necu da komentarisem posto mi je pun ona stvar od njih, EU/EK itd.N1 Info RSEvropska federacija novinara i njene članice izražavaju z...Evropska federacija novinara, njeni članovi iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije izražavaju ozbiljnu zabrinutost zbog aktuelne neizvesnosti sa kojom
May 29May 29 Cekaj, niko se ne seca kad je preuzet Studio B od strane Nebojse Covica ili kad je Veran Matic prodao B92 onomad?Nista novo na ovim prostorima.
May 29May 29 Naravno da se secam i danas su obe tv "klinicki mrtve". Ko moze smece koji se tamo emituje uopste i da gleda? Od najboljih tv postali su najgori...
May 31May 31 Dobrodošli u svet "korporativnog news-a"...Jbga oni te plate ne bi ni imali da im neka druga "korporacija" to dala...Žao mi je ljudi...
June 1Jun 1 Nesto sasvim drugo:Od danas ima N1 malo promenjenu programsku semu, bolje da kazem: Povratak na staru semu pre pocetka studentskog/gradjanskog bunta 2024-e. Od jutros ide ponovo segment "Iza vesti" sa Danicom Vucenic u okviru jutarnjeg programa (oko 9.20 sati), a od 20 sati se vrati "N1 Newsnight" sa Ivanom Momcilovic, Milos Milovanovic i Sanja Sovrlic. Posle toga ide "N1 Global" od 21 sati sa Aleksandrom Godfroa (veceras), da vidimo sta ce se emitovati drugih veceri ici u 21 sati, ove srede ide N1 Intervju, takodje sa Ivanom Momcilovic.Nije mi sasvim jasno povratak nazad posle vise od godinu i po. Posebno kad uskoro pocinje "letnja sezona" i odmor kod reportera/novinara/voditelja itd.
June 5Jun 5 Bilo bi bolje da "Slobosaurus" gleda prvo pravo propagandno smece (posebno AV-ove), pa onda da pronadje da li se neko od njih potpise ili napise cinjenice pod bilo kojim prilogom, a posebno na vest o pogibiji srpskog vojnika u Libanu. Ako je N1 dobio ovako "upakovanu" agencijsku vest od Tanjuga, Bete ili Fonet-a, sta mogu ili moraju oni da dodaju, a da ne bude izmisljotina? Izgleda da neki likovi na fucking X imaju previse vremena da traze bilo kakav nedostatak...
June 5Jun 5 Ako će samo da prenose kontrolisane agencijske vesti o ovoj važnoj temi umesto da sami dodatno istraže o čemu je reč, onda nisu ništa drugačiji od režimskih medija. Edited June 5Jun 5 by vememah
June 5Jun 5 11 minutes ago, TWEN FM said:Bilo bi bolje da "Slobosaurus" gleda prvo pravo propagandno smece (posebno AV-ove), pa onda da pronadje da li se neko od njih potpise ili napise cinjenice pod bilo kojim prilogom, a posebno na vest o pogibiji srpskog vojnika u Libanu. Ako je N1 dobio ovako "upakovanu" agencijsku vest od Tanjuga, Bete ili Fonet-a, sta mogu ili moraju oni da dodaju, a da ne bude izmisljotina? Izgleda da neki likovi na fucking X imaju previse vremena da traze bilo kakav nedostatak...Smeju li da citiraju Sanceza (dva Spanca ranjena u istom napadu) i Makrona (saucesce drzavi Srbiji) sa tvitera?Ode u misiju u ime drzave, pogine i dobije genericku agencijsku vest. Edited June 5Jun 5 by Moonwalker