Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

ako ukucas u search ovde, pominje se u nekoliko postova, biće ti dovoljno happy

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Ne volim da vidim njihove kod nas. I ovo, na sta sam slucajno naleteo kao najavu, mi ne prija

To je inicijativa vlasti preko matorog nagradjivanog olosa

Nema nikakve informacije a njihovi ne gledaju. Sluzi za nerviranje i da vidimo kako osvajaju N1, novinari vrv vide drugacije

Jedna od najvisih funkcija a kao da je kupio sve diplome, od osnovne

Pošto se vlasnik profila čiji sam tvit objavio u prethodnom postu zaključao, evo pisma Hajdinovog sina i linka na obrisan članak N1 u kome je ona tvrdila da je Hajdinova unuka.

HHGE1bYXcAAX1Tg?format=jpg&name=medium

Obrisano:

https://n1info.rs/vesti/video-sta-bi-rekao-deda-zakline-tatalovic-kada-bi-danas-video-studente-na-svom-mostu/

Ovo je izgleda bilo u tom izbrisanom članku:

https://x.com/M_Cutuk/status/2049591236810461420

Beograd, gde je Nikola kasnije izgradio svoju veliku naučnu i inženjersku karijeru." Samo na ovom mestu pominje babinog brata sad.

https://x.com/theonlyone_mile/status/2049605717548511260

Još je i ovo tvrdila 2016.

ZCIVLGV.png

https://marijabubanja.wordpress.com/2016/03/14/intervju-zaklina-tatalovic-novinarka-2/

Edited by vememah

Jbg tehnicki i Fahri je Danilov deda, zar ne?

Mozda je Zaklina na nesyo tako mislila think

kdpinside

Inače to je Kurir prvi objavio, to je mejl koji je dobila web redakcija N1 pa je pitanje odakle njima.

Ali koliko je ljudima dosadno, Ravaneliju narocito, kada toliko napora ulazu da "srcuju" necije porodicno stablo ne bi li ga diskreditovali, samo zato sto je ne podnose. Kakav bre AI, tviterasi su zlo..

Ma on je samo kopipejstovao Kurir, što je najgore, nije uložio nikakav napor.

Zanima me kako ce sve ovo da se zavrsi. Imaju jedan vrlo ozbiljan ili ogroman problem sa ljudima koji su zaposleni na N1, prvi je bio Bane Sovljanski na red, sada se bave Zaklinom, hajde da vidimo "Who´s next" od njih da okace na "stubu srama"? vesala

BTW: Meni je vrlo zanimljivo da svih ovih godina bas nikad ne diraju npr. Maju Zezelj ili Natasu Miljkovic? Mozda ima neki specifican razlog, koji nama nije poznat...

12 minutes ago, TWEN FM said:

BTW: Meni je vrlo zanimljivo da svih ovih godina bas nikad ne diraju npr. Maju Zezelj ili Natasu Miljkovic? Mozda ima neki specifican razlog, koji nama nije poznat...

Pa ne diraju nešto specijalno ni ostale, tj ne sećam se da su im se posvećivali članci u tabloidima i slično, ispravi me ako grešim.

Ova je sama pala, sama se ubila.

ima sigurno nečeg do toga da im žake pojačano brka prst u oko. ne bi joj vučićević slikao i ismevao pozadinu da nema ozbiljne zasluge.

Priča je jako bizarna, samo potpuno luda osoba bi u potpunosti izmislila ovako nešto. Pretpostavljam da jeste u nekom srodstvu sa Hajdinom, a onda je zarad efekta malo nakitila priču, izmislila zajedničke uspomene i tako.

I naravno da to ne treba da se radi pa sve da nasuprot sebi imaš 100 Vučića.

14 minutes ago, najneindustrijaliziraniji said:

ima sigurno nečeg do toga da im žake pojačano brka prst u oko. ne bi joj vučićević slikao i ismevao pozadinu da nema ozbiljne zasluge.

Možda to radi po nalogu njene drugarice Suzi fantom